Vakantiehuis Domburg aan zee***** in Domburg Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Domburg aan zee*****

30 mei 2012

Vakantiehuis Domburg aan zee***** Domburg

Beoordelingen Vakantiehuis Domburg aan zee*****

Singel 20, 4357 BW, Domburg
Vakantiehuis Domburg aan zee scoort een 8,6 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Domburg aan zee*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Domburg aan zee***** in Domburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Vakantiehuis Domburg aan zee***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Vakantiehuis Domburg aan zee***** met andere accommodaties in Domburg.

11 beoordelingen over Domburg aan zee*****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heel gezellig en centraal gelegen huisje"
margarita Galen
14-5-2012 Heel netjes en goed verzorgd, veel privacy.
Ligt midden in het dorp, geen tuin wel leuke patio
op korte afstand van alle voorzieningen
Heel ardige en behulpzame eigenaren
mooi ingericht. goede kwaliteit en voloende uitrusting

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Zeer aangenaam verblijf"
Charlotte
9-3-2012 We hebben het zeer naar de zin gehad in dit mooie, schone, comfortabele en goed onderhouden huisje. Het is zeer goed uitgerust, van alle gemakken voorzien. Het heeft een open trap, wat wel opletten is met een ondernemende peuter, maar boven aan de trap is een degelijk traphek. Centale ligging t.o.v. strand, zwembad, restaurants en supermarkt. Alles op loopafstand. Pijs-kwaliteitverhouding zeer goed in laag seizoen, hoog seizoen weet ik niet.

met vrienden, Mrt. 2012
"Goed verzorgd huisje in het centrum van Domburg!"
Groenwold
4-3-2012 Een knus huisje, ligging prettig, alles op loopafstand.
huisje is wat donker en ingebouwd door huizen, daardoor geen tot weining buitenplek.
ga je wel meer van ondernemen...
een aanrader voor stellen of vrienden zonder kinderen.

met jonge kinderen, 2012
"Lekker genoten van de vakantie"
Jantien Lievense
7-2-2012 Strand en bos op 5 minuten loopafstand. Bij een wind vanaf zee ruik je de zilte zeelucht! De winkeltjes in het stadje en de supermarkt zijn lekker dichtbij.

met partner, Jan. 2012
"Comfortabel huis"
J.J.Sandijck
23-1-2012 Door de ingesloten ligging zou ik het in de zomer niet snel huren maar in de winter is dat geen bezwaar.

met partner, Dec. 2011
"Mooi, knus en volledig uitgerust huisje"
peter en ria
11-12-2011 Mooi, knus en volledig uitgerust huisje met veel privacy. Ideaal gelegen op wandelafstand van het centrum en de zee.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Mooie locatie in hartje Domburg!"
M&D
25-10-2011 Heerlijk, zonnige week gehad, prima huisje met alles er op en eraan, fijne, ruime badkamer. Prima locatie met 2 minuten in centrum bij restaurantjes en iets verder doorlopen sta je op het strand!mooie strandtent = de boomerang domburg!

met jonge kinderen, 2011
"Komen zeker terug!"
mo
18-10-2011 We zijn net terug van een heerlijk weekend in de herfstvakantie in Domburg! We waren samen met onze 3 kinderen en dit was prima te doen in dit vakantie huisje. Wij hebben genoten van de sauna en whirlpool en alle denkbare gemakken die je vakantie tot een succes kunnen maken! Schoon en alles in perfecte staat. Wij komen zeker terug!
Als je dan toch een kanttekening mag maken dan heb je in "de krukel' weinig leefruimte buiten . Maar dit wordt goedgemaakt doordat strand, dorp en zwemparadijs binnen loop afstand zijn.

"Weer geboekt!!!!!!"
Echtpaar
5-9-2011 We hebben een heerlijk tijd gehad in de Krukel. Volgend jaar weer. De locatie was perfect, in het centrum, dichtbij de zee, de supermarkt, maar vooral de rust heeft ons goed gedaan.
Het huis is heerlijk. Een complete keukenuitrusting en een wellness badkamer.

met partner, Jan. 2009
"Zalig wandelen aan zee"
marijke ramaekers
9-2-2009 vakantiepark domburg aan zee is ideaal om te ontspannen en lange strandwandelingen te maken,
bij slecht weer is er het zwembad en de sauna