Vakantie Beoordelingen Dishoek Zeeland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

6,1

30 mei 2012

Dishoek

Beoordelingen Dishoek

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Dishoek. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Dishoek. Ben je zelf op vakantie geweest naar Dishoek? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Dishoek scoort een 8,4 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 5 Vakantiehuizen, 1 Hotel, 1 Pension en 1 Villa in Dishoek. Op Zoover vind je bovendien 67 vakantiefoto's van Dishoek. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Dishoek. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland.

24 beoordelingen over Dishoek

6,1
met oudere kinderen, Mei 2012
"Rustige omgeving, mooie stranden"
GGovaert
18-5-2012 vooral indien u niet van disco's houdt

"Uniek"
M.Caljouw
Sfeer
27-8-2011 Uniek is het slapen op het strand in een strandhuis.

"Zeer goed"
M. de Noo
Sfeer
14-12-2011 Cultuur, natuur en alles dicht bij Wij , mij vrouw en ik komen hier nu al voor het 5e jaar sedert mijn VUT.

"Beste camping ooit"
marianne floor
Stranden
14-6-2010 echt een top camping wij komen er minimaal 1x per jaar ook met honden is het een fantastische camping de onze hebben het altijd reuze naar hun zin en willen de auto niet meer in om naar huis te gaan. mogen op dat deel het hele jaar het strand op zij het aangelijnd

met jonge kinderen, 2009
"Genieten van de kids doe je hier!"
Renee
Stranden
25-9-2009 Dishoek is een uitstekende plek voor kinderen. Er is genoeg vermaak zonder te veel drukte en uitgaansleven. Er staan her en der speeltoestellen op het strand, voldoende paviljoens, grote schepen varen langs op weg en van de haven in Vlissingen en de vele strandhuisjes geven een gezellige uitstraling aan het geheel.
Ouders kunnen hier even tot rust komen tijdens hectische dagen. Kinderen vermaken zich hier prima.

met partner, Sept. 2009
"Geweldig personeel"
J. van Hooije
Stranden
14-9-2009 Camping dishoek ligt op een paar stappen van het strand en heeft fantastisch vriendelijk personeel, waar geen wens te vee3l voor is

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Een aanrader!"
joey-mulders
Sfeer
21-7-2010 Het was een heerlijke vakantie. Ten minste als je van rust houd. Wij verbleven in een huisje op het strand. Dat is echt een belevenis. Wakker worden op een leeg strand, en kunnen doen wat je wilt.

Het uitgaansleven is niet erg bijzonder. Er zijn twee restaurants en een speelhal. Ik ben voor het uitgaan dan ook naar Domburg geweest. Aan cultuur is er ook niet veel. Wat wel leuk is een duinwandeling naar Vlissingen.

Een top lokatie voor de rust zoeker.

met vrienden, Juni 2009
"Fantastische bestemming"
vandaele
Stranden
7-7-2009 zijn net terug van een weekje dishoek,leuk vakantiehuisje, 300mvan strand,mooie fietsroutes,gezellige strandpavilioens waar je nog tegen een redelijke prijs heel goed kan eten!!![wij komen van scheveningen,is een stuk duurder],en vriendelijke mensen,gaan zeker terug!29-06>4-07

Familie, Okt. 2008
"Heerlijk!"
Don
Stranden
30-10-2008 Rustig plaatsje direct aan het zuidstrand. Schoon, natuur, rust en in elk seizoen wat te beleven. Gezellig strandpaviljoen Kaapduin.

Familie, Aug. 2008
"Ideale vakantieplek!"
Marion
Stranden
12-8-2008 We zijn op camping Dishoek geweest,(roompot)deze ligt pal achter de duinen, je staat binnen een paar minuten op het strand!Erg mooie omgeving met hele mooie fiets-en wandelroutes.Dicht bij vlissingen waar je prima alle boodschappen kunt doen.Zoutelande en Domburg ook makkelijk en snel te bereiken.Perfecte plek voor allerlei doeleinden!!We gaan hier zeker weer terug.