Camping Molecaten Park Hoogduin in Cadzand Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

30 mei 2012

Camping Molecaten Park Hoogduin Cadzand

Beoordelingen Camping Molecaten Park Hoogduin

Zwartepolderweg 1, 4506 HT, Cadzand
Camping Molecaten Park Hoogduin scoort een 7,9 uit 10, op basis van 51 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Molecaten Park Hoogduin? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Molecaten Park Hoogduin in Cadzand, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Camping Molecaten Park Hoogduin vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Molecaten Park Hoogduin met andere accommodaties in Cadzand.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Molecaten Park Hoogduin

"Prettige strandcamping"
Anne
23-8-2011 Binnen 5 min. ben je van de camping op het strand. Duinopgang grotendeels geasfalteerd. Via deze camping zijn leuke strandhokjes te huur (10 stuks in gebruik) midweek 50 eur. Fietsen (ook met kinderzitje), bolderkarren en skelters op de camping te huur. Campingwinkel was van ma-za geopend van 8.00-18.00 op zondag tot 12.00 uur. Aanwezige brasserie was prima, maar ivm het einde van het seizoen was veel uitverkocht. Kwaliteit snackbar was beneden de maat (niet gaar). Flexibel personeel. Buiten het hoogseizoen niets te doen. De camping kent een in en uitrit. Dit betekend dat je met je caravan de gehele camping moet rondrijden op op je plek te komen of er weer weg wilt, smalle kronkelende weg met super onhandig geplaatste palen en borden. Animatieteam is leuk en doen ook echt hun best. De velden bij de receptie/speelweide hebben relatief veel overlast van het aanwezige springkussen en speeltuin(zeker in het hoogseizoen).

"Leuke camping"
m
17-6-2011 wij hebben in een mobielhome gezeten op camping hoogduin.
De mobielhomes zijn ruim en schoon.
De camping is vlak bij het strand. Je kunt op het park een fiets huren. Er is genoeg te zien in de omgeving. Sluis, knokke, brugge. Ook zijn we naar Blankenberghe geweest waar zandsculpturen waren, erg leuk.
Een - puntje: De campingwinkel is al om 12.00 dicht.

met jonge kinderen, Mei 2011
"'t Cadzhuys"
Juliette
4-4-2012 Wij hebben een geweldig weekend gehad, vorig jaar, in het voorjaar tijdens ons verblijf in 't Cadzhuys. Ruim huisje, nieuw, mooi tegenover de duinen, dus de duinen over en je bent op het strand. Heerlijke bedden en ruime badkamers. Goede slaapkamers en verder was alles wat je wensen kunt in het huis aanwezig. Leuk ook om met familie of een ander gezin te boeken. Tuin erbij en eigen parkeerplaats naast het huis. Het ligt apart van de camping (er net naast) dus je hebt lekker privacy maar je kunt van alle gemakken en comfort van de camping gebruik maken, zoals winkeltje, brasserie etc. Vorig jaar was de brasserie niet van Molecaten volgens mij. Het duurde soms lang voor het eten geserveerd werd. Er is veel te doen in de omgeving, Knokke, Brugge etc. Wij hopen dit jaar zeker weer terug te gaan!

alleenreizend, Mrt. 2011
"Super camping"
paul beesmans
3-1-2011
ik kom al vanaf 1992 op de camping en heb nu voor het derde seizoen een vaste seizoensplaats het personeel is altijd vriendelijk en de buren bij mij in de straat ook ik vindt het een super camping en ik hoop dat ik er nog lang mag komen

met partner, Sept. 2010
"Mooie camping"
ememce67
27-5-2011 Bij mooi weer gaan we in het najaar nog eens kamperen en maken gebruik van naseizoenprijzen.Camping Hoogduin bij Cadzand is mooie en goed onderhouden camping met veel zorg voor de kampeerplaatsen en het sanitair.De campingwinkel en restaurant zijn in het naseizoen beperkt geopend. Vanaf de camping kun je leuke fietstochten doen. Zee, strand en duinen liggen direct aan de camping. Het Zwin en de Belgische stad Knokke hebben per fiets bezocht. We hebben een ontspannend weekje gehad op en in de buurt van deze mooie camping.

met partner, Sept. 2010
"Park Hoogduin van Molecaten"
de Crook
20-9-2010 Park Hoogduin heeft ook vele kampeerplaatsen. De camping ziet erg verzorgd uit.
De kampeerplaatsen zijn voldoende groot met ieder een eigen kraan en afvoer. De toiletten en de douches zijn goed. De ontvangst was hartelijk. Daar Hoogduin aangesloten is bij ACSI betaal je in het voor- en naseizoen 15 euro. Wel komt er toeristenbelasting extra bij. De winkel op de camping was nog redelijk gesorteerd tegen redelijke prijzen. Het restaurant is in het naseizoen het weekend open.
Vanaf het park ben je zo op het strand. Ook kun je heerlijk boven de duinen fietsen.
Het Zwin en Knokke zijn per fiets te bereiken. De prachtige stad Brugge hebben we met de auto gedaan.

met partner, Juli 2010
"Leuke camping wel commercieel"
Familie van Noort
25-3-2011 We hebben een geweldige vakantie gehad, helemaal omdat je de auto laat staan en lekker snel op het strand zit. Meisjes achter de balie ook erg vriendelijk. Wij hebben geen kinderen en dan is de camping wel heel commercieel! Maar voor de kids super leuk! Eten is er ook lekker en leuk zitten, friettentje ook prima. Al met al, wij komen voor het gebied en dit is hier fantastisch! Dus aan te raden.
1 minpuntje vonden wij het sanitair gebouw wordt al wel oud, dat mag wel eens vernieuwd worden (wel schoon), bovendien mogen ze de douchjes wel gratis maken, je betaald genoeg voor alles! Wij hebben liever all-in tarief!!!
Heel positief is dat de jongeren geweigerd worden dus snachts lekker rustig (op het camping personeel na)

met partner, Juli 2010
"Was weer goed"
Fam J Tiemens TWEL...
7-9-2010 Zo dit was dan voor de 21 keer en gaan volgend jaar zeer zeker weer.

met jonge kinderen, 2010
"Smerig, klantonvriendelijk, mooie ligging"
J. van Bemmelen
12-7-2010 Deze camping ligt erg mooi in zeeuwsvlaanderen, echt een toplokatie!
Er is getracht er nog niets van te maken, maar er mist gewoon 'iets'.
De nieuwe eigenaar is wel aan het investeren.
Niet alleen in betere faciliteiten, maar ook in de kwaliteit en mentaliteit van het personeel.
En dat is hard nodig!!!
Veel trouwe gasten zijn hier al weggelopen, dit is een proces wat al heel wat jaren gaande is.
Helaas lees ik ook een aantal negatieve recenties waar ik me volledig bij aansluit en het volgende aan toe wil voegen. (en dat is mijn indruk van de mensen)
Ze hebben het liefst dat je komt om je portemonaie om te keren en meteen weer vertrekt, zodat ze er vooral niets voor hoeven doen. Zelfs een vriendelijk woord of een bedankje is al te veel moeite.

Voorzieningen mogen vooral niets kosten, ze moeten alleen maar geld opleveren.
Problemen lossen ze niet op, confrontaties gaan ze uit de weg en ze laten zich nergens op aanspreken.
Jammer dat ze zo vreselijk kortzichtig zijn!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke, rustige camping, vlak aan zee;"
Coenen Christel
12-7-2010 Prima sanitair, prima onderhouden, mooie speelveld voor de kids, rustig...

1 2 3 4 5 volgende