Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad (vh. Best Western)*** in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad (vh. Best Western)***

hotel vanaf de weg.

Zouterik 2, 4504 RX, Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad
Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad (vh. Best Western) scoort een 7,5 uit 10, op basis van 87 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad (vh. Best Western)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad (vh. Best Western)*** in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad (vh. Best Western)*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad (vh. Best Western)*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad (vh. Best Western)*** met andere accommodaties in Nieuwvliet / Nieuwvliet-Bad.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

80 beoordelingen over Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad (vh. Best Western)***

6,6
met vrienden, Mei 2012
"Mooie ligging, maar slecht ontbijt en kamer."
Bachbloesem
21-5-2012 Ligging is goed. Dicht bij strand. Maar de kamers zijn zeer klein en minimaal ingericht. Van de tv aan de zijkant vd muur krijg je een stijven nek. Je moet continu naar links kijken. In de hoeken waren sporen te zien van een vorige lekkage ( bruine vlekken). Badkamer vieze voegen. We moesten 15 euro bijbetalen voor ontbijt, maar dat was het absoluut niet waard. Geen jus,d ,orange ( die was op!!) geen harde broodjes. Alleen wat brood en zachte tarwe broodjes uit de supermarkt. Zeer weinig keuze voor 15 euro. Fitness zaal onder was veel te donker. Onaangename sfeer. Bijna geen verlichting, en te warm. Al met al zou ik er niet nog een keer boeken.
e-commerce manager Fletcher Webcare Team, 29-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer, mevrouw, Wij vinden het heel vervelend dat uw verblijf in ons hotel niet conform verwachtingen is verlopen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief stellen wij zeer op prijs. Dit geeft ons de mogelijkheid onze service alsmede kwaliteit te verbeteren. Graag zouden wij in contact komen met u. Hiervoor verzoeken wij u contact met ons op te nemen via webcare@fletcher.nl. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met partner, Feb. 2012
"Redelijk hotel"
R.v.S.
24-2-2012 Via zoover arangement aanbieding 2 nachten in dit hotel overnacht, we kregen een standaardkamer op de 2e verdieping waar je zowel met de lift en/of trap kan komen.
De standaard kamer is als men langer wil verblijven veel te krap ook de aanwezige kast was alleen met paardekracht te openen (scheve deuren), de badkamer ziet er prima uit (zijn gerenoveerd) en voldoet ruim aan de tegenwoordige eisen.
De kamer was ondanks dat de verwarmingen waren dichtgedraaid erg warm dat was bekend bij de receptie er was een storing in de verwarmingketel? de bedden en linnen waren prima verzorgt.
Hotel beschikt over een prima restaurant a la carte, de kaart is niet uitgebreid maar het eten en de bediening was uitstekend .
De ligging is fantastisch je bent zo op het strand om lekker uit te waaien. Prima hotel voor een verblijf met als doel het strand, of bezoeken van o.a Brugge, Knokke etc. alleen zomers vraag ik me af of dat wel aangenaam is er ontbreekt n.l. een aircondition in dit hotel.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Rook en geurvrij hotel"
hans
27-12-2011 We wilden 2 dagen naar het strand met onze zoon. aan het onthaal geboekt. vriendelijke ontvangst, lekker diner, goed en uitgebreid ontbijt en het strand op 5 min. wandelafstand.
Op het strand ook gelijk een paveljoen met rolstoel. Een absolute aanrader voor mensen die rust zoeken met of zonder kleine kinderen. Prijs/kwaliteit van het slapen en eten was goed in verhouding. Komen zeker terug.

met partner, Okt. 2011
"Prettig hotel"
F. Van der Burg
9-10-2011 Net terug van een weekendje Zeeland waarbij we gebruik hebben gemaakt van voornoemd hotel. Het personeel is vriendelijk en het ontbijt is een echt pluspunt. De hotelkamer oogde wat aan de oude kant maar was meer dan voldoende om in te verblijven. Hotel ligt praktisch op het strand. Lekker gegeten voor een schappelijke prijs bij strandpaveljoen Saint Pierre. Ook een dagje naar de geweldige stad Brugge geweest.
Komen we zeker weten nog eens terug.

