Camping Anna-Friso*** in Kamperland Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Anna-Friso***

9,7

De camping vanuit de lucht gezien

Beoordelingen Camping Anna-Friso***

Strandhoekweg 1, 4493 NS, Kamperland
Camping Anna-Friso scoort een 8,4 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Anna-Friso***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Anna-Friso*** in Kamperland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Anna-Friso*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Anna-Friso*** met andere accommodaties in Kamperland.

15 beoordelingen over Anna-Friso***

9,7
met partner, Apr. 2012
"Een keer, volgende keer ergens anders heen."
Arjan
5-5-2012 Camping met vooral stacaravans met vaste gasten, stacaravan plekken afgeschermd door schuttingen en heggen, heel besloten. Kampeerplekken heel weinig en relatief klein. De drainage werkte niet of niet goed, waardoor onze voortent blank stond. Kantine was 's avonds niet open, terwijl openingsbord buiten stond. Sanitair prima voor elkaar.

"Mooie ligging"
ND
20-8-2011 Bij aankomst heel vriendelijk ontvangen.
Verzorgd sanitair, voldoende eetgelegenheid en klein supermarktje waar je de nodige eetwaren kan aanschaffen.
Minpuntjes: bij regenval stond voortent gedeeltelijk onder water (drainage?) en op de dag van vertrek (bij navraag aan receptie voor 12u) stond de volgende vakantieganger voor deze plaats al om 10u te wachten aan onze plaats... wat niet aangenaam is om alles gauw op te ruimen!

met partner, 2010
"Vaste gasten"
Samantha
9-11-2010 Gezellige camping onderaan een dijk, direct aan zee. Rustige omgeving en dichtbij de gezellige dorpjes en steden. Er is een campingwinkeltje en snackbar, restaurant waar bijna dagelijks div. activiteiten plaatsvinden, een kinderhonk met animatieteam, genoeg speelruimte, een heerlijke visboer op 200 meter lopen en niet te vergeten een super schoon sanitair/doucheruimtes waar iedereen aan meewerkt!

Overigens ligt er meteen achter de dijk een strandje. Hier is het altijd heerlijk rustig waardoor het wel een privestrandje lijkt. Aan de overkant ligt de Banjaard. Ook een mooi strand, alleen wel druk op mooie dagen.

Op de camping staan veel vaste gasten, sommigen al meer dan 20 jaar! Ook veel duitsers en Belgen, wat het wel weer leuk maakt.

Eigenaars van de camping zijn enorm lieve mensen welke altijd voor iedereen klaar staan.
Ik ben dik tevreden!

met oudere kinderen, 2010
"Thuis, zonder de zorgen van thuis"
Mariëlle Spelbos
21-9-2010 Ik kom hier al 34 jaar. Met jaartjes er tussen uit voor iets anders. Maar ik blijf hier terugkomen. Ik snap de opmerking van de vuilniszakken. Maar zo heeft iedere camping zijn eigen regels. En dit is het enige waarvan ik denk ja... Verder is het er heerlijk rustig. De doucheruimtes zijn erg schoon. Daar kan een ieder aan meewerken... De kantine is erg gezellig. Mark heeft er iets moois van gemaakt. Het strand is inderdaad een privéstrand te noemen. En het inderdaad niet helemaal helder (misschien komt dit door de pijlerdam en de onderstromingen). Maar nog geen anderhalve kilometer verderop heb je het Noordzeestrand en ook daar is het heerlijk, met wel helder water. Verder allerlei gezellige dorpjes om de camping heen, wijd verspreid dat wel. Veere, Middelburg, domburg, Goes, Renesse, Burg.Haamstede, Zierikzee etc Als je van fietsen houdt, is er genoeg om te ondernemen. Kortom, ik verheug mij nu al op de herfstvakantie :-)

met jonge kinderen, Aug. 2010
"1 keer was leuk volgende vakantie ergens anders"
Familie
17-8-2010 Sanitair gebouw is goed schoon, omgeving van de camping is ook goed onderhouden.
Wat wel jammer is dat er veel vaste stacaravans staan die vele een schutting hebben staan en er dus weinig contact is, het voelt op de camping meer als ieder voor zich en alleen die er jaren staan hebben meer contact.

