1.146.638 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 958 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Nederland > Zeeland > Grijpskerke > Vakantiehuis Recreatieboederij 't Munnikenhof

Beoordelingen Recreatieboederij 't Munnikenhof

6 september 2010

9,6

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Recreatieboederij 't Munnikenhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Recreatieboederij 't Munnikenhof in Grijpskerke, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

NL (11)

met jonge kinderen, Aug. 2010
Leuk voor de kinderen
Lian Lian
13-8-2010 Wij zijn net terug van een leuke vakantie bij Anton en Francien uit Grijpskerke, samen met onze kinderen van 3 en bijna 6. Wij hebben gelogeerd in het appartement voor 4 personen. Een erg mooi en smaakvol ingericht appartement. De kinderen hebben veel plezier gehad op de camping en in de boerenschuur met allerlei spellen. Zeker voor herhaling vatbaar.

met een groep, Juni 2010
Uitstekende camping
Jan Dekker Jan Dekker
5-7-2010 Hele prettige en ruime plaatsen, zeer nette schone voorzieningen en uitmuntende gastfamilie.

met een groep, Juni 2010
Het was weer heerlijk!
Marcel, Judith, Gwen, Myr... Marcel, Judith, Gwen, Myr...
7-6-2010 We waren al twee keer in het "cats uusje" geweest en namen nu de hele familie mee voor het "familieweekend". Beetje spannend: zou de rest ook zo enthousiast zijn?
Gelukkig was iedereen dik tevreden! "Leuke inrichting" "Geweldig vette kamer", "ideaal die schuur met pingpongtafel, biljart en tafelvoetbal" "fijn dat die fietsen allemaal zo makkelijk geregeld waren!"
We hebben heerlijk kunnen barbequen, overal was plaats genoeg, alles helemaal in orde en ja.....de hartelijke ontvangst en hulpvaardigheid van Francien en Anton maken dat je met plezier weer een keer terug wilt komen!

met partner, 2009
Gastvrije camping
b.kempinga b.kempinga
1-6-2010 Mooie camping, Gastvrije eigenaars, kortom, een camping om vaak heen te gaan en een fijne vakantie te hebben.

met een groep, Mei 2010
zeer goed verzorgd en zeer gastvrij
johnny de jonge johnny de jonge
25-5-2010 We zaten in de woningen/studio's met onze gehele familie met grote en kleine kinderen. Alles was dik voor mekaar !

met jonge kinderen, Mei 2010
zeer mooie/luxe gezellige appartementen!
sandra van meel sandra van meel
22-5-2010 in een heerlijke omgeving hebben we genoten van ons weekend in het appartement. je kan zien dat er veel zorg is besteed aan de inrichting/afwerking, alles ziet er prima uit, nieuw, smaakvol en zeer vriendelijke mensen! dit is zeker een aanrader!

met oudere kinderen, Apr. 2010
fantastische accomodatie
Fam.Roling Fam.Roling
5-5-2010 Een lang weekend met kinderen en kleinkinderen van 8 tot 20 was een en al GENIETEN op de "munnikenhof"
De huisjes zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien(zie website!)
Via een binnendeur bereik je de "speelschuur"waar de kinderen zich uitleefden op hun waveboard en konden tafeltennissen.
Er is tafelvoetbal,een schoolbord,biljart,boeken en veel informatie over de omgevng.
De oudste kinderen sliepen in het "catsuusje" en vonden dat heel gezellig.
Er is fietsenstalling en alles is perfect geregeld
Anton en Francien zijn heel hartelijk en gastvrij,kortom een plek waar je je welkom voelt en waar het goed toeven is

met partner, Juni 2008
Heel erg gezellig
Robert Robert
13-2-2009 Zeer aangenaam verblijf maar die ouwe op zijn grasmaaier is wel een rare, doch vriendelijke kwast

met jonge kinderen, Dec. 2008
Fantastisch
M.D.Geuze M.D.Geuze
3-1-2009 Met 13 volwassenen en 5 kinderen verbleven we in 3 appartementen. In het grootste konden we met z'n allen eten. De twee gezinnen met kinderen hadden ieder een eigen appartement: ideaal. De appartementen waren zeer smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien (o.a.vaatwasser): niet één keer pakten we tevergeefs naar iets voor dagelijks gebruik. Vriendelijke gastheer en -vrouw. Zowel binnen op de voormalige dorsvloer als buiten was er volop speelgelegenheid voor de kinderen. Supermarkt dichtbij, strand tien minuten met de auto. Mooie stadjes als Middelburg en Veere eveneens.
Fam.Geuze

met jonge kinderen, Dec. 2008
Geweldige plek om vakantie te houden
H. Wilbrink H. Wilbrink
29-12-2008 In december 2008 met Kerst een week op vakantie geweest. Hele mooie appartementen/vakantiehuisjes met alles er op en eraan. Hele gastvrije en vriendelijke mensen.
Lekker dicht aan zee en de kinderen kunnen zich ook prima vermaken in de recreatie ruimte of de speeltoestellen.
Kortom zeer aan te bevelen !

9,6

Toon score en beoordelingen van :
met een groep (3)

Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Ik zou absoluut NIET op vakantie gaan naar...