Beoordelingen Voetbal Experience

24 mei 2013

Voetbal Experience
Beoordelingen Voetbal Experience
Zep Middelburg, Podium 19, 4337 WV, Middelburg
Wil je weten wat anderen vonden van Voetbal Experience in Middelburg? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Voetbal Experience.
Voetbal Experience scoort een 7,9 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Voetbal Experience in Middelburg? Op deze pagina lees je beoordelingen van Voetbal Experience. Je kunt 9 vakantiefoto's van Voetbal Experience bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Voetbal Experience in Middelburg.

29 beoordelingen over Voetbal Experience

met oudere kinderen, Mei 2013
"Voetballen!"
Voorsandra
20-5-2013 Als je van voetballen houdt, is dit leuk.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Doen met de kids op een regenachtige dag"
Sandra & David
23-4-2013 Leuk concept! Ideaal om te bezoeken met voetballen kids en papa's ;-)

met jonge kinderen, 2013
"Leuk voor 1 keer"
danielvandalen
10-3-2013 Als je van voetbal hou is het leuk om een keer in het museum geweest te zijn.

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Voetbal Experience. voetbalmuseum in Middelburg."
Maarten
28-12-2012 Bij voetbal experience ( voetbalmuseum ) in Middelburg is een hoop te doen voor jong en oud. Bovendien kan je daar ook de europese beker bewonderen die het Nederlands Elftal heeft gewonnen in 1988. Verder kan je verschillende spelen doen. Playstation waarop je vele wedstrijden kan spelen.

met een groep, Nov. 2012
"Erg leuk, voor kinderen als voor oudere mensen."
Rob
25-11-2012 Vandaag 25-11 hier geweest met mijn kinderen en met mijn ouders, die 55 jaar getrouwd waren. Leuk ontvangen, toen we iets gingen drinken in de Derde Helft was de tafel leuk versierd met slingers en met ballonnen met daarop 55 jaar.

met partner, Nov. 2012
"Voetbal Experience"
Frank
18-11-2012 Als voetballiefhebber absoluut een aanrader, zeker in de maand november als het niet druk is en je alles op je gemak kunt lezen, beoefenen enz.

met oudere kinderen, 2012
"Leukste museum ooit"
Iet
6-11-2012 Ik ben zelf niet eens zo'n grote voetbalfan, maar toen ik een paar jaar geleden op vakantie was in Zeeland verraste dit museum me enorm. t zou bijna een reden moeten zijn om voor een vakantie in Zeeland te kiezen. En nu hoor ik het dat het weggaat, wat ontzettend jammer voor Zeeland! En wat dom ook: In t midden van t land ben *ik* nooit op vakantie, wèl aan de zeeuwse kust!

met partner, Okt. 2012
"Heel erg leuk om te doen!"
DHG
21-10-2012 Dit is echt een aanrader voor elke voetballiefhebber, jong en oud!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Een absolute aanrader voor voetbalfanaten"
ron demeijer
5-8-2012 dit moet je absoluut met kinderen gedaan hebben
ze kunnen de hele dag bezig zijn

met jonge kinderen, Juli 2012
"Aanrader"
Eric Kortschot
20-7-2012 Heel leuk ingericht museum. Zowel voor ouderen en jongeren leuk om te bezoeken. Geweldig om alle shirts en andere zaken van voetballers te zien. Ook veel leuke filmpjes. Geweldig om te zien dat mijn kinderen die het EK van 88 niet hebben meegemaakt nog enorm meeleven en blij zijn dat Nederland kampioen wordt.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?