De staplek vonden wij vrij krap voor onze wagen. We konden deze niet in de volle lengte opstellen.

De website van de camping is niet compleet. Zo is er niet vermeld dat je borg moet betalen en dat je zelf geen vuilniszakken mag gebruiken. Ook is omgeving vergeven met grote windmolens.
Ligging aan het stand is wel lekker al is het water erg troebel en ligt er best veel hondenpoep op de dijk en in het gras bij het stand.
Eetgelegenheid, was schoon en netjes, eten was lekker. Persoon is erg vriendelijk.
De prijs in de campingsuper is erg hoog niet geschikt voor mensen met een kleinere portomonee.
We hebben leuke dagen gehad maar we komen niet meer terug.

met vrienden, Juni 2010
"Super camping"
Pascal
1-7-2010 Hele mooie camping mooie ligging.
Caravan netjes en schoon genoeg ruimte.
Sanitair gebouw super netjes en groot genoeg wordt goed schoon gehouden.
Rustige camping leuke mensen spontaan.
Mooi cafe Plu2 en een superbarman mark we hebben het heel gezellig gehad.

met oudere kinderen, 2010
"Geweldige camping."
Campingganger.
20-3-2010 Deze camping is zeer geschikt voor een gezin met kinderen. Ook is het een goede camping voor de oude garde, die hier nogsteeds komt. Er is genoeg te doen voor de kinderen in het hoogseizoen. Je hond is toegestaan dus dat is helemaal perfect. De ligging is schitterend, in de natuur met de zee op loopafstand. De prijs kwaliteit is perfect want de prijs ligt zeer laag en de kwaliteit is heel hoog. Over de staat van het sanitair is niks op aan te merken. Alles word grondig schoongemaakt en het is netjes en verzorgd. De eetgelegenheden waren vorig jaar super goed, en gezellig. Hopelijk is dat dit jaar weer zo, maar daar twijfel ik niet aan. Wat ik al zei is deze camping zeer geschikt voor kinderen. Als het mooi weer is kan je heel veel doen, bijv. vissen, fietsen, lopen, zwemmen etc. De parkeergelegenheden op de camping zelf zijn wel kleine plaatsen maargoed, dan steken we maar 2 keer. De camping word dag en nacht goed verzorgd en het is heel erg netjes. Ik keer altijd met veel zin terug.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Ideaal voor wie rust wil"
janus en rietje me...
18-8-2009 Dit is inderdaad een camping welke gezellig is ,zowel de eigenaren als de mensen in de winkel en kantine zijn zeer vriendelijk.
De mosselen en het vlees waren erg lekker in de Plu.
Ik kom hier zeker volgend jaar weer .
Jammer dat het tekentje WIFI zone op de side staat .
Helaas was internet zeer slecht ,als er iets vebeterd kon worden aan deze camping was het Wifi, al het andere was perfect .

met oudere kinderen, Mei 2009
"De Plu Super"
Fam.v.d.Broek
9-5-2009 Ben het eens met J. Bosveld, want ook wij, die alleen maar gebruik maken van cafetaria, bar restaurant
" De Plu " welke erg gezellig is en wordt gerund door zeer vriendelijke en gedreven mensen.
In een woord SUPER !!.
en al jaren een gezellige ontmoetingsplaats is van heel veel bevriende camping gasten en anderen
zoals wij.

Jan / Annelies & Kids.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Familiecamping!"
Veronique Vanistend...
16-4-2009 Ben hier zelf ook opgegroeid en ben nu zo blij m'n kinderen hier te zien rond fietsen! Heel fijne eigenaars, gezellig winkeltje! Iedereen kent iedereen maar toch voldoende privacy als je dat wil. Voel me hier thuis , kijk ieder weekend weer uit naar een weekend Anna Friso!