Beoordelingen Domburg

Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
7,4
Omgeving
8,7
Stranden
9,0
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,6
Het weer

24  °C

22 juli 2014

Domburg
8,4
348 beoordelingen
Beoordelingen Domburg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Domburg. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Domburg. Ben je zelf op vakantie geweest naar Domburg? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Domburg scoort een 8,4 uit 10, op basis van 348 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 10 Appartementen, 4 Campings, 16 Hotels, 13 Vakantiehuizen, 1 Aparthotel, 4 , 1 Bungalow, 1 Hostel, 1 Landhuis, 1 Lodge, 3 Pensions en 1 Villa in Domburg. Op Zoover vind je bovendien 281 vakantiefoto's van Domburg. Je kunt 3 video's van Domburg bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Domburg. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

290 beoordelingen over Domburg

8,4
348 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
7,5
Omgeving
8,6
Stranden
8,9
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,5
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Juli 2014
"Leuk dorp met veel restaurants"vertalen
Irene
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

19-07-2014 Leuk dorp met gezellige winkeltjes en restaurants en de zee vlakbij

met jonge kinderen, Juli 2014
"Domburg is een heerlijk dorp!"vertalen
Rachel
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

08-07-2014 Leuk en sfeervol dorpje met prachtige panden en mooie strandtenten. Soms voel je er buitenlander in je eigen land omdat er zo veel Duitsers rondlopen.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Echt een mooi dorpje in een mooie omgeving!"vertalen
Paul
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

14-07-2014 Je kan er heerlijk fietsen

met partner, Juni 2014
"Prima omgeving"vertalen
J.W.A. Mars
Waardering
7,0
Uitgaansleven
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0

15-07-2014 Domburg is een gezellige plaats en zal in het hoogseizoen denk ik wel erg druk zijn. We hebben vriendelijke horecamensen meegemaakt.
Het Zeeuwse land was ook erg mooi.

met vrienden, Juni 2014
"Voor de betere beurs een prima plek!"vertalen
Lida
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

14-06-2014 Domburg is steeds meer een plaats geworden voor mensen die wat geld te besteden hebben. De prijzen voor bv een ijsje zijn echt niet meer in verhouding. Het is er wel gezellig maar voor de "gewone man" bijna niet meer te betalen.

met jonge kinderen, Juni 2014
"Gezellig mondain dorp"vertalen
Angela Boezel
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

12-06-2014 Gezellig centrum met een mooi strand. Blijft ieder jaar leuk om terug te komen.

met jonge kinderen, Juni 2014
"Fantastische plek!"vertalen
Dennis en Sanne
Waardering
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

23-06-2014 Mooie omgeving, veel te doen!

met jonge kinderen, Juni 2014
"Voor herhaling"vertalen
Liesbet
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

10-06-2014 Super verblijf en heel vriendelijk personeel.

met partner, Mei 2014
"Leuke badplaats"vertalen
robbrf
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

30-06-2014 Veel Duitse gasten in Domburg jammer dat dan alles en iedereen gelijk ook Duits moet schrijven en spreken. Die Duitsers zijn toch ook met vakantie in het buitenland.

met partner, Mei 2014
"Gezellig plaatsje"vertalen
Eric
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-05-2014 Gezellig plaatsje, leuke seizoensmarkt, leuke winkeltjes

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?