Beoordelingen Domburg

Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
7,4
Omgeving
8,7
Stranden
9,0
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,6
Het weer

14  °C

18 december 2014

Domburg
8,4
376 beoordelingen
Beoordelingen Domburg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Domburg. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Domburg. Ben je zelf op vakantie geweest naar Domburg? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Domburg scoort een 8,4 uit 10, op basis van 376 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 12 Appartementen, 4 Campings, 16 Hotels, 13 Vakantiehuizen, 1 Aparthotel, 4 Bed and Breakfasts, 1 Bungalow, 1 Hostel, 1 Landhuis, 1 Lodge, 3 Pensions en 1 Villa in Domburg. Op Zoover vind je bovendien 298 vakantiefoto's van Domburg. Je kunt 3 video's van Domburg bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Domburg. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

313 beoordelingen over Domburg

8,4
376 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
7,5
Omgeving
8,6
Stranden
8,9
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,5
Toon score en beoordelingen van:
Met jonge kinderen, Nov. 2014
"Aangenaam stadje"vertalen
vervaeck Francis
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

10-11-2014 Leuke stajed om te gaan wandelen. Niet supergroot maar wel gezellig.

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Mooie en gezellige badplaats"vertalen
Van den Bossche J
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
10,0
Zorg voor natuur
8,0

04-11-2014 Gezellig, klein centrum op wandelafstand van het strand waar er verschillende speeltuigen zijn voor de kinderen. Ook veel wandel en fietsmogelijkheden langs het water.

Met een groep, Okt. 2014
"Super!!!"vertalen
DEMEYER
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

03-11-2014 mooi en proper strand!! waren met zowel 2 jarigen als 6,7,8,9 en 14 jarigen, ook rolstoel was aanwezig en alles zelfs het strand was toegankelijk voor de rolstoel.

Met oudere kinderen, Okt. 2014
"Domburg en Zoutelande zijn een trekpleister"vertalen
J.h.A.Frantzen
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

24-10-2014 Genoten van de rust, natuur en ook goed restaurant.

Met partner, 2014
"Leuke bestemming!"vertalen
Julie
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Zorg voor natuur
8,0

19-10-2014 Domburg is een leuk dorp, je kan er veel dingen doen en leuke winkels !

Met partner, Okt. 2014
"Mooi gewoon"vertalen
sprok3
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

06-11-2014 ga zeker eens langs de kust rijden en van daar naar zierkzee , dan passeer je de bruggen over het water , leuk om eens gezien te hebben

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Gezellige stad!"vertalen
lon83neke
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

05-10-2014 Domburg is een gezellig stadje met leuke winkeltjes en resaturantjes. Ook de stranden zijn gezellig en mooi.

Met partner, Sept. 2014
"Mooie omgeving en strand dichtbij"vertalen
Pe
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

25-09-2014 Strand is dichtbij. Mooie omgeving met prachtige natuur en stranden.

Met partner, Sept. 2014
"Heerlijke stek voor een verwenweekend."vertalen
Johan Knol
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

14-09-2014 Domburg is knus en gezellig en heerlijk dat het strand zo dichtbij is.

Met jonge kinderen, Sept. 2014
"Leuk plaatsje! Voor herhaling vatbaar."vertalen
R. Broeren
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

14-09-2014 We hebben een fijne midweek gehad in Domburg met twee kleine kinderen. (Buitenhof Domburg was wel een tegenvaller) Er zijn veel kinderactiviteiten in de omgeving en Domburg is ook een gezellig plaatje. Lekker dicht bij het strand. We hebben ook lekker en gezellig gegeten en gedronken in het `centrum` en op het strand. Zeker een aanrader om eens naar toe te gaan voor een vakantie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarom ga jij niet naar een sauna?