Beoordelingen Camping Vogelenzang**

23 mei 2013

Vogelenzang**
Beoordelingen Camping Vogelenzang**
Mosseldijk, 4504 SH, Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Vogelenzang** in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Vogelenzang** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Vogelenzang scoort een 8,8 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Vogelenzang** in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Vogelenzang**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Vogelenzang** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Camping Vogelenzang** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Vogelenzang** met andere accommodaties in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad.

23 beoordelingen over Vogelenzang**

met partner, Mei 2012
"Heerlijke rust"
Fam.M.H.van Wingerd...
3-10-2012 Wij hebben het heel fijn gehad op de camping,prachtig sanitair,en Jan en Erica staan altijd voor je klaar.Je komt er echt tot rust en als je problemen hebt mag je altijd aankloppen bij onze Pieter,die helpt altijd.in een woord fantastisch

met partner, Apr. 2012
"Heerlijke rustige camping. Ontstressend."
rietjeenben
6-5-2012 Goede uitvalsbasis voor leuke plaatsen in de omgeving (Brugge en Gent/Sluis, Vlissingen en Middelburg). Niet te ver van het strand. Uitstekend voor een heerlijke fietsvakantie. Geen drukte van b.v. een disco. Gastvrij ontvangst. Goede eetgelegenheden in de directe omgeving. Veel campinggasten (stacaravans/seizoen verblijvers en kort verblijvers) komen hier al tientallen jaren.

met vrienden, 2011
"Leuke comping"
rogier
15-8-2011 leuk als je een paar jaar er al komt jan en zijn vrouw zijn de baas
wijk komen er al heel lang wijk kenne iedereen al van de camping ze hebbe ook een kinder boederijtje met wat leuke schaapjes en kippen het sanitair is van de meide vernieuwd en voor de jongens wort het deze winter veranderd ik hoop dat jullie er ook een keer heen gaan!!!!!!!!

Rogier dag en tot volgend jaar ann-pheliene

met vrienden, 2011
"De leukste en de bese camping ooit"
De familie Snel
6-8-2011 Toen ik hier de eerste keer kwam was ik nog maar 1 en nu al 12 jaar
en ik vind nog steeds met al die veranderinge dit de beste en gezeligste camping overal als ik jullie steren moet geven dan zijn dat miljoenen steren geven!!!.

"Mooie en rustige camping"
S
22-4-2012 Wij komen hier al velen jaren met heel veel plezier.
Het is een heerlijke rustige camping.

met partner, Apr. 2010
"Heerlijk verblijf"
toloba
12-11-2010 Circa 10 jaar naar deze camping. Lekker rustig. Inderdaad voor oudere jeugd niets te doen, maar dat is voor een andere groep bezoekers juist een pluspunt.

met partner, 2009
"Jos en Gertie. Rustige fam. camping."
Jos en Gertie
21-10-2009 Camping Vogelenzang is een prachtige en rustige fam. camping. Wanneer je het hele jaar druk bezig bent,dan ben je blij dat je op camping vogelenzang eindelijk een paar weken tot rust kan komen. Wat ik verder in de andere beoordelingen lees is,dat het sanitair gebouw slecht onderhouden wordt, en dat schiet bij mij in het verkeerde keelgat. De uitbaters poetsen zover ikzelf kon zien 2x p/d het hele sanitair gebouw. Moeten ze dan de hele dag toezicht gaan houden??? Ik dacht het niet. Ze hebben ook nog heel wat andere werkzaamheden te doen. Buiten de openingsuren van de receptie kan je trouwens altijd aan de voordeur van hun woning aan bellen. Je wordt altijd zo goed als mogelijk geholpen. Wij zijn zéér tevreden over deze camping. Niet voor niets dat wij daar al 7 jaren komen.

met jonge kinderen
"Zeer ongezellig"
J Ammer
31-8-2009 Is voor de jeugd niets te doen.
Uitbaters munten uit in klantvriendelijkheid (op een zeeuwse manier van veel geld verdienen en verder niets terug geven zelfs geen vriendelijk wordt wat een stugge je weet wel die dingen die niet ver van de boom vallen)
Eens maar nooit meer.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prachtige familiecamping"
familie Kramer
7-9-2009 Wij komen net terug van vakantie en het drukke leven is weer begonnen. Aangezien wij een timmerbedrijf hebben houden we onze vakanties vaak rustig. En daar is camping Vogelenzang ideaal voor. De kinderen hebben ook heerlijk genoten van het zwembad en de kinderanimatie. Er is genoeg te doen, maar het moet ook niet meer zijn. Zoals we al zeiden, we kwamen voor de rust.
Nog even iets recht zetten..
We vinden het totaal uit de lucht gegrepen dat sommige mensen boos reageren op deze camping. Was het wel camping vogelenzang?
"er is vrijwel voor de jeugd niks te doen", hebben wij een paar keer gelezen, maar als je de camping kent weet je dat dit niet zo is.
De eigenaars zelf staan ook altijd voor je klaar als je iets nodig hebt buiten kantooruren.
Wij zijn er in ieder geval zeer tevreden over en komen volgend jaar graag terug!

met partner, Aug. 2009
"Heerlijk rustige familiecamping"
J. Canton
8-8-2009 De camping heeft op ons een hele fijne indruk achter gelaten.
Mooi gelegen, dicht bij zee.
Het terrein is erg netjes verzorgd, mooie staanplaatsen, en ook de sanitaire voorzieningen ( wel wat gedateerd ) zijn prima !
Zeer kindvriendelijk en vooral voor ons belangrijk, geen disco-gedoe !
Diegenen, die net zoals wij voor rust op vakantie gaat, is bij Vogelenzang op de juiste plek.
Het campingpersoneel / beheerders hebben wij als zeer vriendelijk ervaren.
Het nabijgelegen restaurant ( De vijf Weeghden ) is zeker ook een aanrader.
De bereikbaarheid, en ook de begaanbaarheid is prima.
Ik lees hier van alles over "krappe bochtjes", maar dat valt best mee.
Wanneer je met een caravan of ruime camper rijd, weet je dat je de bochten soms iets ruimer moet nemen, spreekt voor zich.
In een notendop: prima camping die wij volgend jaar zeker weer zullen bezoeken !!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?