Camping Camping Het Sluisje in Hoek Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Camping Het Sluisje

6,1

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Camping Het Sluisje

Lovenweg 1, 4542 NZ, Hoek
Camping Camping Het Sluisje scoort een 8,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Camping Het Sluisje? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Camping Het Sluisje in Hoek, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Camping Het Sluisje met andere accommodaties in Hoek.

4 beoordelingen over Camping Het Sluisje

6,1
met partner, 2011
"Het klein paradijs"
suzanna
4-10-2011 Het is een plekje om je thuis te voelen, alle faciliteiten zijn . Kortom een aanrader voor iedereen. Wij komen hier graag! Zeker voor paarden liefhebbers is dit een camping om naar toe te gaan. Er wordt van alles georganiseerd. Zie website.
En tot ziens op de camping

Familie, Aug. 2008
"Geweldig"
Ruud Kusters
26-8-2008 Wederom een leuke vakantie gehad. Mijn dochter heeft genoten van de paardrijlessen en er ook nog wat bijgeleerd. Wij hebben genoten van de rust(en mijn Jupiler) onder de appelboom. Egbert heeft zijn best gedaan met een zeepbaan voor de kinderen en een pizza en nog een bbq avond. Volgend jaar zijn we er weer. Of misschien wel eerder.

Ruud Kusters
7-8-2007 Leuke mini camping. Vooral vanwege het feit dat de kinderen 6 dagen per week professionele paardrijlessen kunnen volgen. Het sanitair is oud maar word netjes bijgehouden. De prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed.Deze camping is ons zo goed bevallen dat we het verblijf nog maar even verlengd hebben. Volgend jaar weer.

Familie, Aug. 2006
Mark Heideveld
17-9-2006 Een gezellige camping, kamperen bij de boer. Voor zowel de kleine als de wat oudere kinderen is er genoeg te beleven. Een rustige camping met voor ieder wat wils.