Camping Zonneweelde**** in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Zonneweelde****

2 juni 2012

heyt zwembad

Beoordelingen Camping Zonneweelde****

Baanstpoldersedijk 1, 4504 PS, Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad
Camping Zonneweelde scoort een 8,1 uit 10, op basis van 72 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Zonneweelde****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Zonneweelde**** in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Camping Zonneweelde**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Zonneweelde**** met andere accommodaties in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Zonneweelde****

met jonge kinderen, 2011
"Mooie camping"
Fam.K
6-9-2011 5-8-2011 We zijn net terug van 2 weken kamperen met een caravan op een comfortplus plaats, we zijn in het algemeen wel heel tevreden, mooie camping,mooie omgeving met het strand op wandelafstand, zwembad mooi maar ijskoud, animatie heel goed ,prima sanitair, frituur vreselijk maar we zijn dan ook Belgen :-), prachtige buren op ons pleintje (allemaal vaste gasten van vele jaren trouwens) maar het pleintje ernaast(ook blijkbaar allemaal vaste gasten) daar zou ik zeker snel iets aan doen moest ik eigenaar zijn, die nemen gewoon de ganse camping over; nachtlawaai ging gewoon door tot s'morgens vroeg, zoontje van 6 werd aangereden door de skelter en de dag erna nageroepen dat hij dat gerust nog eens kon hebben als hij wou, onze wagen beschadigd door stenen, loslopende honden enz allemaal heel intimiderend , daarvoor alleen zou ik laten om terug te komen. Personeel allemaal even vriendelijk, ontvangst super! Gouden raad; wees een beetje strenger ;-)

"Heerlijke week aan het strand"
robertjan
22-10-2011 Op voorhand een camping uitgekozen met een buitenzwembad. Dit viel ons echter vies tegen gezien de faciliteiten en staat van het zwembad. Hierdoor waren we genoodzaakt naar het strand te gaan, wat ons echter goed beviel. Schone stranden met veel eetgelegenheden. Waarover we de gehele vakantie geen klachten over hebben gehad! Lekker eten op de camping, voor ieder wat wils. Van meeneem maaltijden tot verse pizza's met diverse smaken van smiddags tot savonds laat.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel in de loungebar. Voor jong en oud een zeer fijne bar/eetgelegenheid. Wil deze camping nog 2 tips geven; mede door het lekkere weer was terrasverlichting wel een must voor savonds om lekker buiten te kunnen zitten en voor de eenvoud is misschien een pinsysteem wel een goede tip. Wij kunnen tegenwoordig niet meer zonder!

"Kinderparadijs"
fam. Konings
22-8-2011 Begin augustus hebben wij hier een weekje gekampeerd. Het weer zat soms wat tegen, maar dat maakte helemaal niks uit; er is genoeg te doen in de omgeving en de kinderen worden perfect vermaakt door het animatieteam! Toen de zon heerlijk scheen, zijn we te voet naar het strand gegaan, super was dat! In de namiddag hebben de kinderen nog lekker in het zwembad op de camping gezwommen en 's avonds deden ze mee in de musical. Een groot complimetn vor het animatieteam en de kinderen die meededen, hartstikke leuk was dat!

Zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen. Jonge kinderen worden prima vermaakt en zelfs voor de tieners is er een entertainer aanwezig! De kinderen kunnen ook heerlijk zwemmen op de camping en naar het strand is het een paar minuutjes lopen, heerlijk!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Zonneweelde**** bij:

"Een aanrader."
Fam. Steenbakker
22-8-2011 Camping Zonneweelde is er een waar je jezelf direct op je plaats voelt ; vriendelijke/ aardige mensen, er is rust en toch van alles te doen met complimenten voor de mensen van de animatie! De staat van de trekkershut is echt goed, netjes en schoon, ook het zwembad met zijn diverse baden, fonteinen en waterornamenten is een lust. Een camping die wij volgend jaar op onze fietsvakantie zeker weer zullen bezoeken!

