Camping Orisant in Colijnsplaat Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.862 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Colijnsplaat > Camping Orisant

Beoordelingen Camping Orisant

22 februari 2012

Camping Orisant Colijnsplaat

Camping Orisant scoort een 8,9 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Orisant? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Orisant in Colijnsplaat, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Camping Orisant vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Orisant met andere accommodaties in Colijnsplaat.

29 beoordelingen over Orisant

met een groep, Juni 2011
Geweldige camping, ook voor duikers!
Arno
30-8-2011 Afgelopen Hemelvaartsweekend weer naar onze "vaste" camping in Colijnsplaat geweest voor ons befaamde Duikweekend. Onze duikvereniging komt hier al menig jaren en bevalt ons iedere keer weer. Zeer vriendelijk personeel, mooie kantine, goede liggen voor de duikplaatsen, ruime plaatsen om met de hele groep bij elkaar te staan en een eigen vulstation zijn toch de toppers. Helemaal geweldig, we kijken uit naar volgend jaar!

met oudere kinderen, 2011
Supper camping voor lekker vakantie
jenniskens
13-2-2011 wij komen er jaren het is net of we thuis komen .het is een leuke camping er is ook veel voor de kids te doen en er is een leuk strandje waar je lekker kunt zonnen .supper leuke camping en voor dit jaar is er weer gedoekt

met partner, 2010
Fantastische verblijfplaats voor langere tijd
bogazke
14-11-2010 de gezellige bedoening op de kamping en de ideale nabijheid van het gezellige dorp met zijn jachthaven, vismijn en horeca, maken dit voor ons de ideale vakantieverblijfplaats, wij zijn hier dus wij blijven hier!!

met partner, 2010
Prachtige camping
sjef van de ven
31-10-2010 de camping is echt een familiecamping heb er jaren met veel plezier gestaan maar als het weer wat beter gaat komen wij zeker terug groeten fam.van de ven

met partner, Sept. 2010
Fijne en gezellige camping
H. De Wit
12-9-2010 Hele mooie plek in zeeland,zal in toekomst zeker nog een keer op camping komen al is het maar om lekker een visje te eten en een pint Jupiler te drinken.
Jan en z,n familie hebben het goed voor elkaar.

met jonge kinderen
Warm welkom in Zeeland
Johan
23-8-2010 Hier werden we nog eens warm welkom geheten.
De uitbaters en het personeel waren zeer vriendelijk en gastvrij. Ook bar was zeer gezellig. Douches en toiletten proper. 's Nachts lekker stil. Op een zwaar snurkende buurman na...
Jammer dat er geen restaurantje op het park is.
Erg goed was het animatieteam met de spokentocht.
Wij gaan zeker terug.

Kortom een goede vakantie op een leuk park

met jonge kinderen
Nooit meer
dick
18-8-2010 dat deze camping een 8,7 heeft snap ik niet,
er is bijna niks te doen het sanitair gebouw stinkt¨ook niet berekent voor kleine kinderen,kunt er geen broodjes halen terwijl dit wel vermeld staat enige voordeel is de ligging halfuurtje rijden van middelburg enzo

met vrienden, Juli 2010
Het is de aller beste camping wat er bestaat.
Nicolle Herben
4-8-2010 Camping Orisant in Colijnsplaat: is gewoon de leukste camping wat er bestaat en er de hele dag wel wat te doen en het is voor jong en oud.
dus je hoeft je nooit te vervelen op die camping.

met jonge kinderen, Juli 2010
Zeer kindvriendelijke camping
Yves
26-7-2010 dagelijkse animatie voorzien voor kinderen. ruime goed onderhouden plaatsen, zeer vriendelijk personeel

met jonge kinderen, Juli 2010
Fantastisch!!!!!!!!!!
Fam Goverde
7-8-2010 Wij zijn voor het eerst gaan kameren op de camping Orisant en het is ons zo goed bevallen dat we bij geboekt hebben!!De kinderen hebben zich heel goed vermaakt!wij ouders ook!Zee dicht bij voor de kinderen kunnen zwemmen of krabben zoeken!Je kunt er vissen!Kortom het ons erg goed bevallen!!We gaan er zeker vaker naar toe!!!

met een groep (1)