Hotel Strandhotel Duinheuvel*** in Domburg Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

29 mei 2012

Binnenplaats

Beoordelingen Hotel Strandhotel Duinheuvel***

Badhuisweg 2, 4357 AV, Domburg
Hotel Strandhotel Duinheuvel scoort een 8,5 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Strandhotel Duinheuvel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Strandhotel Duinheuvel*** in Domburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel Strandhotel Duinheuvel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Strandhotel Duinheuvel*** met andere accommodaties in Domburg.

12 beoordelingen over Strandhotel Duinheuvel***

"Goed hotel"
Bas
14-9-2011 Hotel ligt perfect, de service is super. Ontbijt is goed. Jammer dat er honden toegelaten worden.
Kamer is eenvoudig, maar goed. Het bed is ook in orde, maar zakt wel door.
Hotel is vrij prijzig voor een basic kamer, maar zeker goed en voor herhaling vatbaar!

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Geweldig!"
sofie
21-9-2009 Vanwege een 45-jarig huwelijk zijn wij hier in augustus met 6 volwassenen en 2 tieners geweest. We hebben allemaal gebruik gemaakt van een fiets- en/of strandhuisje arrangement. En wat zijn we verwend! Zelfs onze uiteenlopende wensen mbt het lunchpakket werden met een glimlach ingewilligd. Het enige minpuntje was de matras waar je wel heel erg in verdween.
Wij waren ontzettend tevreden met de accomodatie, service en ontbijt en lunch van het strandhotel en komen zeker terug!

"Heeeel erg gweldig"
Ad van der Weide
1-5-2009 Net terug van hier.
Hele fijne dagen gehad.Een geweldig ontbijt en heerlijke mooie kamer.
Aardige mensen en een hele leuke gallerie.
Wij komen nog terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Strandhotel Duinheuvel*** b...

"PRIMA"
catrine
3-11-2008
Net terug van weekendje. Mooi,ideaal en rustig gelegen en tot in de puntjes verzorgd hotel. Kamers zeezicht alleen wanneer je op terras staat. Meerprijs waardig?? Voor ons niet meer. I.v.m. parking zo deze vol staat, krijg je aan de balie een gratis parkeerkaart voor één van de omliggende parkings. Dus helemaal geen probleem en hotel heeft ook fietsenstalling.
Ontbijt goed, wel dagelijks hetzelfde, enige variatie zou welkom zijn, maar zeker ruim voldoende.
Qua prijs hotelkamer is deze te vergelijken met andere in Domburg. Zo je dit te duur vindt, ga je beter richting Oost- of Westkapelle waar er andere prijzen gehanteerd worden. Voor Domburg betaal je mee zoals Knokke in België.
Voor herhaling vatbaar.

Familie, Sept. 2008
"Wat een mini-kamer voor dat geld!"
Linda
12-9-2008 Nog nooit zo'n kleine kamer gehad voor zoveel geld, doodzonde! We hadden met zn allen twee kamers gehuurd, maar wat een verschil tussen de kamers. Mini-tv-tje zonder teletekst vs. een grote televisie mèt teletekst etc. etc.
Ik deel het oordeel over de vriendelijkheid van de andere beoordeelaars: vriendelijk maar ook niet meer dan dat en ohwee als je een vraag hebt. Nee, hier komen we niet terug, temeer daar je weet dat het in andere hotels heel anders kan.

met partner, Sept. 2008
"Prijs- kwaliteitsverhouding zijn niet in orde."
Linda
5-9-2008 Hotel Duinheuvel heeft een uitstekende ligging om Domburg en omstreken te verkennen, maar voldeed niet aan de geschepte verwachtingen.
De ontvangst was netjes maar dan ook echt niet meer dan dat. De kamer en badkamer zijn leuk ingericht en redelijk ruim.
Maar wij hebben 2 nachten in een bloedhete en veel te gehorige standard plus kamer verbracht met een ontzettend hard bed. Om kort te zijn waren het de betaalde 280 euros voor 2 nachtjes Domurg gewoonweg niet waard.

"Te duur"
Pascal
23-8-2008 De klantvriendelijk laat te wensen over.Kleine parkings,en als men er iets over zegt gaat de receptionist gewoon verder en geeft als antwoord dat ze Gratis is.Voor èèn nacht 125€,mag ze wel gratis zijn.Receptiepersoneel heel comercieel en niet sociaal.Voor deze prijs moet men in Domburg 2 nachten kunnen slapen.

met vrienden, Juli 2008
Ria Rousseau
18-7-2008 Eerste keer een paar dagen op vakantie in Zeeland in Strandhotel Duinheuvel en meteen een schot in de roos. Zeer verzorgd hotel, prachtige kamer, uitstekende ligging, 's nachts rustig, zalige douche.

ingrid
23-9-2007 Hotel ligt erg gunstig, de duin over en je bent bij zee. Mooie kamers met zeer fijne bedden. Badkamer aan de kleine kant, maar wel erg netjes en verzorgd.
Ontbijt is heerlijk, veel keuze.
Wij gaan zeker nog eens terug!

met partner, Sept. 2007
Junkreader
16-9-2007 zeer leuk hotel, leuke exposities, heerlijk ontbijt, supermooie/ propere kamer ( standaard +), bewaakte ondergrondse(koele)parking, straat overtsteken, de duinen over en je staat op het strand, zeer vriendelijk/behulpzaam personeel, exept een kereltje in de ontbijtruimte die meende te moeten melden dat je met twee enkel aan een fafel met twee mag zitten, langs z'n neus...ik wil aan het venster zitten, ik ben geen paria die je kan rondcommanderen..duh, we hadden een strandcabine genomen wat je zeker moet doen want dat is superhandig, strandstoelen, winscherm, tafeltje, bankje hamer voor het windscherm vast te kloppen....alles is er voor een miezerige €15/dag ...eten doe je in de Mondriaan natuurlijk...sublieme keuken...
ze hadden 10 gekregen over de hele lijn, als we kinderen in aanmerking moesten nemen...ook niets slecht over te zegggen hoor...
dit wordt onze vaste stek in Domburg...