Vakantiepark St. Pierre*** in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark St. Pierre***

5,8

Vakantiepark St. Pierre*** Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad

Beoordelingen Vakantiepark St. Pierre***

Zeedijk 19, 4504 PP, Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad
Vakantiepark St. Pierre scoort een 7,5 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark St. Pierre***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark St. Pierre*** in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Vakantiepark St. Pierre*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Vakantiepark St. Pierre*** met andere accommodaties in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over St. Pierre***

5,7
Onderkomens
"Moderne en stijlvol ingerichte top bungalow"
Han ten Hagen
Onderkomens
9-10-2011 We zaten in de bungalow Lepelblad 23. Het was liefdevol ingericht, modern, nieuwe keuken, Auping verstelbare bedden en van alle gemakken voorzien.
Op de foto's toont het huis veel kleiner dan dat het in werkelijkheid is.
Het heeft een ruime tuin met veel privacy en grenst aan een brede groenstrook. Via de achteruitgang was het even de parkeerplaats en straat oversteken en je was al bij de duin-opgang (50 meter).
2 leuke strandtenten om de hoek, brede stranden, het Zwin, de Verdronken Zwarte polder, Sluis, Knokke en Breskens op slechts enkele kilometers fietsen. Een aanrader dus deze bungalow en locatie. Top.

"Nooit meer!!!!!"
Bertha
Onderkomens
14-9-2011 Nooit meer, dit is het slechtste huisje wat we ooit bij de Roompot gehad hebben.
Wij hadden een 4 pers. huisje type OCT4.
Het aanrecht blokje moest je niet te hard aankomen anders viel het om van oudheid.
De badkamer of wat hiervoor door gaat, is in de jaren 60 staat.
Overal aan de plafond hingen spinnen webben.
Dit dus nooit meer

"Dit huisje niet meer"
C.spauwen
Onderkomens
9-9-2011 Vorig jaar een prima huisje, nu een huisje waar nooit niets aan gedaan was, zeer gedateerd en zeer weinig comfort.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark St. Pierre*** bij:

met een groep, Sept. 2011
"Fijn ruim huis."
tonspan
Onderkomens
8-9-2011 Wij zaten met 12 volwassenen in Lamsoor 4.
Er was ruimte genoeg, lekker grote slaapkamers.
De douches zijn wel wat verouderd, maar waren schoon.
Wij waren tevreden over het huis.

"Gedateerd en niet schoon, veel gebreken"
fam. Moonen - de Ri...
Onderkomens
1-8-2011 Heggerank 13 is een kwadrant huisje van een particuliere eigenaar. Het huisje is zeer gedateerd en matig onderhouden. Bovendien was het zeer slecht schoongemaakt toen wij erin kwamen. De kinderstoel was kapot, geen licht in de berging, nog koffie in het koffiezetapparaat, afvalemmertje in badkamer niet geleegd, lampje slaapkamer stuk, tuinhaag zeer lang, tuinset vies, etc.

"Sterk afhankelijk van huisje"
pleun
Onderkomens
14-7-2011 Zijn nu 2x geweest, 1e keer was het huisje ok, 2e keer fantastisch (liguster 9). Er is in de buurt niet veel te doen maar het strand is super, je kunt mooi fietsen en er zijn een paar ok strandpaviljoens (voor culinair vuurwerk moet je naar sluis maar voor gewoon een simpele strandhap prima). let op je huisje en je hebt een mooie rustige vakantie

met een groep, Mei 2011
"Fantastisch"
Fam. Theuws
Onderkomens
30-5-2011 Groot huis via Roompot gehuurd voor een midweek met zussen en schoonzusse, 10 pers.
Twee koelkasten en vaatwassers. Een luxe!

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Geweldig"
birgit
Onderkomens
24-10-2010 net terug van een weekje strand en een schitterend verblijf.Wij komen al een aantal jaaren na het park maar deze keer was het huis in een woord perfect.Wij hebben niets moeten missen en het was echt liefdevoll ingericht en gedecorerd.Wij hadden particulier geboekt en nu gaa ik meteen mailen vor de volgende vaknatie.Prachtig

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuke uitvalbasis voor zon aan zee"
brexter
Onderkomens
25-8-2010 Wij komen hier wel vaker voor een vakantie tussendoor, dat zegt feitelijk al genoeg.
Hier vind je nog een beetje rust aan de zeeuwse kust.
Je kan hier lekker met de honden wandelen en lekker een biertje drinken of een hapje eten aan de vele strandpaviljoens.
Sluis, breskens en Oostburg zijn vlakbij en eventueel ook goed te fietsen.

Of het top is voor 2 weken met kinderen? Als je goed weer hebt zeker, anders ben je afhankelijk van de speeltuin op het park > wat wel mooi is aangelegd.

Mooi schoon vakantiedorpje in Zeeuws Vlaanderen, de weg oversteken en je zit op het strand.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Rustig vakantiedorp"
A. van der Ploeg
Onderkomens
26-7-2010 Vakantiewoning gehuurd met een zeer goede prijs voor zo'n ruime en mooie woning.
Alles erop en eraan, wasmachine, vaatwasser, droger, open haard enz. enz.
Zeer schoon, geen pluisje te zien!
Zeer prettig, na vele jaren kruipen in een gehuurde caravan met alle gebreken (koude douches, niet schoon enz enz).
Het enige nadeel op het vakantiepark is dat je weinig tot geen contact hebt met anderen.
Speeltuin is niet zo groot, wel met een mooi veld eromheen om te voetballen e.d.
Het bakkertje heeft lekker brood, alleen wat prijzig. Maar de AH in Oostburg is niet zo ver.
Het strand is werkelijk prachtig en erg schoon! 150 mtr vanaf de ingang van het park. Af en toe wat kwallen.
We hadden de bolderkar meegenomen,niet gebruikt,want de helling (duin) die je over moet vonden wij te steil.
In het strandpaviljoen hebben wij zeer grote mosselen gegeten en is werkelijk een aanrader!
Koos Konijn+kidsclub kun je vinden bij de Pannenschuur, 2min. met de auto

1 2 3 4 5 6 volgende