Camping Minicamping In de Bocht in Grijpskerke Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Minicamping In de Bocht

9,6
4,6

29 mei 2012

Camping Minicamping In de Bocht Grijpskerke

Beoordelingen Camping Minicamping In de Bocht

Middelburgseweg 10, 4364 TC, Grijpskerke
Camping Minicamping In de Bocht scoort een 9,4 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping In de Bocht? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping In de Bocht in Grijpskerke, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Camping Minicamping In de Bocht vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Minicamping In de Bocht met andere accommodaties in Grijpskerke.

8 beoordelingen over Minicamping In de Bocht

9,6
4,6
met partner, 2012
"Fantastische camping"
Marlene en Louis
17-4-2012 Mini camping in de bocht is een fijne camping voor alle leeftijden. Het sanitair is altijd keurig schoon. De omgeving is rustig en ligt op fietsafstand van Middelburg, Vlissingen en zee. Verder zijn er veel mooie natuur gebieden en fiets routes.
Annemarie en Pieter zijn gezellige mensen en staan altid voor je klaar.
Zij doen in de zomer ook altijd gezellige dingen met de gasten zoals fietsen,pannekoeken bakken of barbeque, of handbal toernooi met omliggende campings voetbal voor de kleintjes. Voor de kleintjes is er speelgelegenheid genoeg zoals skelters, trampoline, zandbak, glijbaan. Dus al met al een gezellige camping

met jonge kinderen, 2012
"Groene ruime mini camping"
minneke de Kuijper
8-2-2012 Heerlijke rustige maar gezellige mini-camping. We zijn er 2 keer geweest; in 2009 en 2010. Onze kinderen konden er heerlijk spelen. Leuke ritjes op de pony of in het wagentje. Mooi groen gras en ruime plekken

"Geweldig Gezellig kindvriendelijk gastvrijheid"
Nico-Annemarie-Aran...
14-8-2011 Ligging is centraal in het midden van Walcheren bied daarom zijn voordelen, alles is goed per fiets en auto te bereiken de camping ruim opgezet en bevat voldoende speelgelegenheid. Er word veel georganiseerd er is een winkel op een redelijke loop afstand van de camping Niet geheel onbelangrijk Het sanitair en de verblijfsaccommodatie zijn zeer schoon en ruim voldoenden. Bij slecht weer kunnen kinderen zich best een aantal dagen vermaken in de recreatieruimte. Naar ons idee een aanrader!

"Super camping!"
Wilmi
5-8-2011 Voor het tweede jaar op camping In de Bocht gestaan. En wederom hebben we het heel goed gehad. voor jongeren kindere is dit een ideale camping. Het speelmateriaal wordt heel goed onderhouden, er worden leuke activiteiten georganiseerd en Pieter en Annemarie gaan ontzettend leuk met de gasten om. Het sanitair wordt heel goed schoongehouden.

nogmaals, echt een stekje om een heel goede vakantie te hebben.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Net terug en al weer geboekt voor volgend jaar"
Fam van der Sluis
24-7-2011 Wij hadden vorig jaar op een andere minicamping gestaan in Oostkapelle en wilden daar eigenlijk naar terug, maar gelukkig was die camping vol. Daardoor kwamen we bij Annemarie en Pieter terecht op minicamping Ïn de Bocht".
Een mooie open en ruime camping, grote plekken en waanzinnige en schone sanitaire voorzieningen.
Heel erg kindvriendelijk, leuke dingen die georganiseerd worden voor iedereen zoals een fietstocht om boerderijen te bezoeken in de omgeving, een hele gezellige pannekoekenavond in de recreatie rumte, een leuke barbeque met elkaar, huifkartocht en voetbaltoernooi met 2 andere campings. We hebben nu al zin in volgend jaar want dan komen we zeker terug.
Onze dochters van 9 en 12 hebben ook een hele leuke vakantie gehad, lekker gefietst en de camping ligt lekker centraal op het eiland, alles is makkelijk te bereiken.

Dikke pluim voor Annemarie en Pieter.

met partner, 2011
"Rust, ruimte en vriendelijkheid"
Weekend vakantievie...
30-5-2011 Wij rijden bijna elk weekend 2,5 uur enkele reis om naar deze heerlijke plek met royale staanplaatsen te gaan. De zonsondergangen zijn een lust voor het oog. Direct achter de camping ligt een mini natuurgebiedje met diverse weide- en watervogels. Vlakbij zijn er verschillende toegangen naar fraaie en bijzondere wandelpaden die dwars door de weilanden gaan en veelal langs water lopen met hier en daar een trekvlot. Na een fietstochtje van 15 minuten zijn we in het centrum van Middelburg, maar ook de plaatsjes Domburg, Veere en Zoutelande liggen binnen fietsafstand. We geven de eigenaren een vette pluim, want zij zijn bijzonder hartelijk en maken deze mini camping tot een gemoedelijk en (kind)vriendelijk oord. Voor de kleintjes zijn er skelters, schommels, échte knuffelkonijntjes, zandbak, trampoline en een grote schuur met tafeltennis, tv en voetbalspel. Eén verwaarloosbaar minpuntje dat niet opweegt tegen alle positieve kenmerken, is de vrij drukke weg waar de camping aan gelegen is.

met partner, Mei 2010
"Heerlijke camping"
J de Bree
2-11-2011 mooie ligging midden op eiland en vrij uitzicht

met jonge kinderen
"Supercamping"
vd Made
7-10-2009 kindvriendelijke camping. Jammer dat de weg tussen Domburg en Middelburg zo druk is waar de camping aan gelegen is.