Stadhuis Middelburg Middelburg Nederland. Informatie & Beoordelingen Stadhuis Middelburg ~ Zoover

Beoordelingen Stadhuis Middelburg

Stadhuis Middelburg

Beoordelingen Stadhuis Middelburg

Markt 65, 4331 LK, Middelburg
Wil je weten wat anderen vonden van Stadhuis Middelburg in Middelburg? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Stadhuis Middelburg.
Wil je weten wat anderen vonden van Stadhuis Middelburg in Middelburg? Op deze pagina lees je beoordelingen van Stadhuis Middelburg. Je kunt 36 vakantiefoto's van Stadhuis Middelburg bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Stadhuis Middelburg in Middelburg.

12 beoordelingen over Stadhuis Middelburg

met partner, Mei 2012
"Een indrukwekkend gebouw"
A.J.J Denneman
15-5-2012 Middelburg een zeer mooie stad om te bezoeken

met jonge kinderen, 2012
"Middelburg"
christinevandesteen...
10-5-2012 Zeker de moeite waard, trouwens gans Middelburg is de moeite waard.Een aanrader

met vrienden, Mei 2012
"Niet erg impressioneel"
veertjepeters
9-5-2012 Heb wel eens mooiere gebouwen gezien

met oudere kinderen, Mei 2012
"Uniek historisch"
GGovaert
18-5-2012 prachtige panden ; plaats welke nog te weinig bekend om de historische gebouwen en panden

met partner, Mrt. 2012
"De moeite waard"
Henny Schelig
24-3-2012 de stadswandeling door middelburg 6 km duurt ogeveer 4 uur

met vrienden, 2011
"Mooi gebouw"
1pip23
23-4-2012 Mooi gebouw en zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

met partner, Aug. 2010
"Één van de mooiste stadhuizen van Nederland"
Bart
16-12-2010 Voor mij is het stadhuis van Middelburg verreweg één van de mooiste van Nederland!
Het is zeer gedetaileerd, mooie beelden, schitterend dakwerk, echt top!
Het neemt een zeer centrale plaats in, gelegen aan de markt en zodoende aan vele ogen voorbijgegaan!!
Mocht je de mogelijkheid hebben, bezoek het dan ook van binnen!

met een groep
Elvia
18-9-2007 Wij hebben afgelopen weekend een bezoekje aan Middelburg gebracht en natuurlijk hebben wij een bezoek aan het mooie gebouw gebracht!

met een groep
Ferdinandusse
19-7-2007 Nou ik snap niet waarom mensen dat gekke gebouw in Groningen hebben gekozen tot mooiste gebouw. het stadhuis van Middelburg had dit zeker verdiend!

Wij wilden dit mooie gebouw bezoeken maar dat kan alleen met een gids van Tourist Shop. Maar wat een mooi gebouw is dit. Ook de historie die het met zich meedraagt!

Familie
Bergmans
13-7-2007 Wat een prachtig gebouw is dit.

Wij waren toevallig een dagje in Middelburg wegens familiebezoek en kwamen per toeval terecht bij de Tourist Shop die rondleidingen aanbood door het stadhuis.

Imposant gebouw, intressante architectuur, goede informatie gehad van de stadsgids