"Prijs-kwaliteit verhouding ver beneden peil"
jac
30-9-2011 Het hotel ligt in een toeristische omgeving vlak bij zee.
In dit hotel voelden we ons meer melkkoe dan gast. Veel geld verdienen staat in dit hotel duidelijk voorop, terwijl het gebodene ver onder de maat blijft.
Ondanks de gepeperde kamerprijs moet er bijvoorbeeld bijbetaald worden voor het gebruik van de sauna.
De kamers zijn bijzonder klein en de inrichting van de kamer is basic. Vloerbedekking en een deel van het meubilair is aan vervanging toe.

"Vriendelijk en behulpzaam personeel!!!"
Lauwrens en Anita
6-9-2011 Voor 1 nachtje in dit hotel verbleven omdat we een gratis overnachting hadden via de Rewards punten.
Bij aankomst zijn we vriendelijk geholpen en in het restaurant hadden we een gezellige seveerder waar we gezellig mee hebben gepraat .
Een super goede locatie vlakbij het strand waar je lekker op het strand of de duinen kan wandelen(fietsen) en een stop kan maken bij de leuke gezellige beachpaviljoens.
We komen zeker een keer terug..

"Gezellig hotel vlakbij het strand"
E. Diederen
16-8-2011 Wij kwamen in het hoogseizoen op de bonnefooi langsrijden op zoek naar een slaapplek voor 1 nacht. Ondanks de drukte konden we toch terecht, het enthousiasme van de medewerkers was aanstekelijk. Het interieur is wat gedateeerd, maar het is wel allemaal schoon. Meteen een hapje gegeten (lekker!) en nog even met de kids gezwommen in het binnenzwembad (keurig). Het ontbijt 's morgens was prima. Het hotel ligt echt tegen de duinen aan, dus na een wandeling van een paar minuten stonden we op het prachtige strand! Kortom, een gezellig familiehotel zonder poespas !

"NOOIT NOOIT MEER"
Frans Kokkeler
1-8-2011 Bij aankomst werd ons de kamer gewezen, toen wij er binnengingen bleek het niet de geboekte (grotere) Salonkamer maar een een kipenhok waar een legbatterijkip zich voor zou schamen. Dus terug naar de receptie, "oh ja de salonkamer is dubbel geboekt, daar kunt u morgen pas in". De beloofde volledige compensatie werd bij vertrek maar gedeeltelijk verrekend (€ 40 i.p.v de beloofde € 60). Het geboekte arrangemant bestond uit verschillende onderdelen maar je moest in dat "gastvrije" hotel echter overal om vragen anders kreeg je het gewoon niet.
Het 3 gangendiner dat bij het arrangement hoorde was een giller; tomatensoep uit de horecagrootverpakking door de kok voorzien van wat room en groene blaadjes daarna volgde een entrecote die acceptabel was maar de uitgedroogde tonijn tonijnsteak van mijn vrouw werd begeleid door een veel te zoute opgewarmde ketjapsaus. En heeft u wel een taugé als hoofdgroente gehad? Aan het ijsje kon de kok gelukkig niet zoveel verpesten. Nooit meer dit hotel dus!

met partner, Apr. 2011
"Aangename vakantie beleefd"
Jef en Marleen
31-5-2011 Prima hotel in een mooie omgeving om heerlijk te fietsen.
Lekker ontbijtbuffet en avondmaal.
Kamer met terras is een aanrader.

met partner, Apr. 2011
"Prima Hotel al vaak geweest"
Peter en Ina
11-4-2011 Opnieuw genoten van een lang weekend Best Western Nieuwvliet-Bad. Geweldige service erg vriendelijk personeel. Lekker eten en we hadden prachtig weer. Een echte aanrader. We zijn nu zo'n 6 keer geweest.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende