Vakantiepark Roompot De Banjaard***** in Kamperland Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.003 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Kamperland > Vakantiepark Roompot De Banjaard*****

Beoordelingen Vakantiepark Roompot De Banjaard*****

-2  °C

10 februari 2012

Onderkomens
huisje type DCL, pal achter de duinen

Vakantiepark Roompot De Banjaard scoort een 8,3 uit 10, op basis van 438 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Roompot De Banjaard*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Roompot De Banjaard***** in Kamperland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 162 vakantiefoto's van Vakantiepark Roompot De Banjaard***** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Roompot De Banjaard***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Vakantiepark Roompot De Banjaard***** met andere accommodaties in Kamperland.

377 beoordelingen over Roompot De Banjaard*****

met jonge kinderen, Jan. 2012
Prefecte plek om te vertoeven
peperkamp_g
Onderkomens
7-1-2012 Dit park ligt vlak bij het strand. wij waren de eerste week van januari ( tijdens de storm) er het is lekker uitwaaien aan het strand. zeker in de zomer zal het hier heerlijk zijn om te verblijven.
Het huisje was heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien, maar dit is uiteindelijk je eigen keuze. Je krijgt zeker waar voor je geld.
jammer was dat het zwembad maar beperkt open was en er geen buffetrestaurant was.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Heerlijk park
Astrid
Onderkomens
2-1-2012 Mooi huisje (type ZD) lekkere sauna, ruim voor 2 personen.
Grote tuin, lekker bankstel. Goed uitgeruste keuken, ruime woonkamer. De 2 slaapkamers zijn ruim. 1 slaapkamer heeft 2 bedden en een tv. De andere slaapkamer 3 bedden.
Aan het strand. Zwembad op het park is prima, klein maar goed voor kinderen.

met jonge kinderen
Het was weer super!
Wendy
Onderkomens
28-12-2011 Wij zijn al vaak op de Banjaard geweest.Vlakbij het strand,alles op loopafstand.Leuke huisjes,ziet er meestal netjes en schoon uit.We hopen er nog heel vaak te komen.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Het was weer fantastisch!
Irma
Onderkomens
2-1-2012 Voor de 7e keer waren wij weer op De Banjaard. We hebben wederom genoten. Leuke huisjes, goed schoongemaakt en op loopafstand van de zee! We hopen weer snel terug te komen.

met een groep, Dec. 2011
Pizza te slecht voor woorden
Paul willemse
Onderkomens
1-1-2012 Ter afsluiting van een gezellig midweekje pizza gegeten in het restaurant op het park. Echt te slecht voor woorden! De bodem was zo hard dat je er de ramen mee in kon gooien. €14.50 voor een pizza kipshoarma! Rijkelijk belegd met maar liefst 6 kipreepjes
vervolgens klacht ingediend bij het personeel. Om het goed te maken boden ze koffie en thee aan maar daar hadden we geen trek meer in. Als goedmakertje kregen we de cola en biertjes gratis. (6 van de 8 drankjes) tip voor degene die het nog in hun hoofd halen om pizza te willen eten, ga bijvoorbeeld naar vrouwenpolder bij de pizzaria.
Verder was het huisje ook niet goed schoongemaakt. Stonk naar rook, bedlampje en saunalampje kapot en bedden waren minder.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Geweldig
janet
Onderkomens
3-1-2012 hallo,wat een park,ruim van opzet met de huisjes.Centrum gebouw is klein van omvang maar ruim opgezet.Eten uit de keuken is goed,zeer goed.
varierend van kinder menu en pannenkoek tot lopend buffet.Voor grotere pubers is er wat minder te doen.Maar alternatief in andere zwembad maakt veel goed.Huis is sfeervol en mooi ingericht,nooit zo schoon als thuis maar wel schoon.Lekker uitgewaaid op het strand,volgend jaar weer naar roompot maar dan domburg eens proberen vooral vanwege het zwembad voor de pubers en het strand voor de ouders

met jonge kinderen, Nov. 2011
Mooi park
Bianca
Onderkomens
28-11-2011 Net terug van een weekendje op het park De Banjaard! Het is een mooi park. De huisje waren mooi, ruim, schoon en de ligging is goed! 5 lopen van het strand. Het zwembad is aan de kleine kant, maar je mag gebruik maken van het zwembad van de roompot op 5 min afstand. We hebben verder geen gebruik gemaakt van de fasiliteiten op het park, maar mijn ervaring met de roompot is, dat dit altijd goed is. Het was een gezellig weekend met familie, lekker uitwaaien op het strand en daarna lekker bij de openhaard.

Een absolute aanrader!!!
koenvanvelthoven
Onderkomens
20-11-2011 Onze derde vakantie in een Roompot vakantiepark en dit is de top. Heel mooi park, mooie en zeer goed uitgeruste woning. Zwembad is klein maar rustig en gezellig. Voor diegene die willen zwemmen in een subtropisch zwembad, is er het nabij gelegen Beach Resort maar daar kan je over de koppen lopen.

Mooie huizen.
Fam.Timmers
Onderkomens
31-10-2011 Net terug van midweek banjaard,omdat bungalowpark van andere keten veel en veel te duur is,en het is ons hier prima bevallen met twee kinderen van 6 en 10.
lekker het strand op en in de buurt leuke dingen te doen.
Het huis type h8 was groot en comfortabel,en de privesauna was heerlijk,komen zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Zeer mooi park en geweldige kinderentertainment!
anne los
Onderkomens
21-10-2011 Zeer plezierige week gehad in een prachtig park aan zee en een enthousiast entertainmentprogramma voor kinderen.

met een groep (17)