Camping Den Inkel**** in Kruiningen Nederland beoordelingen 7.0 | Zoover

Camping Den Inkel**** Kruiningen

Beoordelingen Camping Den Inkel****

Polderweg 12, 4416 RE, Kruiningen
Camping Den Inkel scoort een 7,0 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Den Inkel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Den Inkel**** in Kruiningen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Den Inkel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Den Inkel**** met andere accommodaties in Kruiningen.

15 beoordelingen over Den Inkel****

6,2
met partner, Mei 2011
"Verzorgde camping"
Pien
31-5-2011 Rustige, verzorgde camping. Het voorste gedeelte achter de receptie is nogal donker met hoge bomen. Hier staan ook veel vaste gasten. Verder naar achteren is een mooi open gedeelte met lage fruitboompjes. Dit ziet er veel gezelliger uit. Hier zijn ook plaatsen voor campers. De plaatsen hebben eigen voorzieningen: water, afvalwater en tv aansluiting. Internet mogelijk. De hond is ook welkom.
Je kunt wandelen in natuurgebied Den Inkel naast de camping: veel vogels, konijntjes en fazanten. En op loopafstand de Westerschelde, waar altijd wel boten te zien zijn op weg naar de haven van Antwerpen.
De dagelijkse boodschappen kunnen gedaan worden in Kruiningen. Het sanitair is zeer verzorgd! Douchen met 50ct munten. Ook kinderdouche en familiedouche!
Personeel: besteedt een beetje aandacht aan de vriendelijkheidsfactor! Ook de entree en receptie komen zo "donker" over!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Goede faciliteiten en lek recreatieprogramma"
Familie
27-5-2011 Camping Den Inkel in Kruiningen is een fantastische camping met goede faciliteiten en leuk recreatieprogramma voor kinderen. Niet de super drukte zoals aan de kunststrook, maar ruime en goed verzorgde plekken. Jammer wel dat er geen goede eetgelegenheid, alleen afhaal beschikbaar is.

met partner, Mei 2011
"Kan beter"
Joop
13-6-2011 Pluspunten: naastgelegen gemeentelijk zwembad één maal per dag gratis te bezoeken. Redelijk ruime plaatsen in zon of schaduw. 't Grote sanitairgebouw is prima.

Minpunten: zéér terughoudende beheerster; geen woord teveel, overdreven streng. Sanitairgebouw bij de achterste velden gewoon onder de maat: per sexe slechts 2 douches (€ 0,50), 1 af te sluiten washok met wastafel +mengkraan en 3 'openbare' wastafels met ALLEEN KOUD WATER ! Dit laatste is belachelijk als je bedenkt dat er wél warm water ís, nl. voor de douches e.d.
Wil je meer comfort, dan moet je dus een eind naar het andere san.geb. lopen. Verder is er in de buurt nauwelijks wat te beleven.
Dan blijkt óók nog eens dat er veel meer seizoensplaatsen zijn dan de plattegrond je doet vermoeden. Als passant sta je dus op een veld van 8 plekken bijna als enige of met max. één andere passant. En dan blijken er ook nog eens veel kliekjes te zijn. Wérkelijk: complete families staan er bij elkaar.
Tenslotte: te duur voor gebodene.

met oudere kinderen
"Gezellig"
Cindy
7-8-2009 Gezellige camping, waar wij alweer heel wat jaartjes komen. In de zomervakantie word er volop georganiseerd voor kinderen.

met partner, Juli 2009
"Lekker rustig"
SZ
6-8-2009 Rustig gelegen midden in het Zeeuwse polderlandschap
Ideaal voor de rustzoeker.. Zeker Kindvriendelijk.
Personeelsvriendelijkheid is verbeterpunt..Succes!

met jonge kinderen, Mei 2009
"Uistekende familiecamping, niet pretentieus"
Jan en Henny + kids
12-7-2009 Deze meivakantie enkele dagen met de kids doorgebracht op deze camping. Lekker rustig, zeer kindvriendelijk, vooral voor kinderen van de lagere school. Gelukkig weinig hangjongeren zoals we op andere campings hebben gezien. Toiletten en douches netjes schoon en zo goed als nieuw. Gastfamilie zeer behulpzaam. Echt een aanrader.

Familie
"Niet goed en niet slecht"
anoniem
31-10-2008 Kantine bar restaurant (zonder eten) zeer matig en prijzig.
Personeel niet vakkundig en niet echt vriendelijk.
Ingang mooi mede mogelijk gemaakt door de nette caravans die er aan het begin staan.
Verder zijn de meeste jaarplaatsen niet om aan te zien (slecht onderhoud).
Op de gehele camping is het onderhoud achterstallig.
Een pluspunt is dat je gebruik kunt maken van het naastgelegen zwembad wat wel mooi is.
Ook jammer dat er voor kinderen in de leeftijd van 12 tm 16 weinig tot niets te beleven is.
Denk aan kinderdisco's dansavondje's livemuziek.

met partner, Mrt. 2008
Albert en Agnes
29-4-2008 We hebben genoten van de rust van het voorseizoen op deze camping. De behulpzaamheid van het personeel was hartverwarmend: zelfs in deze rustige tijd was er altijd iemand aanwezig (even op de bel drukken in de receptie). Het sanitair was netjes en schoon. Sommige plekken waren niet toegankelijk vanwege de vele neerslag in maart, maar bij aankomst werd ons dat gezegd en we konden de beschikbare plaatsen tevoren bekijken. De vriendelijke ontvangst deed ons goed. Bij vertrek kregen we vanzelfsprekend de 25 euro borg voor de slagboom weer terugbetaald. Dit is echt een plek om buiten het seizoen van dit deel van Zeeland te genieten.

Mirella
11-8-2007 Ik sta al Jaren op de camping. ik ben hier zowat opgegroeit. Het personeel is erg vriendelijk en helpen graag tijdens problemen. ik heb het altijd reuze naar mijn zin. Er wordt veel voor de kinderen georganiseert in het hoogseizoen. de camping ziet er verzorgt uit.

amanda
30-7-2007 nou mijn schoonouders staan er al jaren en wij hebben nu ook een stacaravan gekocht en het is er hardstikke leuk en wat de bonte avond betreft het was toevallig afgelopen weekend het was een gekken huis en zo leuk we hebben een fantastische avond gehad en ons kindje heeft het reuze naar zijn zin daar er is van alles te doen en wat de camping baas betreft voor ond is het een leuke man dus wij gaan nog een aantal jaartjes door op deze camping wij zijn blij dat het iedere keer vrijdag is dat we weer naar de camping kunnen