24-8-2010
Wij hadden B&B. 5 prachtige appartementen in een omgebouwde veestal. Prachtige, grote kamers met uitstekende bedden, gezellig zitje met (electrische) open haard, televisie en draadloos, kostenloos internet. De kamer blinkt van helderheid en alles is enorm schoon. Grote badkamer met apart bad en douche, toilet en wastafel. Ontbijten in de gezellige theeschenkerij. Alles goed verzorgd door de gezusters Marja en Monica Aarnoutse. Goed ontbijtbuffet met alles erop en eraan. Keuze uit een gekookt of gebakken eitje. Komen hier zeker voor een wat langere tijd terug.
Een echte aanrader
7-8-2010
De camping is een mooie , ruime camping. De plekken zijn groot. Het sanitair is geweldig schoon. De speeltuin is goed onderhouden en biedt genoeg uitdaging voor kinderen. Je wordt gastvrij ontvangen.
Het theehuis en de pluktuinen zijn erg sfeervol.
De bed en breakfast is geweldig ingericht.
Het klopt allemaal tot in de details!
25-5-2010
Op een minicamping zijn 5 B & B appartementen ingericht die alleen verschillen in kleur. Appartementen zijn prachtig ingericht zeer ruim en hebben alle voorzieningen.
Ontvangst was vriendelijk en attent. Ontbijt was uitgebreid en kon deels naar eigen wens worden ingevuld.
15-11-2009
Met 2 personen hebben we een weekend in de B&B doorgebracht. Bij aankomst direct afrekenen viel een beetje koud op mijn dak, maargoed. Daarna werd de b&b getoond, ziet er heel sfeervol en keurig uit, wij verbleven in huisje nr.5. Met mooi lichtroze behang en alles in kleur daarbij afgestemd. Goede bedden, lekker rustig, alles ruim, het voelde goed. Ontbijt is wat simpel, fruit op een stokje waar 2 van de 4 uit blik komen, croisantje was lekker, jus de orange uit een flesje, brood wat smaakloos. Aandachtspuntje is in de badkamer een setje te maken met douchemuts, shampoo en badschuim.
Uiteten in november is een drama, Vlissingen is niet gezellig, Middelburg wat beperkt, Koudekerke klein en uitgestorven, Dishoek leuk voor de zomer maar niet in de winter (wel enkele restaurantjes maar stil). Doorgereden naar Zoutekerke, daar voor 10 euro een visje met vlaamse patat gegeten.
Al met al, genoten en echt tot rust gekomen.