Hotel De Wijde Landen*** in Dishoek Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Wijde Landen***

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel De Wijde Landen***

Verlengde Dishoekseweg 13, 4371 NV, Dishoek
Hotel De Wijde Landen scoort een 7,4 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Wijde Landen***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Wijde Landen*** in Dishoek, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel De Wijde Landen*** met andere accommodaties in Dishoek.

11 beoordelingen over De Wijde Landen***

met vrienden, Aug. 2010
"Goed Hotel"
Peter
14-8-2010 De patiokamers zijn verouderd, het eten is prima!! de ligging is fantastisch achter de duinen.
Een aanmerking, het schoonmaken van de kamer is onvoldoende.
Dit moet beter!!!
Vriendelijk personeel.

met partner, Aug. 2010
"Goed eten, goede service, slecht schoonmaakbedrijf"
De brabanders
16-8-2010 Gelogeerd van 06-08-10 t/m 13-08-10, het hotel is zeer verouderd, alleen het nieuwe gedeelte ziet er best leuk uit.
Het eten is er prima, alleen het poetsen van de kamers wordt overgelaten aan amateurs, die ene stofzuiger wordt volgens mij niet gebruikt, het is er stoffig en vies, vooral de zogenaamde tuinkamers zijn aan vernieuwing toe, deze dateren van de jaren zestig. Wel heel leuk gelegen tegen de duinen aan, maar de volgende keer boek ik een kamer in het nieuwe gedeelte. Vriendelijk en behulpzaam personeel!!

met partner, Juni 2010
""prima plek""
S van Gijssel
12-6-2010 Mooi dicht bij strand goed hotel vriendelijk personeel wij komen daar zekerweer

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Wijde Landen*** bij:

met partner, Mei 2010
"Voor herhaling vatbaar"
T. Peeters
2-9-2010 Leuk hotel, mooie ligging valk achter de duinen. Vriendelijk personeel en goede kamers.

met partner, Sept. 2009
"Gedateerd hotel in mooie omgeving."
Christina den Otter
23-9-2009 Het hotel/motel heeft de uitstraling van de jaren '60-'70; we verwachtten elk moment een mededeling via een luidspreker dat de bingo zou gaan beginnen...
Kamer: matig-klein (patiokamer)goede bedden, grote badkamer, wel gedateerd.
Koffie/thee: zelf meenemen, wel waterkoker. Eten: ontbijt goed en lekker, diner matig. Personeel bij diner niet professioneel: "soepie?", i.p.v. normaal vragen of we soep willen; nog niet geheel leeg glas wordt bijna uit je handen getrokken.
Algemene ruimten en terrein ogen niet gezellig, gedateerd en veel achterstallig onderhoud. Eigenaar aardig en behulpzaam.

zakelijk, Juni 2009
"Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding"
Albert Roos
7-6-2009 Ik ben er niet voor vakantie geweest,maar zakelijk. Alle hotels zaten vol dus uiteindelijk was dit de enige oplossing.
En zeker geen spijt gehad. In de eerste instantie schrokken we een beetje van de (lage) prijs maar waren aangenaam verrast.

De bedden zijn uitstekend, het personeel én de eigenaar behulpzaam en zeer vriendelijk.(een voorbeeld voor andere,duurdere hotels)
En het ontbijt (bij de prijs inbegrepen) is uitstekend.
Heb er heerlijk geslapen na een dag hard werken

Wat valt er te zeuren?Het is wel wat verouderd, achterstallig in onderhoud aan de buitenkant en de kamers zijn behoorlijk gehorig.
Ik kom er beslist nog eens terug als wij een klus in Vlissingen hebben

Familie, Juli 2008
"Heerlijk hotel met fijne bedden !"
Fam van de Pol - va...
2-8-2008 Wij zijn hier met ons gezin geweest en vonden het helemaal super. Het hotel is rustig gelegen en toch dichtbij strand en bij vlissingen. Wij hadden de hotel studio. De kamer was netjes, verzorgd en ruim. De bedden waren heerlijk, wij hebben zelden zo fijn in een hotel geslapen. De eigenaars en het personeel zijn vriendelijk en dienstverlendend. Wij komen zeker terug !

met vrienden, Juli 2008
Meulenbergs Jules
25-7-2008 heb reeds veel fietsvakanties gedaan. Dit is een aanrader ! Zeker prijs /kwaliteit . Kamer zijn eenvoudig maar goed . Het eten is prima . Personeel is vriendelijk en gedienstig . Daar mogen veel meerdere sterren hotels eens komen naar kijken . Doe zo voort . Proficiat .

P.H.Schaar
23-6-2008 Wij hebben van een aantal fijne dagen in het hotel genoten. Vanuit daar was het eenvoudig om de kuststreek en ook het binnenland van Walcheren te bezoeken.
Het eten was prima en met de wensen van de gasten werd goed rekening gehouden.
De kamers voldoen aan de normale normen evenals de bedden.

Familie
fam reijrink
26-8-2007 Terraskamers zijn vreselijk gehorig, geen privacy.Buitendeur moet s'nachts open omdat er anders weinig ventilatie is.Het is wel schoon en de bedden zijn goed.Badkamer minimaal. Personeel is heel vriendelijk en het ontbijt goed. Ligging geweldig t.o.v. de zee.