7-8-2011
Afgelopen zomer gestaan op deze fantastische minicamping. Het was voor ons de eerste keer op een minicamping en zeker niet de laatste keer. Als alle minicampings zijn zoals ons weitje kunnen de gewone campings wel sluiten. Gezellig, gastvrij, schoon, rustig en toch ook leuk voor kinderen, leuke activiteiten zoals dart tournooi en BBQ. Kortom tot volgend jaar hopen we tenminste.
30-9-2009
Het is voor ons de 3de keer dat wij op deze mini camping ''Ons Weitje" terug zijn geweest.
De Familie Francke is zeer gastvrij en maken regelmatig een praatje. Ook verzorgen zij regelmatig leuke bezig heden voor jong en oud.
De avond dat wij waren aangekomen hadden ze een borrelavond met lekkere hapjes, wat heel erg gezellig was.
De boulevard ligt op zo'n 6 kilo meter fietsen en Zoutelande op ongeveer 5 kilo meter. Naar het strand fiets je in 5 minuten.
Het saniter ziet er erg goed uit en wordt ook zeer goed onderhouden.
We hebben heerlijk genoten van het mooie nazomer weer, rond de 20 graden en vol op zon, mooier konden we het niet hebben.
Dit wij terug zullen komen op deze Mini Camping "Ons Weitje" daar is geen twijfel over.
18-8-2009
3e keer naar 'ons weitje' Gastvrij ontvangen door de fam Francke. Ze proberen op alle manieren het iedereen naar het zin te maken. Elke week wel activiteiten voor iedereen. Ruime plekken van alle gemakken voorzien. Zelfs draadloos internet! Belangrijkste is wel het sanitair gebouw wat super wordt onderhouden en schoongemaakt. Fiets / loop afstand naar het strand. 15 minuten fietsen van Middelburg, Vlissingen en Zoutelande. Camping winkel met warme broodjes om de hoek. Wij komen zeker weer terug.