1.146.638 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 941 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Nederland > Zeeland > Domburg > Camping Recreatie De Driesprong (+ App.)

Beoordelingen Recreatie De Driesprong (+ App.)

6 september 2010

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Recreatie De Driesprong (+ App.)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Recreatie De Driesprong (+ App.) in Domburg, geschreven door andere reizigers.
  • Weer
  • Foto's (16)
  • Video's (0)
  • Tips (0)
Lettergrootte: A   A   A

8 beoordelingen van Recreatie De Driesprong (+ App.)

NL (8)

met partner, Apr. 2010
Daar moet je zijn!
Corrie en Hans van Ginnek... Corrie en Hans van Ginnek...
11-7-2010 Een fantastisch campingpaar (Evelien en Johan) leidt deze camping. Niet te groot, maar wel GROOTS in alle opzichten. Altijd attent en bereid te helpen wanneer nodig.
Lekker dicht bij zee. Veilig gevoel overheerst. Zo lang we kunnen komen wij er graag terug.
Corrie en Hans

met partner, Juli 2009
De plaats waar wij tot rust komen.
Willem Willem
13-5-2010 We komen hier al vele jaren, super locatie en een super gastvrouw die Evelien. sanitair ook prima en voor de dames een wasmachine en droger voor een vakantie wasje tussen door. Mooie ruime plaatsen , we vinden het gewoon helemaal toppie. Willem en Hennie

met partner, 2010
fantastisch!!!
han en wil han en wil
14-4-2010 camping de driesprong heeft ons hart gestolen, we gaan nu voor de zesde keer daar op vakantie (zegt al genoeg,toch?) de camping is prima, heel hartelijke gastvrouw (en-man) onze welgemeende complimenten voor deze heerlijke camping!

met jonge kinderen, Mei 2009
Een plek om naar uit te kijken
Brigitte van Dijk-Weesie Brigitte van Dijk-Weesie
12-1-2010 Al 5 jaar is iedere meivakantie het vakantiehuis van De Driesprong voor ons weer een heerlijke plek om naar uit te kijken. Reeds bij de ingang van de camping slaan wij een zucht van verlichting en kan het grote ontspannen beginnen ! Een fantastisch vakantiehuis van alle gemakken voorzien met het strand om de hoek.
Ook de plaats Domburg zelf is zeer de moeite waard.

met partner, Sept. 2008
Fijne, goed verzorgde camping.
Tineke Hartog Tineke Hartog
19-1-2009 In september nog even 3 weekjes nagezomerd op de driesprong. het is een mooie en goed verzorgde camping voor de kids is er een mooi en veilig speeltoestel verder is er mooi en goed bijgehouden en verwarmd sanitair, alleen met 20 staanplaatsen is 1 herentoilet wel wat weinig.
De toegang met een caravan kan problemen geven vanwege de smalle wegen er naar toe. (bij een tegenligger moet er altijd een de uitgereden berm in.
TIP: ga via Domburg of Zoutelande, dan heb je er her minste last van.( 200 mtr)

Familie, Aug. 2008
geweldige camping
Annet Havekes Annet Havekes
7-9-2008 een hele leuke mini-camping heel dicht bij die geweldige noordzee gelegen. Wij zijn net terug van 1 weekje daar camperen en hebben nu al weer
heimwee. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Juni 2008
J.de Feij J.de Feij
14-6-2008 Het is een geweldige mini camping ca 400 meter van het strand mooie plaatsen en zeer goed sanitair en vrindelijk

met vrienden, Juni 2008
Gijs-Jan & Hanneke Gijs-Jan & Hanneke
12-6-2008 We zijn vorig jaar september op de Driesprong geweest en dat is zo goed bevallen, dat we nu weer een weekje (zie reisperiode) gaan.
Camping ligt zeer rustig op 8 minuten fietsen van centrum Domburg en 150 mtr van duinovergang naar strand. Op de fiets in een uurtje naar alle leuke plaatjes (Vlissinge, Middelburg, Veere) op Walcheren.

Toon score en beoordelingen van :

Zoeken
Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Ik zou absoluut NIET op vakantie gaan naar...