Camping Camping & Verhuur De Driesprong in Domburg Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Camping & Verhuur De Driesprong

29 mei 2012

luchtfoto

Beoordelingen Camping Camping & Verhuur De Driesprong

Trommelweg 6A, 4357 RH, Domburg
Camping Camping & Verhuur De Driesprong scoort een 8,7 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Camping & Verhuur De Driesprong? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Camping & Verhuur De Driesprong in Domburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Camping Camping & Verhuur De Driesprong vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Camping & Verhuur De Driesprong met andere accommodaties in Domburg.

14 beoordelingen over Camping & Verhuur De Driesprong

met partner, Apr. 2012
"Fijne gezellige minicamping"
Joop
16-5-2012 algemene indruk zeer goed
uitzicht en ligging zeer goed
In een landelijke omgeving
Eigenaren van de camping zeer vriendelijk en behulpzaam
Kind vriendelijke camping

met vrienden, Okt. 2011
"Super mooi"
lizzy
28-12-2011 super mooie camping en veel te doen ook in de ongeveving

"Geweldige camping."
Ine Droog-Ariens
28-6-2011 We hebben 2 weken lang veel regen en wind gehad. Toch wist Evelien ons op te beuren met de woorden:
"genieten jullie allemaal van jullie herfstvakantie?"

met partner, Mei 2011
"Ons tweede huis!"
J@ne en Rob
16-7-2011 Voor ons is door de poort rijden van de camping 'thuiskomen". Hier komen we helemaal tot rust en er hangt een geweldige sfeer.
We verheugen ons er altijd op Evelien en Johan weer te zien en onze campingvrienden.

J@ne en Rob

met partner, Mei 2011
"Heerlijke camping"
Rien de Jonge
9-5-2011 toen onze kinderen nog klein waren gingen we vaak naar De Parel. Deze naam komt eigenlijk camping de Driesprong toe. Inderdaad, een parel aan de Zeeuwse Kust.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Direct weer geboekt voor het volgende jaar"
Erik Rolleman
29-12-2010 Heerlijke camping ligt op loopafstand van het strand. En met de fiets sta je binnen 5 minuten in het hartje van Domburg.

met partner, Apr. 2010
"Daar moet je zijn!"
Corrie en Hans van ...
11-7-2010 Een fantastisch campingpaar (Evelien en Johan) leidt deze camping. Niet te groot, maar wel GROOTS in alle opzichten. Altijd attent en bereid te helpen wanneer nodig.
Lekker dicht bij zee. Veilig gevoel overheerst. Zo lang we kunnen komen wij er graag terug.
Corrie en Hans

met partner, 2010
"Fantastisch!!!"
han en wil
14-4-2010 camping de driesprong heeft ons hart gestolen, we gaan nu voor de zesde keer daar op vakantie (zegt al genoeg,toch?) de camping is prima, heel hartelijke gastvrouw (en-man) onze welgemeende complimenten voor deze heerlijke camping!

met partner, Juli 2009
"De plaats waar wij tot rust komen."
Willem
13-5-2010 We komen hier al vele jaren, super locatie en een super gastvrouw die Evelien. sanitair ook prima en voor de dames een wasmachine en droger voor een vakantie wasje tussen door. Mooie ruime plaatsen , we vinden het gewoon helemaal toppie. Willem en Hennie

met jonge kinderen, Mei 2009
"Een plek om naar uit te kijken"
Brigitte van Dijk-W...
12-1-2010 Al 5 jaar is iedere meivakantie het vakantiehuis van De Driesprong voor ons weer een heerlijke plek om naar uit te kijken. Reeds bij de ingang van de camping slaan wij een zucht van verlichting en kan het grote ontspannen beginnen ! Een fantastisch vakantiehuis van alle gemakken voorzien met het strand om de hoek.
Ook de plaats Domburg zelf is zeer de moeite waard.