met jonge kinderen, 2011
"Goede camping, maar kan verbeterd worden"
Anoniem
9-8-2011 We komen al verschillende jaren op deze camping. Het animatieteam is ieder jaar weer uitmuntend voor de kinderen. Zij worden de hel dag bezig gehouden. Strand ligt op loopafstand en in de buurt verschillende eetgelegenheden.
Minpunten: Zelfs de vaste gasten klagen over het te koude zwembad. Oplossing: Gewoon zonnepanelen op het dak van de Loungebar leggen, zodat er lekker in warm water gezwommen kan worden.
Sinds de "oude" kantine weg is, omgetoverd tot loungebar is de gezelligheid ver te zoeken. Tevens zijn de prijzen voor een "omgetoverde schuur" veel te hoog. In de stad betaal je veel minder. Tevens was het eerst ook, dat alle kinderactiviteiten (playbackshow, optredens, musicals etc. vroeger in de kantine werden gehouden. Nu is dit in een veeeeeel te klein houten "Twinkelhuis", waar te weinig plaats is. De charme is hierdoor wel weggegaan, daar nu enkel ouders en kinders komen kijken.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Naar zee en strand"
van leerdam
25-10-2011 voor de tweede maal op deze camping en het zal zeker nog niet de laaste keer zijn!! goed sanitair en een goede ontvangst. maar wat ons vooral opviel, was de vriendelijkheid /behulpzaamheid van het horeca personeel, dat er werkelijk alles voor over had om het ons naar de zin te maken, dat verdient een pluim. mede door een goede organisatie in de loungebar was het nooit lang wachten op je drankje. ik heb zelf ook een horeca zaak, en ben van plan volgend jaar mijn personeel daar is te laten kijken hoe het moet. nogmaals bedankt voor alles, en ga op de zelfde voet verder.

"Top!"
m
21-8-2011 Wij stonden op een zeer grote plek.210 vierkante meter.Dit was een plek waar binnen nu en een paar maanden chalets komen.We waren hier met de caravan.(deze plekken waren extra.De normael campingplekken zaten ergens anders.)
We zaten tegen de weg aan.Dit hoorde je wel maar heel storend vond ik dit niet.In het buitneland zijn we dit ook wel gewend.Animatie team krijgt een 10.Super gedaan! sanitair zeer schoon en nieuw.Jammer dat je warm water moest betalen maar goed wel weer goed voor het mileu.Personeel zeer vriendelijk en neemt je serieus.We hebben super genoten en zouden zo terug willen.Zwembad water is ongeveer 21 graden.Kinderen zwommen elke dag en hoorde ze niet echt hierover.(in het buitenland word het ook niet echt heel erg verwarmd)

met oudere kinderen, Juli 2011
"Redelijke camping, vlak bij mooi strand"
familie
23-7-2011 Een weekje gestaan met redelijk wat regen (blubberplek!). Veel vaste gasten, die denken dat zij bepalen wat er wel/niet kan. Ook wat scheldpartijen en kleine ruzies; niet echt lekkere vakantiesfeer. Toiletgebouw (midden) is vergane glorie en gewoon smerig. Winkel had groot en goed assortiment (wel duur), frituur was prima. Aartje Twinkelconcept slaat nergens op; een paar bordjes en een Twinkelhuis, maar Aartje nergens gezien! Animatie mager, toegang naar zwembad kindonveilig (bijna langs de grote weg), zwemspeeltuin is mooi, maar het zwembad zelf veel te klein (baantjes trekken kan je vergeten). Belachelijk dat je met een SEP-key echt overal voor warm water moet betalen, zelfs bij de afwas! en dat terwijl dit nergens op de website is aangegeven en de toch al niet kinderachtige prijzen. Super onhandig dat je dat ding ook voor de slagboom moet gebruiken (één weg met de auto en de ander douchen gaat dus niet). Strand is prachtig; nabijgelegen restaurant De Zeeuwse Kust een aanrader!!

"Weekendje zeeuwsche kust"
fam. de Keizer
22-10-2011 Goed en leuk bourgondisch weekend gehad met de kinderen in zeeland. Mede door het actieve animatieteam hebben wij een zorgeloze vakantie gehad. Leuke feestavond georganiseerd door het horecapersoneel. Onze complimenten daarvoor!! Spontaan personeel, werden snel geholpen ondanks de drukte. Leuke menu's voor jong en oud. Kortom, ons zie je volgend jaar wederom in zeeuws vlaanderen.

"Geweldig! Kom beslist terug..."
Armgardvandongen
23-7-2011 Wij verbleven in een stacaravan. Veel ruimte en privacy rondom. Personeel is erg vriendelijk. Animatie voor de kinderen is fantastisch! Ligging van de camping ook prima, naar het strand is het zo'n 10 minuten lopen.
Zeker voor herhaling vatbaar!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende