Vakantiepark De Paardekreek**** in Kortgene Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.928 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Kortgene > Vakantiepark De Paardekreek****

Beoordelingen Vakantiepark De Paardekreek****

30 januari 2012

Vakantiepark De Paardekreek**** Kortgene

Vakantiepark De Paardekreek scoort een 8,5 uit 10, op basis van 82 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Paardekreek****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Paardekreek**** in Kortgene, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Vakantiepark De Paardekreek**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark De Paardekreek**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Vakantiepark De Paardekreek**** met andere accommodaties in Kortgene.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

79 beoordelingen over De Paardekreek****

met vrienden, 2012
Super weekend!
Debbie
Onderkomens
30-1-2012 We hebben een super weekend gehad! Lekker uitgewaaid op het strand dichtbij. Huisje was ook geweldig. We hebben genoten en kijken uit naar de volgende keer.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Nooit meer!!
Linda
Onderkomens
14-10-2011 Wij zijn 5 t/m 9 september op villapark de paardekreek geweest en het was rampzalig!! Heel het park lijkt op foto's mooier dan dat het werkelijk is. En het huisje dat we toegewezen kregen konden we niet open maken want de sleutelkaarten werkte niet!! Toen we eenmaal binnen konden zat het huisje vol met strontvliegen. Ze vlogen en zaten overal!! Niet echt fijn als je een kindje van 1 jaar hebt . Wij de receptie gebeld en we kregen een ander huisje , maar dat was nog niet schoongemaakt!!! Konden we ook nog eens gaan schoonmaken in onze vakantie!! We zijn eerder naar huis gegaan omdat er niks te doen is in het buiten seizoen in de omgeving.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Mooi nieuw huis, lekker ruim op prima park
fam mullens
Onderkomens
12-9-2011 een midweek in een 6-p villa (nr 51) aan het water, mooi uitzicht, prima ruim huis met dvd-speler, lcd-tv, gashaard, vaatwasser, wasmachine, 3 slaapkamers met prima bedden. Schoonmaak laat wel wat te wensen over (ei-schillen bij de deur en zwarte troep in de vaatwasser), maar ach. Voor onze kids van 4 en ruim anderhalf prima park, nieuwe waterspeelplaats wel leuk, jammer dat je er niet kunt zwemmen. Kinderen schrokken zich wel een hoedje door al het watergeweld (grote emmers die omkieperen en enorme watersproeiers). Glijbaan is leuk. Park ziet er netjes uit en is niet te groot, mooie omgeving. Goede bistro, 2x lekker gegeten en goede bediening. Indoorspeelplaats op park stelt niet veel voor, maar speelcircus Bambini in Vlissingen is erg leuk. Met beter weer is er zeker meer te doen in de omgeving en op het park, maar wij hadden de hele week regen en hebben ons ook prima vermaakt.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prachtige villa's
siejeabut
Onderkomens
24-8-2011 Wij hebben de vakantie doorgebracht in een villa op de paardekreek. Prachtige villa (91) gelegen aan een watertje. Deze villa's mogen het predicaat villa echt dragen. Stoomdouche, vaatwasser prachtige keuken, kortom alles zit erop en eraan. Het park is goed onderhouden en alles ziet er keurig uit. Bloemtje en een heerlijk fles rode wijn staan klaar bij aankomst. Vriendelijk personeel en een goede winkel. Kortgene zelf is weinig te beleven. Wel leuke eetgelegenheden maar geen zeeuwse zuinigheid. Stevige prijzen worden er berekend. Voor het strand moet je ongeveer 12 km rijden (de Banjaard). Prachtige brede stranden. Fietsen kan via de knooppunten houdt er wel rekening mee dat veel over dijken en vlakke wegen gaat. Mooi gebied voor de wielrenners omdat je veel stukken tegen de wind in moet fietsen.
Het zwembad op bungalowpark in de buurt is schandalig duur. Entree is E 9.30 pp. Tevens mag er in het zwembad niet gegeten en gedronken worden.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Leuke camping, maar met veel seizoensplekken.
Jet
Activiteiten
9-8-2011 Leuke camping aan het Veerse Meer. Voor kinderen tot 12 jaar wordt er genoeg georganiseerd. De snackbar is goed, evenals het grand café, waar je lekker kunt eten en zitten. Het sanitair is goed en schoon.

Helaas werd het veld (smal laantje) waar wij stonden overheerst door vaste plaatsen. Deze vakantiegangers zitten de hele zomer bij elkaar. Voor ons was dit uitzicht niet zo geweldig...

met jonge kinderen
Wauw!
Judith
Onderkomens
1-8-2011 Wat een schitterende accomodaties! Prachtige huizen in een dito park. De gezelligheid van de camping is letterlijk om de hoek. De woningen zijn dusdanig ingericht dat je er wel wilt blijven wonen. Ik heb begrepen dat niet alle huisjes hetzelfde ingericht zijn, maar wij hebben wasmachine, droger, vaatwasser, open haard, 2 tv's, 2 zithoeken in de gigantische tuin en een bloemetje en flesje wijn als warm welkom!

Mooi rustig vakantiepark
Lene B
Onderkomens
1-8-2011 Met 4 volwassenen, 1 kind 12 jaar en klein kind 3 jaar een 6 persoons bungalow aan het water geboekt . Het viel ons tegen, het huis is groot maar niet praktisch ingericht. De schoonmaak was slecht. Voor kinderen boven de 10 jaar is het een saai park, geen echt zwembad(erg ondiep) wel veel waterpret voor de kleintjes. De snackbar was goed, ruime porties en betaalbaar. De pizza's zijn redelijk. De winkel is goed,veel keus wel prijzig(C 1000 in Kamperland is een aanrader). We hebben uitzonderlijk goed gegeten in eethuis: iets anders, dikke pluim, (kindvriendelijk!!). Kortom leuke vakantie gehad, maar voor het geld meer verwacht.

Super leuke en nette camping!
familie Homeijer
Onderkomens
10-8-2011 Vooral de complimenten over het sanitair! Echt s'morgens vroeg tot s'avonds laat is het schoon! Erg prettig!
We waren bang dat we erg druk waren met onze ondernemende dochter van 4 jaar, maar ook die konden we gewoon haar gang laten gaan op de camping. Erg kindvriendelijk!

met jonge kinderen, 2011
Heerlijk kindvriendelijk Zeeland
Floris
Onderkomens
13-7-2011 Wij hebben een heerlijke week gehad! Huizen waren erg netjes. Ook het park zelf, liggend aan het Veerse Meer is heerlijk! Binnenkort (of nu al) is de waterspeelplaats klaar dus volgend jaar nog meer genieten. Heerlijk eten in de brasserie en ook frietzaak levert lekkere friet en pizza!

met jonge kinderen, Juni 2011
Leuk lang weekend weg
Nancy Jansen
Onderkomens
15-6-2011 Wij waren het lange weekend van Hemelvaart geweest, nr. 15 (8 persoonshuisje)
Prima huisje, groot, ruim opgezet, stoomcabine beneden, wasmachine + droger aanwezig. Matrassen waren wat aan de harde kant en het servies was smerig, gelijk melding van gemaakt en diezelfde dag kwam er een monteur naar de vaatwasmachine kijken & gemaakt. Goede service dus. Dichtbij het strand "de Banjaard". Supermarkt elke ochtend lekkere verse broodjes...volgend jaar zeker weer een aanrader.

met een groep (2)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende