Camping Braakman Vakantie-eiland***** in Hoek Nederland beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Braakman Vakantie-eiland*****

6,7

30 mei 2012

Recreatieterrein

Beoordelingen Camping Braakman Vakantie-eiland*****

Middenweg 1, 4542 PN, Hoek
Camping Braakman Vakantie-eiland scoort een 7,1 uit 10, op basis van 145 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Braakman Vakantie-eiland*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Braakman Vakantie-eiland***** in Hoek, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Camping Braakman Vakantie-eiland***** vinden. Je kunt 1 video van Camping Braakman Vakantie-eiland***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Braakman Vakantie-eiland***** met andere accommodaties in Hoek.

141 beoordelingen over Braakman Vakantie-eiland*****

6,6
"Geen aanrader voor bekenden"
h.wassink
31-7-2011 sanitair niet schoon zeggen dat er bijna geen plaats meer is maar ons heen veel heel veel legeplaatsen

"Geweldige Camping"
Familie
30-7-2011 Net terug van een heerlijke week op deze camping in een sta caravan. Alles bij de hand in deze caravan, maar voor een sanitaire stop onderweg: in welk toilet/douche gebouw ook: alles was netjes en schoon!! In de kantine/snackbar/receptie was iedereen erg vriendelijk en vlot. Tja er zijn wat plekken die verbouwd worden en waar gewerkt word, maar daar hoef je toch geen hele middag naar te staan kijken? Gewoon doorlopen, daar word een mooie plaats gemaakt denk je dan.
Het animatieteam verdiend echt een dikke pluim, geweldig team die elk kind opnemen in de groep. Ze doen ontzettend veel, als je wil kun je van activiteit naar activiteit hobbelen, alles is te lezen in een mooi boekje wat je kunt halen bij de receptie, zo mis je niets!! Deze week disco gehad, swing&spring, elke avond theater, bingo, tik - bal en renspelletjes en zoveel meer. AANRADER!!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Gezellige camping waar veel te doen is"
Kathleen
1-5-2011 Vorige week een paar dagen op deze camping verbleven. Hele leuke dagen gehad. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam wij gaan zeker terug. Er wordt zo te zien druk gewerkt aan het verbeteren van de camping, de animatie was leuk er was genoeg te doen.

met partner, Mrt. 2011
"Heerlijke omgeving en leuke camping"
Wiliam
6-3-2011 Super dagen gehad lekker genoten van het eerste voorjaarszonnetje. Op de camping was iedereen vriendelijk en behulpzaam. Probleempje met onze wagen, maar receptie erg behulpzaam en was zo geregeld. Verder mooie fietstochten gemaakt. De camping ligt mooi centraal voor verschillende uitstappen. Wij gaan zeker terug. Er moet nog wel één en ander aan de camping gedaan worden maar zo te zien zijn ze er druk mee bezig.

met jonge kinderen, 2010
"Erg leuk"
fam. weststrate
6-9-2010 mooie camping.....
mijn complimenten voor het personeel dat er alles aan doet
om de camping weer mooi te krijgen!
personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam.
we hebben een fijne vakantie gehad en al dat gezeur over de camping
moet je niet geloven!
de kritiek komt vooral van mensen die toch nooit tevreden zijn en dat ook nooit worden!
ik zou zeggen neem zelf een kijkje op de camping en je zult zien dat al dat gezeur niet tercht is.
er is wel wat achterstallig onderhoud maar,daar wordt aan gewerkt de mensen kunnen ook niet alles tegelijk dat mag ook wel eens vermeld worden.
ik zeg braakman veel succes met al het werk en maak er iets moois van zodat we volgend jaar weer komen.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Lekker rustig"
maud
21-8-2010 Wij zaten met onze tent en twee pubers en hond op een rustig veldje naast het haventje. Plaats genoeg. Mooi uitzicht.
Sanitair was altijd schoon. Douche munten ietwat ouderwets maar als je er mee naar de heren douches ging (4de links)dan kreeg je een lekkere harde straal.
Achterstallig onderhoud klopt wel hier en daar maar we hebben er (met grotere kinderen) weinig last van gehad.
Personeel receptie, winkel en poets ploeg waren vriendelijk en behulpzaam.
Veel uitstapjes gemaakt, genoeg te zien en te doen in de omgeving. Mooie natuur.
Pizza uit de snackbar was niet te eten. Friet matig.
Over het algemeen hebben wij er een fijne vakantie gehad: kinderen amuseerden zich en wij zaten op een mooie rustige ruime plek.

met partner, Aug. 2010
"Mooie camping aan het water"
MES
20-8-2010 Kritiek gelezen over vooral sanitair, dus nieuwsgierig geworden en op naar de Braakman.Toiletten en douches waren overal schoon, restaurants waren gezellig, zelfs nog een viskraam op het terrein. Wel wat achterstallig onderhoud, maar daar wordt aan gewerkt. ANWB=waardering 8.4, dus niet zo slecht, als er geschreven wordt. Volgend jaar zeker weer naar de Braakman.

met jonge kinderen, 2010
"Schandalig!!"
M. Souren
10-8-2010 Het dieptepunt sinds de overname (Westerman-groep). Eerst leek(na jaren van achtergebleven onderhoud) geïnvesteerd te worden. Na 4 jaar blijkt: uiterlijke schijn! Na 3 nieuwe beheerders(de huidige slaat alles) komt rond november wéér nieuwe bedrijfsvoering? Wat zich hier afspeelt is niet in een paar woorden te omschrijven. Feit is, voor de korte vakantie(zeg 1 week): een 6, maar langer(of als jaargast....). Dít speelt bijv. in het hoogseizoen: #een aaneenschakeling van geluidsoverlast(brommers, radio's, timmer/boor/zaag/(ver)bouw en renovatiewerk, kantine, werkvoertuigen, snoeien, etc.!) #slecht onderhoud(van lege plaatsen, speeltoestellen, sanitair, witgoed). #algeheel verval(weinig animatie, alleen Nederlands, puin op 't terrein etc.) #slecht beheer, -toezicht,-eten, slechte mentaliteit,-horeca, geen regelnaleving etc.etc.etc. Is dat alles? Nee helaas, verre van. Waarom sta ik er nog? Door de jaren heen(15 jaar) veel in m'n eigen plek geïnvesteerd, maar nu is de maat vol! Braak man!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Vergane glorie"
R. Reijnders
12-8-2010 wij bezochten voor het eerst vakantie eiland Braakman en hadden het gevoel in Oost Europa te hebben geboekt, wat een achterstallig onderhoud: de speeltuin bij het water, de toestellen in het water, de vreselijke toiletten/douches bij de zwemplaats, de troep die er lag, de steiger die zo roestig was dat hij nog net niet uit elkaar viel. Een mitgetgolf baan uit de vorige eeuw enz enz. Wil je klimmen of les voor de kinderen in surfen of zeilen zoals vermeld in de folder kan niet instructeurs zijn met verlof of opgestapt. En dan die vreselijke kermis die naast de kantine de boel moest opleuken treurnis troef en dan die gezichten van een aantl mensen die er werken. Wij zijn vooral veel naar catzand geweest heerlijk strand en de prachtige steden in de omgeving bezocht. Wat mij betreft sluiten deze camping en grondig opknappen

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke camping!"
Leonie
15-8-2010 Ontzettende leuke camping.
Wij zijn er twee weken geweest, en we hebben een top tijd gehad.
Veel animatie en voor de jeugd genoeg te doen.
Wij komen volgend jaar zeker terug.