Camping De Hoogte** in Cadzand Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

speeltuin kinderen

Beoordelingen Camping De Hoogte**

Strijdersdijk 9, 4506 HR, Cadzand
Camping De Hoogte scoort een 7,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Hoogte**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Hoogte** in Cadzand, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping De Hoogte** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping De Hoogte** met andere accommodaties in Cadzand.

30 beoordelingen over De Hoogte**

4,6
met oudere kinderen, 2012
"Super!!"
Jansen
17-4-2012 Camping de hoogte is een heerlijke no-nonsens camping. Met kleine kinderen is het leuk om bij het grote veld te staan. In het midden is een kleine speeltuin. Ook is er een grotere speeltuin met voetbalveld. 2 sannitairgebouwen zijn inderdaad wat gedateerd maar worden goed schoongemaakt. Is er wat aan de hand, dan komt de eigenaar direct in actie. In het hoogseizoen is er animatie maar disco's ed. worden niet gegeven.Oudere kinderen vermaken zich met sport zoals volleybal of spelen weer eens spelletjes waar ze thuis niet meer aan toe komen door Xbox e.d. voor het strand hoef je alleen even de dijk over en deze begint direct achter de camping. Een echte aanrader!

met oudere kinderen, 2011
"Hopelijk voor de rest van ons leven"
De Meyer-Van hyfte
14-11-2011 Wij staan al jaren "vast" op camping De Hoogte en het bevalt Super ! Rust verzekerd, zeer kindvriendelijk, proper sanitair en de eigenaar ziet er op toe dat we onze nachtrust hebben. De volledige camping wordt zeer goed onderhouden door de eigenaar. Het enige minpuntje volgens mij is dat de tieners geen eigen plekje hebben. Ook wij kwamen hier jaren geleden met onze kleine kinderen en ik heb er nooit een probleem van gemaakt dat er geen echte wasvoorziening was voor de kleintjes, ze zijn altijd mee gegaan in de douche, ook op de wastafel lukt het prima ! Voor ons bevalt het nog steeds heel goed, ook onze oudste komt nog heel graag mee, het is zijn tweede thuis !

met partner, 2011
"Super camping voor gezinnen met jonge kinderen"
gast
30-8-2011 wat een onzin om te schrijven dat de camping smerig is. Supergoed wordt de hele camping bijgehouden. Toiletgebouwen worden heel goed schoongehouden en meerdere keren per dag gecontroleerd. Alles echt netjes. Ook al is het sanitair eenvoudig. Voor kleine kinderen is er een aankleedtafel in de damesdouche. Daar worden geregeld kinderen gewassen en aangekleed. een heerlijke camping vlak aan strand en zee. In hoogseizoen is de camping gezellig druk. Eigenaar houdt alles goed in de gaten. s Avonds op tijd rustig In voor en naseizoen is de camping een oase van rust en hoor je de overvliegende ganzen uit het aanliggende natuurgebied. Een heerlijke plek om te vertoeven.

"Fijne camping"
vugts
8-8-2011 Wij zijn afgelopen zaterdag weer thuis gekomen van 2 hele fijne weken vakantie op de hoogte. We zijn er nu 3 keer geweest.
De kinderen ( 7 en 8 ) hebben zich geweldig vermaakt, het animatie team was erg goed en deed ook heel erg veel ( om 10 uur smorgen en 16 uur smiddags en savonds rond 20 uur nog wat spelletjes) ook de bingo avond viel erg goed bij de kinderen.
De eigenaren zijn erg vriendelijk en maken tijd voor een praatje.
De plekken zijn ruim, onze plek was de dagen dat het mooi was vol in de zon maar met een parasol is veel op te lossen.
De omgeving is prachtig, een heel groot strand, wel een stukje lopen ( 10 tot 15 min) . Het sanitair is erg simpel, wc's en voor de douche een muntje van 50 cent, het is simpel maar wel schoon, bij de wastafels geen warm water dat is jammer. wij hebben geen overlast gehad van herrie. voor je brood en boodschappen moet je naar de panneschuur maar dat is een kleine wandeling, er is inderdaad geen was gelegengheid voor baby's.

"Nooit meer"
zomer2011
6-8-2011 Camping de Hoogte in Cadzand is krap, erg veel herrie, smerig sanitair, geen wasgelegenheid voor kleine kinderen, dus zeker niet kindvriendelijk.

