Vakantie Beoordelingen Heinkenszand Zeeland vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.411 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Heinkenszand

Beoordelingen Heinkenszand

30 januari 2012

5,3
Heinkenszand

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Heinkenszand. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Heinkenszand. Ben je zelf op vakantie geweest naar Heinkenszand? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Heinkenszand scoort een 7,1 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 1 Chalet en 1 Vakantiepark in Heinkenszand. Op Zoover vind je bovendien 6 vakantiefoto's van Heinkenszand. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Heinkenszand. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland.

5 beoordelingen over Heinkenszand

met vrienden, Aug. 2011
Centrale ligging, prima uitvalsbasis!
Mariette
Sfeer
6-10-2011 Heinkenszand ligt centraal in de provincie Zeeland. Het dorp, waar geen parkeergeld hoeft te worden betaald, heeft een gevarieerd winkelaanbod en is een prima uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken.

met partner, Apr. 2011
BAH!! Te vies voor woorden!
doreth_1
25-4-2011 We hebben tijdens ons midweekje weg 1 van de plaatselijke chinese restaurants bezocht te weten: An fong.
We waren de enige bezoekers en later wisten we waarom. We kregen de menukaart en bestelden ons 1ste glaasje drinken (niks geen kleine flesjes - gewoon uit de `grote fles`) bij het brengen van onze drankjes werd meteen al gevraagd of we onze keuze hadden gemaakt en ik gaf aan dat dit niet zo was en ´t iets langer duurde omdat ik mijn leesbril vergeten was waarop de (erg jonge) serveerster er 1 te leen aanbood - de schok was groot toen bleek dat deze kapot en wel zo verschrikkelijk vet was dat ik zonder bril nog meer zag dan mét deze - zelfs na enig poetsen (door mijn man want ik durfde ´m niet eens aan te raken) was dit niet te verhelpen en ik vreesde dan ook voor ´t eten....
Dit was redelijk te noemen - geen hoogdraver maar ook niet slecht.
Maar ´n tip voor de eigenaar: investeer in een nieuw brilletje!
Afhalen zou ik nog wel eens aan durven maar er gaan zitten - nee dank je!

met een groep, 2011
Gezellig
Rachel
Sfeer
3-1-2011 Wij zijn met 2 families naar hier naar toe geweest. We zaten in 1 huisje. Dit was allemaal netjes verzorgd en schoon. We hebben vele marktjes bezocht in de vakantie.

Er was niet veel te beleven voor mijn broertje en mij om naar toe te gaan 's avonds. En het was jammer dat het niet dichter bij zee lag.

De beste prijzen en lastminutes voor Heinkenszand bij:

met partner, Sept. 2010
Leuk park
Joke en Jan
Omgeving
18-4-2011 Mooi dorp met een klompenmakerij en een mooie molen. De dahliatuin van ziet er fantastisch uit in de zomermaanden. Hier kregen wij nog veel meer tips voor de directe omgeving.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Geweldige lokatie
md
Sfeer
14-9-2010 Wij hebben ons uitstekend vermaakt. Uitvalhoek voor wandelaars en fietsers.
Met de auto ben je zo in de nabijgelegen steden.
Een goed restaurant waar we s'avonds genoten hebben van het eten aan het meer.

5,3

met een groep (1)