Beoordelingen Domburg

Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
7,4
Omgeving
8,7
Stranden
9,0
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,5
Het weer

15  °C

25 oktober 2014

Domburg
8,4
369 beoordelingen
Beoordelingen Domburg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Domburg. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Domburg. Ben je zelf op vakantie geweest naar Domburg? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Domburg scoort een 8,4 uit 10, op basis van 369 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 11 Appartementen, 4 Campings, 16 Hotels, 13 Vakantiehuizen, 1 Aparthotel, 4 , 1 Bungalow, 1 Hostel, 1 Landhuis, 1 Lodge, 3 Pensions en 1 Villa in Domburg. Op Zoover vind je bovendien 286 vakantiefoto's van Domburg. Je kunt 3 video's van Domburg bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Domburg. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

308 beoordelingen over Domburg

8,4
369 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
7,4
Omgeving
8,6
Stranden
8,9
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,5
Toon score en beoordelingen van:
Met oudere kinderen, Okt. 2014
"Domburg en Zoutelande zijn een trekpleister"vertalen
J.h.A.Frantzen
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

24-10-2014 Genoten van de rust, natuur en ook goed restaurant.

Met partner, 2014
"Leuke bestemming!"vertalen
Julie
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Zorg voor natuur
8,0

19-10-2014 Domburg is een leuk dorp, je kan er veel dingen doen en leuke winkels !

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Gezellige stad!"vertalen
lon83neke
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

05-10-2014 Domburg is een gezellig stadje met leuke winkeltjes en resaturantjes. Ook de stranden zijn gezellig en mooi.

Met partner, Sept. 2014
"Mooie omgeving en strand dichtbij"vertalen
Pe
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

25-09-2014 Strand is dichtbij. Mooie omgeving met prachtige natuur en stranden.

Met partner, Sept. 2014
"Heerlijke stek voor een verwenweekend."vertalen
Johan Knol
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

14-09-2014 Domburg is knus en gezellig en heerlijk dat het strand zo dichtbij is.

Met jonge kinderen, Sept. 2014
"Leuk plaatsje! Voor herhaling vatbaar."vertalen
R. Broeren
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

14-09-2014 We hebben een fijne midweek gehad in Domburg met twee kleine kinderen. (Buitenhof Domburg was wel een tegenvaller) Er zijn veel kinderactiviteiten in de omgeving en Domburg is ook een gezellig plaatje. Lekker dicht bij het strand. We hebben ook lekker en gezellig gegeten en gedronken in het `centrum` en op het strand. Zeker een aanrader om eens naar toe te gaan voor een vakantie.

Met partner, 2014
"Een van de mooiste stranddorpen van Nederland"vertalen
Linda
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0

06-09-2014 Het al oude bekende strandplaatsje Domburg, heeft zelfs in het drukke hoog seizoen, nog steeds een aangename rustige chique sfeer.
Geweldig voor families met kleine kinderen en ouderen stellen, om te genieten van strand, rust , goede eetgelegenheden en de goede sfeer.

Met partner, Sept. 2014
"Fantastisch"vertalen
J.Th. Scholten
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

24-09-2014 Prachtige lange stranden.
Lekker wandelen over het strand en in de duinen.
Vele fietsmogelijkheden.
Domburg is voorzien van vele voorzieningen ( winkels)
Verder is Domburg een gezellig toeristisch dorp.

Aug. 2014
"Heel gezellig"vertalen
Hannie Vedrsluis-Co...
Waardering
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

28-08-2014 Ben samen met mijn dochter geweest en dat is heel goed bevallen.

Met oudere kinderen, Aug. 2014
"Mooie plaats"vertalen
M. van Rooijen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

25-08-2014 Gezellig plaatsje mooie stranden alleen het weer liet te wensen over dat was erg jammer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Ik zou vooral een kerstmarkt bezoeken om...