Beoordelingen Domburg

Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
7,4
Omgeving
8,7
Stranden
9,0
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,5
Het weer

23  °C

3 september 2014

Domburg
8,4
359 beoordelingen
Beoordelingen Domburg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Domburg. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Domburg. Ben je zelf op vakantie geweest naar Domburg? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Domburg scoort een 8,4 uit 10, op basis van 359 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 11 Appartementen, 4 Campings, 16 Hotels, 13 Vakantiehuizen, 1 Aparthotel, 4 , 1 Bungalow, 1 Hostel, 1 Landhuis, 1 Lodge, 3 Pensions en 1 Villa in Domburg. Op Zoover vind je bovendien 281 vakantiefoto's van Domburg. Je kunt 3 video's van Domburg bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Domburg. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

299 beoordelingen over Domburg

8,4
359 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
7,4
Omgeving
8,6
Stranden
8,9
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,5
Toon score en beoordelingen van:
Aug. 2014
"Heel gezellig"vertalen
Hannie Vedrsluis-Co...
Waardering
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

28-08-2014 Ben samen met mijn dochter geweest en dat is heel goed bevallen.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Mooie plaats"vertalen
M. van Rooijen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

25-08-2014 Gezellig plaatsje mooie stranden alleen het weer liet te wensen over dat was erg jammer.

met partner, Aug. 2014
"Mooie locatie"vertalen
mark en lucy
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

26-08-2014 Mooi stadje en leuke kust.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Mooi"vertalen
Peters
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

17-08-2014 Schitterende brede en schone stranden

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Gezellig dorp, mooie stranden"vertalen
Hans
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

10-08-2014 Domburg is als vanouds en nog steeds een fijne bestemming voor een familie strandvakantie. Stranden zijn mooi en goed onderhouden, dorp gezellig met veel mogelijkheden en in de omgeving kan goed en veilig worden gefietst. Ouderwetse aanrader, maar wel afhankelijk van Nederlands weer.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Domburg is best leuk."vertalen
Leo Hofland
Waardering
9,0

20-08-2014 Walcheren is het leukste eiland van Zeeland. Heeft leuke dorpjes en biedt voldoende mogelijkheden om te winkelen.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Gezellig dorpje"vertalen
familievanherk@chel...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

28-07-2014 Het mooie aan een vakantie is dat er ook 's avonds in de buurt iets te beleven is en Domburg heeft dat, de stranden voor een heerlijke wandeling en de gezelligheid in het dorp!

met partner, Juli 2014
"Leuk dorp met veel restaurants"vertalen
Irene
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

19-07-2014 Leuk dorp met gezellige winkeltjes en restaurants en de zee vlakbij

met jonge kinderen, Juli 2014
"Domburg is een heerlijk dorp!"vertalen
Rachel
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

08-07-2014 Leuk en sfeervol dorpje met prachtige panden en mooie strandtenten. Soms voel je er buitenlander in je eigen land omdat er zo veel Duitsers rondlopen.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Echt een mooi dorpje in een mooie omgeving!"vertalen
Paul
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

14-07-2014 Je kan er heerlijk fietsen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Naar wat voor restaurant ga jij het liefst?