Villa Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg)***** in Domburg Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Villa Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg)*****

29 mei 2012

Villa Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg)***** Domburg

Beoordelingen Villa Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg)*****

Schelpweg 7, 4357 RD, Domburg
Villa Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg) scoort een 7,6 uit 10, op basis van 227 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg)***** in Domburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 69 vakantiefoto's van Villa Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg)***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Villa Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg)***** met andere accommodaties in Domburg.

200 beoordelingen over Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg)*****

6,5
met jonge kinderen, Mei 2012
"Zeer prijzig comfort-huisje."
Fam. Laan
22-5-2012 De zogenoemde 5-sterren villa is hooguit twee sterren waard. Met bruine plavuizen, het mosgroene eiken bankstel, het onafgetimmerde dak, de badkamer met goedkope afwerking en de slaapkamers met vies, bruine vloerbedekking geven totaal geen luxe uitstraling,maar een back to the 70's gevoel. Ook de muziekinstallatie met cassette deck ontbrak niet.
Overal is in de villa op bezuinigd. Het huisje is erg klein voor 8 personen, kleine slaapkamertjes met schuin dak.
Onderhouden was de villa niet optimaal, losse stopcontacten, mierenlokdozen in de keuken, bij het dichtschuiven van de gordijnen vielen dagelijks de rails naar beneden.
Kortom, een leuk huisje voor wie back-to-basics wil. Wie luxe zoekt moet zeker niet boeken op Buitenhof Domburg. Belachelijk hoog huurbedrag voor een schuur met rieten dak.

met een groep, Mei 2012
"Aanrader"
Gerry
21-5-2012 Wij verbleven gedurende het lange Hemelkvaartweekend op Buitenhof Roomburg. Ouders 50+ en volwassen kinderen. Het huis Zandplaat 22, was prachtig. Ruim, heel schoon en veel privacy. De rieten bank al eerder genoemd in de beoordelingen was inderdaad niet geweldig maar dat was het enige minpuntje. De bedden daarentegen waren heel goed, beter dan in andere parken. Ook was er veel tuinmeubilair beschikbaar. De keukeninrichting was zeer compleet. Het huis beschikte over een goede vaatwasser. Tevens een wasmachine en droger (niet door ons gebruikt). De faciliteiten op het park waren goed. Squash, tennis, bowlen en een leuk voetbalveld met allerlei mogelijkheden. Ook de horeca was goed. Vriendelijk personeel ook bij de receptie. kortom voor ons voor herhaling vatbaar.
Leuke ligging vlakbij het strand en het gezellige Domburg.

met vrienden, Mei 2012
"Zeer tevreden "
mevr. budts leslie
15-5-2012 hof domburg is zeer kindvriendelijk rond heel het park staan er verschillende speeltuigen , zeer proper, kinderannimatie heel de dag door. enkele min punten wokrestaurant was niet open ,binnenspeeltuin ouders mogen er ook op is erg handig voor de kleinere kindjes zij geraken er ni zelf op maar wel tof, 1 medewerkster aan het cafeetje bij de bowling was niet erg vriendelijk,

De beste prijzen en lastminutes voor Villa Roompot Buitenhof Domburg (...

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Eerste indruk viel tegen."
Astrid Han
7-5-2012 Park heeft uitstekende ligging. Wij raakten bij aankomst in de 8-persoons villa wel eerst in een depressie. Op de website ziet het er allemaal flitsend uit maar bij aankomst hadden wij zoiets van ze zijn nog niet klaar. Gehele bovenverdieping waren wanden en plafonds van soort samengeperste houtplaten wat de indruk gaf dat er nog gewit moest worden. Ziet er heel armoedig uit. Bedden zijn uitstekend. Praktisch huis, maar dus minder luxe dan website doet vermoeden. Hele gezellige midweek hier doorgebracht.

met een groep, Apr. 2012
"Geweldige 16 persoons villa"
erikterkulve
4-5-2012 We zaten dicht bij zwembad en bij supermarkt en ook op loop afstand van het strand van Domburg, in 16 persoons villa met leuke tuin voor de kinderen en 2 bolderkarren en 4 parkeerplekken.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Voor herhaling vatbaar!"
Karin Beekers
27-3-2012 We hadden een schitterend lang weekend samen. Waren met 9 personen (6 volwassenen en 2 kids en een baby. Ze hebben zich prima vermaakt. De accomodatie was ruim opgezet, en netjes bij aankomst. Wij gaan er zeker nog eens terug!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Super mooi huis met een hele gezellige sfeer."
Ans
20-2-2012 buitenhof Domburg is een heerlijk park, de ligging is super.
Je bent zo op het strand, de omgeving is leuk.
Op 12 km afstand ligt Middelburg een mooie historische stad.
Op het park zelf kan je kinderen gewoon laten lopen er is vooral aandacht voor hen via de KOOSROUTE,er zijn allerlei leuke activiteiten.
Kortom voor ons was het een leuk weekend, we komen hier zeker nog eens terug met mooier weer.B.V in de zomer!!!!!!!!!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Heerlijk Genoten"
H
7-2-2012 We verbleven in een 8 pers. villa. Alles zag er netjes en goed uit. Tuurlijk zijn er altijd wel minpunten, niet al het keukeninventaris was schoon en de badkamer kon ook een goede beurt krijgen maar waar is dat niet ?! Ruim huis en op loopafstand van een prachtig strand en het centrum. Voor de kinderen super, gaaf zwembad en indoorspeeltuin. Zeker een aanrader om in zomer eens terug te gaan. Minpunt was het eten in het restaurant. door de drukte kwam moesten we lang wachten op het eten en kwaliteit was niet geweldig.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Heerlijk weekend uitwaaien"
eoorthuijsen
25-1-2012 we verbleven in 4persoons huisje op vloedlijn 5. Hadden gevraagd om rookvrij, maar dat ging mis. Verder heerlijk ruim huisje voor 4 personen, voorzien van alle gemakken. Tuintje er omheen, loopafstand van voorzieningen. Woont daar eigenlijk in een soort villawijk. Anders dan Hof Domburg zelf, waar het wat ouder is en dichter op elkaar staat allemaal. Het was natuurlijk laag seizoen, alles was stil en er waren maar weinig gasten - maar met windkracht 8 op het strand was heerlijk, en de voorzieningen voor kinderen (8 en 10) waren super: binnenspeeltuin, heerlijk tropisch zwembad. Ondanks de rust toch alles netjes/schoon. Domburg zelf heeft een overschot aan honden, getuige alle poep overal.

met jonge kinderen, 2012
"Luxe??"
Fam
5-1-2012 Leuk park maar geen luxe huisjes. Zien er van buiten mooi uit maar voor deze prijs verwacht je toch ook echt luxe van binnen.