Telefonisch geboekt, gemeld dat we met 2 kleine kinderen naar de camping zouden komen en dat we opzoek waren naar een kindvriendelijke, rustige en schaduwrijke plek. We kwamen aan op de camping. Ten eerste moesten we contant borg betalen voor een slagboom (kan er niet pinnen) en ten tweede kregen we te horen dat er geen wasgelegenheid was voor kleine kinderen. Dat betekende dus dat we een peuter en een baby van 3 mnd moesten wassen in de tent. Op de plek aangekomen, stonden we naast een kraan waar het hele veld het water kwam halen e.d. Dus niet rustig. Ook stonden we in de zon. We stonden hutje mutje naast elkaar op lange velden naast elkaar. De rust was ook ver te zoeken. Rond 23.30 uur werd het een beetje rustiger. Al met al na een week een andere camping gezocht en zijn we vertrokken. Een verschrikkelijke camping, echt geen aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heerlijke camping"
daniel
15-8-2010 we zijn een weekje naar camping de hoogte geweest en het was heerlijk zelfs nog beter als voorgaande jaren ( dit omdat we nu in het hoogseizoen zijn gegaan )
iedere morgen kwam het entertaiment team langs de camping met een wagentje om de kinderen op te halen om iets leuks te gaan doen dit gebeurde ook smiddags en savonds dus de kinderen amuseerde zich goed. verder hadden we een leuke plek zoals voorgaande jaren. ook contact met buren was snel gelegd en leuk.
ook de eigenaars waren weer vriendelijk.
verder werd het sanitair smorgen om 7 uur en smiddags tussen 13 en 15 uur en savonds rond een uur of 13 gereinigd.
na 23.00 is het er lekker rustig zoals het hoort.
ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals volleybal toernoei. slagbal e.d. winkel ligt op 5 minuten afstand lopen van de camping.
als je van de camping afgaat lig je meteen aan de duinen waar je heerlijk kunt fietsen. volgend jaar gaan wij in ieder geval weer maar wel wat langer want een week is zo om

met jonge kinderen, Juli 2010
"Goede camping"
Marjon
2-9-2010 We hebben deze zomer er bijna 3 weken doorgebracht en dat is ons goed bevallen.
Wel vaste gasten met hun eigen privileges waardoor de rust niet altijd na 23.00 gehaald werd en dat was wel jammer. De eigenaar reed 's avonds rond maar sprak de gasten die er al vele jaren komen en elkaar goed en gezellig kennen, niet aan op hun herrie. Als tentbewoners heb je daar veel last van. Sanitair oogt gedateert maar is functioneel en schoon. De muntjes hebben het voordeel dat je niet lang hoeft te wachten in het hoogseizoen.
Verder ligt het prima, mooie uitval basis om te fietsen, om Belgie te bezoeken (Brugge, Knokke etc) en naar het strand te gaan. Vooral haaietanden zoeken is een favoriet bezigheid

met partner, Mei 2010
"Heerlijk rustig in de meivakantie"
Bart
18-5-2010 Nog even een paar dagen uitwaaien. Rustige camping in het voorseizoen. aardig echtpaar beheert deze camping waarop je je (in positieve zin) in de jaren '70 waant. Schoon sanitair, douchen met muntjes, een grote ren met daarin kippen, konijnen en cavia's. Een klein bakkerswagentje opent in de ochtend een paar uur zijn luiken voor verse broodjes. Mooie kampeerplekken met electra en tapkraan in de buurt. Geen poespas, daarvoor loop je maar naar de grote Roompot-camping 500 meter verderop! (supermarkt en zwembad). Uitstekende uitvalsbasis voor lange strandwandelingen of fietstochten. 12 kilometer naar de pont Breskens-Vlissingen en ook Sluis op fietsafstand. Als de zon dan ook nog schijnt in Zeeuws-Vlaanderen; bijna perfect!
Tip: Bij de slijter in Cadzand-Bad : Sluiswachter (donker); het beste 'Trappistenbier' ter wereld!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Mooi"
marieke
22-9-2009 ohh wat een vakantie, hier kwamen wij tot rust. na een druk jaar met het werk en de kinderen was het warme, vriendelijke en zeer behulpzaam onthaal een verademing. wij zijn heerlijk tot rust gekomen en onze kinderen hebben zich zeer goed vermaakt.
Alles was in evenwicht de rust, het weer de mensen enz.
Hier zien ze ons zeker terug.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Super!"
Madelon
3-9-2009 Camping de Hoogte is echt een super camping. ik kom er al vanaf ik klein ben, en het verveelt nooit! Ben nu 17 en zelfs dan zijn er voldoende mogelijkheden om ons bezig te houden. we staan nu een aantal jaar vast en het bevalt prima, we komen bijna elk weekend hiernaar toe. de eigenaren zijn supermensen, altijd in voor een praatje. Het sanitair is, in tegenstelling tot wat ze zeggen, zeer schoon, er wordt 3 x per dag schoongemaakt in het hoogseizoen. Het is en blijft een leuke camping en ik zal nog vele jaren met plezier komen!