Hotel Bosch en Zee*** in Domburg Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Bosch en Zee

Beoordelingen Hotel Bosch en Zee***

Nehalenniaweg 8, 4357 AW, Domburg
Hotel Bosch en Zee scoort een 8,0 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bosch en Zee***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bosch en Zee*** in Domburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Bosch en Zee*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Bosch en Zee*** met andere accommodaties in Domburg.

11 beoordelingen over Bosch en Zee***

met partner, Mrt. 2012
"Geen hotel voor rust en luxe"
Sandra
18-3-2012 De kamer is erg klein en de zeer kleine badkamer stonk een werkelijk een uur in de wind. We hebben niet kunnen douchen omdat de stank echt niet te harden was. Zelfs naar de WC gaan hebben we zo veel mogelijk op andere plaatsen gedaan.
Gelukkig heeft de eigenaresse uit coulance nog iets met de prijs gedaan, maar blij waren we niet.
Daarnaast dachten we lekker uit te slapen maar helaas mislukt. Het hotel is super gehorig, het is net of dat de buren naast ons stonden te douchen. Ook hoorden we onze bovenburen en de kinderen in het hotel veel herrie maken. Wij klagen niet makkelijk maar dit hotel bevelen wij zeker niet aan en wij gaan er ook zeker niet terug.

"Aangenaam familiehotel dichtbij het centrum "
Laura Drooger
9-3-2010 Heerlijk lang weekend genoten hier!
De ontvangst was heel hartelijk. Het ontbijtbuffet is in de zeer sfeervolle zaal met uitzicht op de duinen.De kamer met zeezicht was prima.

"Leuk kleinschalig hotel"
Jos heezen
8-3-2010 Heb hier een heerlijke vakantie gehad. Lekker rustig hotel met een goed ontbijt. Mooi oud hotel met een goede sfeer. Het personeel is vriendelijk. Domburg is een leuke plaats met veel terasjes. We gaan zeker nog een aantal keren naar dit hotel

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Bosch en Zee*** bij:

"Prima hotel"
Jos van de Veer
6-3-2010 Sfeervol hotel. lekker ontbijt. Een aanrader. Nog geen minuut lopen van het strand en ook binnen 3 minuten lopen naar het centrum.

"Sfeervol hotel"
André Hollestelle
6-3-2010 prima hotel. Goede service en rustig gelegen.
Onwijs goed ontbijt

met partner, Feb. 2010
"Heerlijk verblijf!"
Leonie
27-2-2010 De locatie van dit hotel is gewoonweg ideaal! Het ligt echt gelijk pal onderaan de duinen, waardoor het uitzicht vanuit de kamer en de ontbijtzaal prachtig is. We kregen een zeer vriendelijke ontvangst en een prima service. De verhouding prijs-/ kwaliteit is top! Mooie kamers met een kleine koelkast. Geen verkeer voor de deur en gratis parkeren. Uitgebreid ontbijtbuffet. Wij vinden het wel voor herhaling vatbaar!

met partner, Feb. 2010
"Geweldige plaats"
arianne veldhoven
11-3-2010 het hotel is kleinschalig maar wel heel gezellig en sfeervol personeel is behulpzaam en zeer vriendelijk zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen je stapt het hotel uit en je zit op het strand is zeker een aanrader

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Gezellig familiehotel vlak aan zee"
Ad Hoeijenbos
9-3-2010 Wij zijn net terug van een heerlijk verblijf met onze 2 kinderen in een prachtige familiekamer, met 2 badkamers, 2 x toilet. Het waren 2 mooie kamers met verbindingsdeur. In de zaal bij de open haard hebben we gezellig een spelletje gedaan (ligt allemaal al klaar op de leestafel). Het ontbijt was heel goed en uitgebreid.

"Leuk voor een keer"
R. van Bladel
24-1-2010 hotel luek voor een keer alleen bad kamer was aan opknap beurt toe ( aug. 2009 )

"Luek voor een keer geweest te zijn"
R. van Bladel
24-1-2010 zou er geen 2de keer heen gaan, maar voor een keer of 1 nachtje prma hotel en goed ontbijt alleen bad kamer was aan opknap buert toe ( aug. 2009 )