Beoordelingen Camping De Vogel****

21 mei 2013

De Vogel****
Beoordelingen Camping De Vogel****
Vogelweg 4, 4585 PL, Hengstdijk
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Vogel**** in Hengstdijk, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Vogel**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping De Vogel scoort een 8,4 uit 10, op basis van 99 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Vogel**** in Hengstdijk, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Vogel****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping De Vogel**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Camping De Vogel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping De Vogel**** met andere accommodaties in Hengstdijk.

94 beoordelingen over De Vogel****

met partner, Sept. 2012
"Een hele mooie camping"
gerrit1961b
28-10-2012 Begin September hier geweest was niet erg druk.
Overal wifi super schonen douches en wc.
De prijs was echt goedkoop voor een camping als deze.
Vriendelijk personeel erg de moeite waard

met vrienden, 2012
"Voor herhaling vatbaar!"
Tien
5-9-2012 hoewel de plek UITSTEKEND was (we huurden een sta-caravan), liet het sanitair iets te wensen over - nogal gedateerd! en wat de nummering van de huurcaravan(s) betreft: slecht te vinden!!! er bevond zich GEEN buitenlamp aan de caravan: dit is beslist een tekortkoming op zo'n donkere camping! de wandelpaden op de camping zijn 's avonds veel te donker!!!!
door de donkerte uitgegleden in een poel water, die beslist onzichtbaar
was! dat is een min-punt.

en heel jammer, dat er niet aan de honden is gedacht: hoewel er veel hondjes in de buurt waren, bleek er totaal geen uitlaatveldje voor ze te zijn! dat is echt een tekortkoming.

zie deze opmerkingen als OPBOUWEND!

tien boer.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuk park"
Sonstra
2-9-2012 Last minute een stacaravan gehuurd in dit park.Helaas waren alle activiteiten gestopt voordat de schoolvakanties voorbij waren,geen idee dus of er leuke dingen gedaan werden.De (4persoons)caravan gedateerd,erg kleine bedden, vooral de kinderbedden, zijn geschikt tot +-5jr.Ivm ontbreken van animatie zijn wij door ZeeuwsVlaanderen gaan trekken,de ligging is daarvoor prima.De laatste dag zijn we op het terrein gebleven en genoten van de skelterverhuur EN vele kleine dieren(in verblijven) op de camping; Walibi's,kanarie's,parkieten,duiven,konijnen.Achter de camping ligt een boerderij met o.a.pony's,ezels,geiten,lama's.Grote plus is gratis toegang tot Scheldorado,zwembad met golfslagbad,glijbanen,bubbelbaden.Via receptie kun je in juli en augustus een toeristenpas krijgen waarmee je gratis in ZeeuwsVlaanderen kan reizen met de bus.Receptiemedewerkers waren behulpzaam en vriendelijk.Restaurant en frituur hebben wij niet gebruikt.Park voor gewoon camperen vonden wij leuker dan stacaravanpark.

met vrienden, 2012
"Schone camping"
jansen
23-8-2012 De Camping op zich is goed ,maar wat betreft het forellenvissen.DIT IS PURE OPLICHTING.

Er word voor je 10 euro nul forellen uitgezet.
Waarschijnlijk door de warmte zijn ze allemaal dood.
Wel staat er op de vergunning die je bij de receptie kunt kopen dat er 5 forellen worden uitgezet.Mooi niet dus.

Weer 10 euro verdiend met niks doen.

Dood en dood zonde van van deze mooie vijver die zo helemaal verpest wordt door de leiding van de camping.

Maar zeg dit dan en incasseer niet gewoon telkens die tien euro als er geen vis in de vijver zit.

met jonge kinderen, 2012
"Vreemd"
P
22-8-2012 Dit jaar weer op de vogel verbleven.
Blijft een geweldige camping voor de kinderen qua faciliteiten. Horeca is een stuk verbeterd. Voor komend jaar is een Indoor zwembad en speeltuin gepland, wat absoluut een meerwaarde is. Wel ben ik bang dat de gepaart gaat met een (forse)verhoging van het kampeergeld. Ook is het erg druk op de camping (te hard) rondrijdende auto's, golfkarretjes, terreinbuggy's en scooters, nog geen enkele camping meegemaakt waar dit mocht. Doel was om te gaan vissen op de camping(waar de camping mee adverteerd), ontdanks voeren, verschillende systemen en technieken, geen enkele aanbeet!!(met 2 pers), nog nooit meegemaakt. navraag bij andere vissers, en plaatselijk visclub leerde dat er slecht (niet) gevangen word op de vogel. En er zou met netten gevist zijn.
Camping is geweldig voor de kinderen, uitgangspunt van je fietsvakantie om te wandelen, of strandvakantie. Echter als uitgangspunt van je visvakantie, niet de geschikte plek.

met jonge kinderen, 2012
"Geweldige camping"
de ruiter
12-8-2012 is gewoon een super camping wij hebben voor het 3e jaar al een plek vast gezet.
Onze kinderen 7 en 9 jaar willen nergens anders meer heen.
elk jaar weer een top animatie team die zich echt de moeite doen om de kinderen bezig te houden

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Goede en schone camping"
Merx
12-8-2012 Wij zijn net terug van deze camping en we vonden het heerlijk. Goed onderhouden camping met heel schoon sanitair, vriendelijke mensen. Onze kinderen tussen de 12 en 15 jaar hebben zich heerlijk vermaakt. De spooktocht was helemaal geweldig voor jong en oud. Volgend jaar is er een zwembad bij die gaan ze nu bouwen. Wij komen zeker terug op deze camping.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Topcamping!"
crazystier
20-8-2012 Wij zijn dit jaar voor de 3e keer geweest. Het is echt een supercamping! Het sanitair wordt keurig bijgehouden, de plekken zijn heerlijk ruim en goed onderhouden. De kinderen(3&6) wouden niet eens van de camping af, zo hadden ze het naar hun zin.
Er werd ook genoeg georganiseerd door het animatieteam!
Enige minpunt is de friet van de snackbar, maar ja als dat alles is. Wij zouden zo weer daar terug willen komen.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Geweldig zoals altijd!!"
Fam Willemsen
12-8-2012 Wij zijn weer terug van 2 heerlijke weken op recreatiecentrum 'De Vogel'.
De plek was weer TOP!!
Nog steeds (na 5 jaar) dezelfde vertrouwde en vriendelijke eigenaren en medewerkers. De kwaliteit van de eetgelegenheid gaat er steeds beter op vooruit! Wij gaan volgend jaar zeker weer!!!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Fantastische plek"
louise
11-10-2012 camping de vogel is de gezelligste en kindvriendelijkste camping die ik ken

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit