Beoordelingen Domburg

Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
7,4
Omgeving
8,7
Stranden
9,0
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,5
Het weer

23  °C

20 september 2014

Domburg
8,4
363 beoordelingen
Beoordelingen Domburg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Domburg. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Domburg. Ben je zelf op vakantie geweest naar Domburg? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Domburg scoort een 8,4 uit 10, op basis van 363 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 11 Appartementen, 4 Campings, 16 Hotels, 13 Vakantiehuizen, 1 Aparthotel, 4 , 1 Bungalow, 1 Hostel, 1 Landhuis, 1 Lodge, 3 Pensions en 1 Villa in Domburg. Op Zoover vind je bovendien 286 vakantiefoto's van Domburg. Je kunt 3 video's van Domburg bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Domburg. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

303 beoordelingen over Domburg

8,4
363 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
7,4
Omgeving
8,6
Stranden
8,9
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,5
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Sept. 2014
"Heerlijke stek voor een verwenweekend."vertalen
Johan Knol
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

14-09-2014 Domburg is knus en gezellig en heerlijk dat het strand zo dichtbij is.

met jonge kinderen, Sept. 2014
"Leuk plaatsje! Voor herhaling vatbaar."vertalen
R. Broeren
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

14-09-2014 We hebben een fijne midweek gehad in Domburg met twee kleine kinderen. (Buitenhof Domburg was wel een tegenvaller) Er zijn veel kinderactiviteiten in de omgeving en Domburg is ook een gezellig plaatje. Lekker dicht bij het strand. We hebben ook lekker en gezellig gegeten en gedronken in het `centrum` en op het strand. Zeker een aanrader om eens naar toe te gaan voor een vakantie.

met partner, 2014
"Een van de mooiste stranddorpen van Nederland"vertalen
Linda
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0

06-09-2014 Het al oude bekende strandplaatsje Domburg, heeft zelfs in het drukke hoog seizoen, nog steeds een aangename rustige chique sfeer.
Geweldig voor families met kleine kinderen en ouderen stellen, om te genieten van strand, rust , goede eetgelegenheden en de goede sfeer.

Aug. 2014
"Heel gezellig"vertalen
Hannie Vedrsluis-Co...
Waardering
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

28-08-2014 Ben samen met mijn dochter geweest en dat is heel goed bevallen.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Mooie plaats"vertalen
M. van Rooijen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

25-08-2014 Gezellig plaatsje mooie stranden alleen het weer liet te wensen over dat was erg jammer.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Domburg is fantastisch"vertalen
Myra
Waardering
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

18-09-2014 Fantastische plek en heel gezellig

met partner, Aug. 2014
"Mooie locatie"vertalen
mark en lucy
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

26-08-2014 Mooi stadje en leuke kust.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Mooi"vertalen
Peters
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

17-08-2014 Schitterende brede en schone stranden

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Gezellig dorp, mooie stranden"vertalen
Hans
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

10-08-2014 Domburg is als vanouds en nog steeds een fijne bestemming voor een familie strandvakantie. Stranden zijn mooi en goed onderhouden, dorp gezellig met veel mogelijkheden en in de omgeving kan goed en veilig worden gefietst. Ouderwetse aanrader, maar wel afhankelijk van Nederlands weer.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Domburg is best leuk."vertalen
Leo Hofland
Waardering
9,0

20-08-2014 Walcheren is het leukste eiland van Zeeland. Heeft leuke dorpjes en biedt voldoende mogelijkheden om te winkelen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Welke van deze steden denk jij dat het meest veilig is?