Beoordelingen Hotel Best Western Amadore Arneville****

22 mei 2013

Best Western Amadore Arneville****
Beoordelingen Hotel Best Western Amadore Arneville****
Buitenruststraat 22, 4337 EH, Middelburg
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Best Western Amadore Arneville**** in Middelburg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Best Western Amadore Arneville**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Best Western Amadore Arneville scoort een 6,9 uit 10, op basis van 89 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Best Western Amadore Arneville**** in Middelburg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Best Western Amadore Arneville****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Best Western Amadore Arneville**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Best Western Amadore Arneville**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Best Western Amadore Arneville**** met andere accommodaties in Middelburg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

84 beoordelingen over Best Western Amadore Arneville****

6,7
met partner, Mrt. 2013
"Gastvrij, schoon en heerlijk ontbijt!"
Janssen
16-3-2013 We hebben de mooie juniorsuite geboekt. Zeer netjes en ruim.
Het personeel is gastvrij en er wordt een heerlijk ontbijt verzorgd door een dame die het duidelijk haar taak vind om alles direct aan te vullen om te ruimen etc. leuk om te Zien dat mensen plezier in hun werk hebben!

met partner, Mrt. 2013
"Fijn hotel met fantastisch ontbijt"
Alfred1970
19-3-2013 Keurig hotel. Het ontbijt is fantastisch, veel keus en heerlijk versgeperst sinaasappelsap. Op loopafstand van het mooie centrum van Middelburg.

met partner, Nov. 2012
"Mooi en heel gezellig hotel"
Cissie Arends
31-1-2013 Erg gezellig hotel waar de gast nog echt gast is en geen nummer zoals in die grote hotels. Kamers zijn niet heel erg groot maar wel heel mooi en compleet. De ligging is net buiten het centrum waardoor het makkelijk berijkbaar is en je bent binnen 10 minuten in het centrum. Toch wel een echte aanrader dit hotel.

met partner, Nov. 2012
"Perfect hotel bijna in centrum"
Marij
4-11-2012 Perfect hotel met mooie kamer, goed ontbijt en perfect ligging bijna in centrum. Niks op aan te merken en met bon, zo goed als voor niets.

met partner, Okt. 2012
"Keurig hotel onder nieuwe leiding"
Charl
23-10-2012 Net hotel. Begrepen dat er sinds korte tijd nieuwe leiding op hotel zit en dat er sinds die tijd een hoop verbeterd is. Er was een vriendelijke ontvangst bij de receptie, keurige kamer op 1e verdieping. Niet al te groot maar wij konden prima uit de voeten met de ruimte. Nette badkamer. Heerlijke bedden ( sinds enkele weken nieuwe matrassen), heerlijk ontbijt met verse jus. We hebben genoten.

met een groep, Aug. 2012
"Een kamer als stoofpot"
Tanny Brons
30-8-2012 Het hotel ligt aan een drukke weg even buiten het centrum. In dit hotel zijn de kamers beneden kokend heet net als de gang, ventilatie alleen mogelijk door een raam met uitzetter open te zetten. Iedereen kan zo vanaf de weg naar binnen stappen. De code van de kamer werkte niet, het licht deed het 's nachts ook niet. Het personeel is jong, maar niet onaardig en verstrekte aan 3 gasten een ventilator. De mededeling dat de Techn. dienst gewaarschuwd was voor het licht is idioot, je bent een hotel en moet zorgen dat de dingen in orde zijn. Douchen in het donker is niet handig. Het diner en het ontbijt waren goed. De lounge is netjes.Het terras is goed maar ligt aan de straatkant. De rekening van de groep waarmee we waren gaf problemen. Er moest eerst per tafel betaald worden en daarna alles toch weer op één bon. Geef gewoon iedereen een barbon dan ontstaat er geen gezeur.

met partner, 2012
"Nooit meer in de zomer"
Henri
18-8-2012 We hadden kamer 3 op de BG
helaas geen airco maar ook geen luchtbehandeling
omdat het op de BG was wilde we ook geen raam open zetten
De ventilatoren die volgens "het boekje" af te halen waren op de receptie waren op.
dus in centrum zelf 1 moeten kopen......

ontbijt was goed, personeel vriendelijk en de ligging was goed.

met partner, Aug. 2012
"Geen 4 sterrenwaard!"
Helka
21-8-2012 Kamers klein,geen airco.Vreselijk met dat hete weekend.1e kamer die wij kregen had een beschimmelde afzuiging in de douche.Gemeld, maar kon niet meteen schoongemaakt. Andere kamer gevraagd vanwege deze ongezonde situatie en gekregen.Ietsje groter, maar ook geen airco.Omdat wij via TourOperator (veilingsite)hadden geboekt moesten we in het hotel ontbijten en dineren.Het ontbijt was goed, maar de ruimte te klein waar alles was neergezet.Diner was een vastgesteld menu met alleen een keuze in het hoofdgerecht.Niet handig als het voorgerecht met vis is en je dat niet lust.Keuze zou moeten zijn in voor- en hoofdgerecht.Wel een heerlijk terras en vriendelijke bediening.De communicatie tussen het personeel kan veel beter.Er ging regelmatig wat mis zoals bijv.het reserveren van een tafel.Andere mensen zaten aan de tafel die wij gereserveerd hadden.De collega's hadden geen contact onderling gehad.Middelburg en omgeving is erg leuk maar de volgende keer voor ons niet meer dit hotel!!

zakelijk, Aug. 2012
"Geen waar voor je geld"
Richard Keus
9-8-2012 Zeer slecht hotel. Kamers zijn klein met zeer slechte bedden. Eten in het restaurant is van een ongekend laag niveau als dit afzet tegen de prijzen die er gerekend worden. Enig pluspunt is het vriendelijke en hulpvaardige personeel alleen die kunnen de slechte omstandigheden ook niet beter maken.

met partner, Juli 2012
"Nee, niet meer dit hotel."
Barian62
3-8-2012 Kamer was zeer smerig overal stof en dode insecten achter de stoelen geveegd.
In douche lagen de haren van de vorige mensen.
Veel luidruchtige muziek van de bar beneden, iedere avond gebeld of de muziek zachter kon, Patrick was beleefd en beloofde de muziek uit te zetten wat ook gebeurde, de volgende avond een meisje aan de foon, die mij wel even zou vertellen dat het zo hoorde in het hotel.
Als dat de service is jammer dan maar wij niet meer!!!!!!!!!!!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit