Aparthotel Bommelje**** in Domburg Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Apparthotel Bommelje Domburg

Beoordelingen Aparthotel Bommelje****

Herenstraat 24, 4357 AL, Domburg
Aparthotel Bommelje scoort een 8,0 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Bommelje****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Bommelje**** in Domburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Aparthotel Bommelje**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Aparthotel Bommelje**** met andere accommodaties in Domburg.

37 beoordelingen over Bommelje****

met partner, Mei 2012
"Dit nooit meer"
Van Viegen
27-5-2012 Wij kozen voor bommelje appartement omdat we een hondje hebben, na het uit pakken, een bakje koffie maken, geen koffiezet apparaat, op de gang een koffie machine
Wel vijftig cent per kopje, op het balkon zitten uitrusten, geen balkon hadden we wel gevraagd bij de boeking, dus genoodzaakt
In de kamer blijven, even op bed boxspring, lekker maar er licht een los bedje op, dat vliegt er zo af als je op de rand gaat zitten
Of om gaat draaien lig je zo op de grond, even een bad nemen
Hè ook al geen handdoeken, even gaan vragen ja die horen er niet bij, maar we kregen ze wel, ze waren stuk en vol vlekken, eigen handdoeken moeten kopen,. Kortom geen KOFFIEKAMER, geen balkon, vuile handdoeken geen magnetron, vieze theedoekjes. Nooit meer!!!

met een groep, Mei 2012
"Wat een afknapper"
A. Bastiaansen
8-5-2012 Het appartementenhotel in de Herenstaart is best redelijk ( waterkoker en koffieapparaat ontbreken), echter de slaapakmers zijn vreselijk klein en kunnen niet gelucht worden ( geen ramen in ) Het was nu al heet laat staan in de zomer.

met partner, 2012
"Afknapper!"
Monique
31-3-2012 Wij sluiten ons aan bij Marianne en Gijs. zelfde arrangement, zelfde ervaring! bedienend personeel onder de maat. weinig service. Ontbijt matig met koude eieren. Personeel maakt veel herrie met servies in restaurant en is lomp in bediening. Wij zijn hier eerder geweest maar nu dus nooit meer.

zakelijk, Mrt. 2012
"Aanrader!"
Robin
13-4-2012 Zeker een aanrader, wij hadden een mooie design kamer met jacuzzi. Ontbijt is zeker goed en uitgebreid. De ligging van het hotel is perfect. Als we weer naar Domburg gaan dan komen we zeker terug!

met partner, Mrt. 2012
"Prima "appartement" voor strand"
suzanne_maria
6-3-2012 Wij hadden een tweepersoons appartement gehuurd en eerlijk gezegd was het woord appartement niet geheel van toepassing.
Het was een studio met een heerlijk bed met grote riante stoelen ernaast en een heel klein keukenblok.Er waren drie pannen en een koekenpan maar geen waterkoker of koffiezetapparaat. Daarentegen kon je beneden Nespresso koffie halen voor 50 cent maar dan moet je wel muntjes hebben!!! Er was ook geen balkon of zo. Tot onze verbazing waren er ook geen handdoeken maar toen we er om vroegen deden ze niet moeilijk en kregen we ze gelijk mee.
Het eten in het restaurant was heerlijk en het personeel zeer vriendelijk.
Je moet wel van een moderne inrichting houden.

alleenreizend, Dec. 2011
"Een Heerlijk Hotel!"
Wouter
12-4-2012 Ik wil heel graag alle mensen van Bommeljé bedanken voor haar enorme gastvrijheid. Vooral de kamers zijn geweldig! Een heerlijk bed en een fantastische badkamer. Voor de flexibiliteit heb ik enorm gewaardeerd. Een 10 kan niemand waarmaken, maar dit Hotel komt heel erg ver in de buurt!!!

met partner, Nov. 2011
"Zeker voor herhaling vatbaar"
K. Zeiss
22-11-2011 Het hotel ligt op 5 min van het strand in een stil weggetje in het centrum. Goed verzorgd. Mooi ingericht met afwisselende kunst. Toe wij er waren hingen er erg mooie foto's. Kamers zijn fris ingericht, mooi in zwart/wit. Kamer is schoon, badkamer klein maar wel modern en schoon.

Personeel is erg vriendelijk. Ontbijt is een aanrader. De eetzaal is leuk ingericht. Ook voor gezinnen een super leuk hotel.

"Zeer verrassend"
C. Voogt
25-8-2011 Apparthotel Bommeljé is een verrassende combinatie van modern en sfeervol. Je voelt je er onmiddelijk thuis. Ruim appartement, heel schoon en licht en ingericht met gerieflijk meubilair. Heerlijk groot bed. Kitchenette uitgebreid voorzien van inventaris. Niet gehorig. Goed verzorgde avondmaaltijd en ontbijtbuffet en vriendelijke bediening.
Hond mocht mee en daar voel je je gezien de "harde" vloerbedekking ook helemaal niet ongemakkelijk bij. De scooterhuur die bij het hotelarrangement inbegrepen was gaf ons de gelegenheid het eiland op een hele ontspannen manier te verkennen.We waren toe aan een verwenvakantie(tje) en hebben die ook ècht gehad.

met vrienden, Juni 2011
"Verfrissend en super relaxed"
Therese
25-7-2011 Bommelje is al een aantal keren een favouriet voor mij. Een aantal keren heb ik er gelogeerd met mijn echtgenoot, later met ons zoontje, maar ook heb ik er verschillende weekendjes met mijn beste vriendin doorgebracht. Het maakt geen verschil of je er als stel, gezin of vriendinnenclubje logeert: Bommelje zorgt er voor dat je je thuis voelt, door de gemoedelijke sfeer in een stijlvolle ambiance. Dat samen met het strand/de zee om de hoek, maakt dat je ECHT even helemaal weg bent.

"Heerlijk hotel, mooie stijl en trendy sfeer"
H. van den Berg
8-8-2011 Iedere keer weer genieten we van dit heerlijke hotel. De kamers zijn ruim en stijlvol en worden goed schoon gehouden. Een handig extraatje is de aanwezigheid van de kleine keuken. Zeer vriendelijk personeel.
En 's ochtends heerlijk ontbijten in een levendige omgeving en echt lekkere koffie.