Landhuis Mer du Nord in Groede Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Vooraanzicht Landhuis

Beoordelingen Landhuis Mer du Nord

Provincialeweg 10A, 4503 GE, Groede
Landhuis Mer du Nord scoort een 8,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Mer du Nord? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Mer du Nord in Groede, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Landhuis Mer du Nord vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Landhuis Mer du Nord met andere accommodaties in Groede.

5 beoordelingen over Mer du Nord

met een groep, 2012
"Mer du Nord"
Hans
23-2-2012 Wij hebben met onze familie een weekend door gebracht in Mer du Nord en het was absoluut een aanrader. Het huis biedt veel ruimte en is mooi ingericht. Het huis ligt dicht bij het strand en het centrum van Groede. We komen zeker nog een keer terug

met een groep, 2011
"Rustig gelegen landhuis, dicht bij het strand"
Astrid
14-9-2011 Voor de tweede keer brachten wij met heel de familie; opa, oma kinderen en kleinkinderen een weekend door in één van deze twee landhuizen. Vorig jaar Blanc des Dunes, dit jaar Mer du Nord. Wederom genoten van mooi weer in een goede omgeving. Prettig dat dit jaar er een tafeltennistafel aanwezig was, een groot succes bij de kinderen! Het huis, waar we moet z'n 15en verbleven, was heerlijk ruim en licht. Mooi terras op de zuidzijde met bbq waar we met z'n allen buiten hebben gegeten. Leuke strandtenten bij Groede. We hebben ons niet verveeld, kortom een aanrader!

met een groep, Juli 2011
"Ruim"
Chris J
17-8-2011 Leuke week doorgebracht in Mer du Nord (Blancs des Dunes) met helaas een hele bittere nasmaak. Ondanks het hoge bedrag dat je kwijt bent aan schoonmaakkosten (€120) toch nog een extra rekening achteraf gekregen! Terwijl er bij inspectie voor vertrek akkoord was! Eigenaar beroept zich op algemene voorwaarden. Dus let op!

met vrienden, Mrt. 2011
"Heerlijk"
Guus
3-3-2012 Met 6 echtparen een heerlijk weekend gehad. Uitstapjes naar Brugge, Sluis etc. Direct voor de tweede maal geboekt!

met een groep, Sept. 2010
"Heerlijk ruim"
Patricia
1-10-2010 Prachtig landhuis midden in de natuur en toch vlakbij het centrum van Groede (10 min. wandelen) en het strand (fietsafstand). Hele ruime tuin rondom het huis waar kinderen zich prima kunnen uitleven. Het huis zag er perfect uit, schoon, leuke inrichting, keuken is van alle gemakken voorzien en ruime badkamers. Ideaal voor grote groepen met kinderen. Wij hebben ons hier prima vermaakt. In het centrum van Groede zijn meerdere restaurants en je kunt er tegen een schappelijke prijs goede fietsen huren om de omgeving te verkennen.