Camping Roompot Kampeerresort Hof Domburg***** in Domburg Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Roompot Kampeerresort Hof Domburg*****

30 mei 2012

Camping Roompot Kampeerresort Hof Domburg***** Domburg

Beoordelingen Camping Roompot Kampeerresort Hof Domburg*****

Schelpweg 7, 4357 RD, Domburg
Camping Roompot Kampeerresort Hof Domburg scoort een 7,3 uit 10, op basis van 557 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Roompot Kampeerresort Hof Domburg*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Roompot Kampeerresort Hof Domburg***** in Domburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 262 vakantiefoto's van Camping Roompot Kampeerresort Hof Domburg***** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Roompot Kampeerresort Hof Domburg***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Roompot Kampeerresort Hof Domburg***** met andere accommodaties in Domburg.

499 beoordelingen over Roompot Kampeerresort Hof Domburg*****

Activiteiten
6,4
Onderkomens
6,5
"Fijne camping"
Saskia
21-5-2012 We stonden op camping plaats C253 met prive sanitair. Was hartstikke schoon, netjes, en super handig!! Geen gedoe meer met losse toiletspullen in de tent, alles een plekje geven zodat je alles fijn bij de hand hebt. Ruimte om meer op te bergen dus stond onze zwemtas er, paraplu, jassen hingen aan de haak. En met onze kleine die net zinderlijk is, was de WC naast de tent ook super.
Plekje had heel de dag schaduw, dat was minder. Tegenover is stukken beter, maar was al bezet en het plekje wat we eigenlijk hadden aan de overkant was wat krap vanwege een mega camper en caravan die precies op de grens stonden.
Als we weer gaan, boeken we plekje 242 of een vd 2 ernaast. In de zon en uitkijk op de speeltuin (schommel, glijbaan, wipding in zand), handig voor de kleintjes en kun je ze toch in de gaten houden. Koos konijn is favoriet bij onze kinderen, wat genieten ze! Animatie is zeer goed geregeld en veel te doen.
Dorp domburg en strand te lopen

"Dichtbij zee"
Mike Berghuis
16-5-2012 Park ligt dichtbij zee en is voldoende onderhouden maar daar is eigenlijk alles mee gezegd. Voorzieningen zijn erg gedateerd. Zwembad is ok maar te klein als het drukker wordt (buitenbad gaat al om 17:00 dicht). De kwaliteit van de restaurants is waardeloos maar dat is bijna standaard op een bungalowpark (en toch probeer je het altijd weer een keer). Gelukkig liggen leuke eetgelegenheden op loopafstand (aan het stand: Oase en zeker het Badpaviljoen). Maar dan de bungalow (B5P): terrasdeur en douchekop kapot bij aankomst (wel snel gemaakt), een ontzettende herrie (harde knallen!) door werkend materiaal en een bewegende ontluchtingspijp, waardoor we ons 's nachts verrot schrokken, en geen verduistergordijnen in de slaapkamers (kinderen waren 06:15 wakker). We hebben wel heel slecht geslapen in deze bungalow terwijl je toch voor je rust op vakantie gaat. Drama!

met jonge kinderen, 2012
"Reuze goede camping"
christinevandesteen...
10-5-2012 We werden met de glimlach verder geholpen toen onze gereserveerde plek niet voldeed door te veel regenval. Dank U wel

met jonge kinderen, Mei 2012
"Prima park aan zee om met kids naartoe te gaan"
MijnGezin
8-5-2012 Lekker dicht bij de zee, gezellig plaatsje nabij en als het wat slechter weer is kunnen de kids naar de Parel.
We zijn al vaker geweest en het blijft een mooie plek.

Huisje is lekker groot (hoewel niet erg handig ingedeeld) maar het doet wel een beetje gedateerd aan.

"Tegenvaller"
the young
5-5-2012 We hadden een vip-bungalow (B4V) gehuurd, maar het viel behoorlijk tegen. We houden van de natuur, rust en een beetje privacy. De bungalows staan vrij dicht op elkaar en op de weg. Onze woonkamer en terras hadden uitzicht op de weg en op parkeerplaatsen. Iedereen die voorbij liep of fietste kon bij ons naar binnen kijken. Weinig privacy dus. Het park was vol, en men kon ons geen andere bungalow bieden. De bungalow is verouderd, en wij konden er geen vip-elementen aan ontdekken (dagelijks wel goeie grappen over gemaakt). De televisie in onze slaapkamer was heel klein en stond hoog. En we hadden dan wel twee badkamers, maar die zijn aan vervanging toe. Onze douche was in het bad met een douchegordijn. De kinderen hadden een douche (ook met een douchegordijn) en daar hebben we gedoucht. De kinderen (10 en 12) hebben zich gelukkig iedere avond heerlijk vermaakt in het mooie zwembad met de twee fantastische glijbanen. Maar voor ons is het park niet voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Ook bij minder weer een fijne plek"
cindy
25-4-2012 Mede door de acties die de Roompot regelmatig aanbiedt zijn we al meerdere malen op een van de Roompot parken geweest.
We hebben afgelopen weekeinde ervaren dat een weekeindje weg ook leuk is als het weer wat minder is, alhoewel het zo aan zee echt vaak beter weer is als elders in Nederland!
Enige nadeel kan zijn dat je auto niet bij je parkeerplek mag blijven staan. Deze kun je wel vlakbij de parkeerplaatsen wegzetten, maar deze plaatsen zijn niet verhard oid.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Te voet naar zee en Domburg"
Kooij
7-5-2012 Prima camping,
Wij waren er een lang weekeind met de tent.
Staanplaatsen zijn ruim en begroeid met gras.
Alles is dichtbij, dus auto kan blijven staan.
Voor kinderen genoeg te doen.
Prachtig zwembad.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Veel faciliteiten, perfecte ligging !"
Rafael35
4-5-2012 Heerlijk lang weekend gehad in white camp cottage op Hof Domburg. Cottages liggen wat dicht op elkaar, maar geen hinder van ondervonden. Veel faciliteiten, golfslagbad aanwezig. Op loopafstand van strand en Domburg.

met partner, Mrt. 2012
"White Camp stacaravan no more"
de Boer
23-3-2012 Zeer oncomfortabel (zitmeubelen) ingerichte oude stacaravan.
Ook sanitair erg krap en nogal gedateerd.
Veel caravans liggen geschakeld tegen elkaar aan, met als gevolg dat de slaapkamerramen van de buren bij jou op het terras uitkomen!
Hadden een 'lente-arrangement' met een 'menu van de chef'.
Bleek cafetaria menu met de keuze voor het hoofdgerecht spareribs of kipsate.
Droge kipsate werd niet warm geserveerd.

Personeel vriendelijk en behulpzaam.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Heel fijn park met heel vriendelijk personeel"
familie de Heij
20-3-2012 de huisjes zijn wel aan een opknap buurt toe, vooral de bedden en de banken maar verder ruim zat voor 6 personen.
Lekker dicht bij het strand en er is veel voor kinderen op het park te doen, hoeft eigenlijk het park niet af.
Zaten lekker dicht bij het zwembad en het centrum op het park.
Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam,prijs kwaliteit verhouding vonden wij zeer goed