8-8-2011
Wij zijn afgelopen zaterdag weer thuis gekomen van 2 hele fijne weken vakantie op de hoogte. We zijn er nu 3 keer geweest.
De kinderen ( 7 en 8 ) hebben zich geweldig vermaakt, het animatie team was erg goed en deed ook heel erg veel ( om 10 uur smorgen en 16 uur smiddags en savonds rond 20 uur nog wat spelletjes) ook de bingo avond viel erg goed bij de kinderen.
De eigenaren zijn erg vriendelijk en maken tijd voor een praatje.
De plekken zijn ruim, onze plek was de dagen dat het mooi was vol in de zon maar met een parasol is veel op te lossen.
De omgeving is prachtig, een heel groot strand, wel een stukje lopen ( 10 tot 15 min) . Het sanitair is erg simpel, wc's en voor de douche een muntje van 50 cent, het is simpel maar wel schoon, bij de wastafels geen warm water dat is jammer. wij hebben geen overlast gehad van herrie. voor je brood en boodschappen moet je naar de panneschuur maar dat is een kleine wandeling, er is inderdaad geen was gelegengheid voor baby's.
6-8-2011
Camping de Hoogte in Cadzand is krap, erg veel herrie, smerig sanitair, geen wasgelegenheid voor kleine kinderen, dus zeker niet kindvriendelijk.
Telefonisch geboekt, gemeld dat we met 2 kleine kinderen naar de camping zouden komen en dat we opzoek waren naar een kindvriendelijke, rustige en schaduwrijke plek. We kwamen aan op de camping. Ten eerste moesten we contant borg betalen voor een slagboom (kan er niet pinnen) en ten tweede kregen we te horen dat er geen wasgelegenheid was voor kleine kinderen. Dat betekende dus dat we een peuter en een baby van 3 mnd moesten wassen in de tent. Op de plek aangekomen, stonden we naast een kraan waar het hele veld het water kwam halen e.d. Dus niet rustig. Ook stonden we in de zon. We stonden hutje mutje naast elkaar op lange velden naast elkaar. De rust was ook ver te zoeken. Rond 23.30 uur werd het een beetje rustiger. Al met al na een week een andere camping gezocht en zijn we vertrokken. Een verschrikkelijke camping, echt geen aanrader!
15-8-2010
we zijn een weekje naar camping de hoogte geweest en het was heerlijk zelfs nog beter als voorgaande jaren ( dit omdat we nu in het hoogseizoen zijn gegaan )
iedere morgen kwam het entertaiment team langs de camping met een wagentje om de kinderen op te halen om iets leuks te gaan doen dit gebeurde ook smiddags en savonds dus de kinderen amuseerde zich goed. verder hadden we een leuke plek zoals voorgaande jaren. ook contact met buren was snel gelegd en leuk.
ook de eigenaars waren weer vriendelijk.
verder werd het sanitair smorgen om 7 uur en smiddags tussen 13 en 15 uur en savonds rond een uur of 13 gereinigd.
na 23.00 is het er lekker rustig zoals het hoort.
ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals volleybal toernoei. slagbal e.d. winkel ligt op 5 minuten afstand lopen van de camping.
als je van de camping afgaat lig je meteen aan de duinen waar je heerlijk kunt fietsen. volgend jaar gaan wij in ieder geval weer maar wel wat langer want een week is zo om
2-9-2010
We hebben deze zomer er bijna 3 weken doorgebracht en dat is ons goed bevallen.
Wel vaste gasten met hun eigen privileges waardoor de rust niet altijd na 23.00 gehaald werd en dat was wel jammer. De eigenaar reed 's avonds rond maar sprak de gasten die er al vele jaren komen en elkaar goed en gezellig kennen, niet aan op hun herrie. Als tentbewoners heb je daar veel last van. Sanitair oogt gedateert maar is functioneel en schoon. De muntjes hebben het voordeel dat je niet lang hoeft te wachten in het hoogseizoen.
Verder ligt het prima, mooie uitval basis om te fietsen, om Belgie te bezoeken (Brugge, Knokke etc) en naar het strand te gaan. Vooral haaietanden zoeken is een favoriet bezigheid