30-8-2011
Verblijf augustus 2011 in nr. 25. Slecht onderhouden huis. Alle faciliteiten worden aangeboden maar je moet niet vragen hoe de staat van alles is; Droger maakt een oorverdovend kabaal, wasmachine lekt, schimmel achter de aanrechtkraan, de onderste opbergbak in de koelkastdeur ontbreekt, die met verhoogde rand waar je pakken en flessen in kan zetten. Daar is een andere voor in de plaats geplaatst met als gevolg dat bij het openen alles eruit valt. Buitenlampen waren allemaal kapot, 4 lamellen ontbreken, bestekbakjes lagen vol met etensresten, servies zeer incompleet, filter van de afwasmachine zat overvol met afval zoals lucifers en eierschillen, de barbeque was niet schoongemaakt, kapotte kledingkast, als je het raam in de keuken open wilde zetten bleef je eraan plakken, muffe geur en het ergste waren wel de schuifwanden van de douchekabines. Die waren aan de onderkant helemaal los en zaten vol schimmel. Kortom een grote ergenis dat je zo ontzettend veel geld.
Eigenaar zegt:
Mevrouw van Tilburg,
Jammer dat U niet verder ingaat over de service die we U hebben gegeven.
Bij aankomst bent U bij mij in kantoor geweest en heeft U gemeld dat de buitenlampen het niet deden, dat enkele lampjes binnen diende vervangen te worden en dat een kleding kast gerepareerd moest worden, nog diezelfde dag is er een monteur gekomen die alle klachten heeft opgelost!!
In ieder woning ligt een huismap waarin staat dat als er iets niet in orde is met de schoonmaak dat U dit (graag binnen 24 uur na aankomst) dient te melden op kantoor dan wordt het direct op gelost!!We heb niets van U gehoord over de poets??!!
Ik heb het idee dat U een zondebok zoekt voor het minder mooie weer van afgelopen zomer, helaas kunnen wij hier niets aan doen.