21-5-2012
Ligging is goed. Dicht bij strand. Maar de kamers zijn zeer klein en minimaal ingericht. Van de tv aan de zijkant vd muur krijg je een stijven nek. Je moet continu naar links kijken. In de hoeken waren sporen te zien van een vorige lekkage ( bruine vlekken). Badkamer vieze voegen. We moesten 15 euro bijbetalen voor ontbijt, maar dat was het absoluut niet waard. Geen jus,d ,orange ( die was op!!) geen harde broodjes. Alleen wat brood en zachte tarwe broodjes uit de supermarkt. Zeer weinig keuze voor 15 euro. Fitness zaal onder was veel te donker. Onaangename sfeer. Bijna geen verlichting, en te warm. Al met al zou ik er niet nog een keer boeken.
Eigenaar zegt:
Beste heer, mevrouw,
Wij vinden het heel vervelend dat uw verblijf in ons hotel niet conform verwachtingen is verlopen.
Alle beoordelingen, zowel positief als negatief stellen wij zeer op prijs. Dit geeft ons de mogelijkheid onze service alsmede kwaliteit te verbeteren.
Graag zouden wij in contact komen met u. Hiervoor verzoeken wij u contact met ons op te nemen via webcare@fletcher.nl.
Met vriendelijke groet,
Fletcher Webcare Team