Hotel Badhotel De Wielingen**** in Cadzand Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

29 mei 2012

Hotel Badhotel De Wielingen**** Cadzand

Beoordelingen Hotel Badhotel De Wielingen****

Kanaalweg 1, 4506 KN, Cadzand
Hotel Badhotel De Wielingen scoort een 8,0 uit 10, op basis van 72 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Badhotel De Wielingen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Badhotel De Wielingen**** in Cadzand, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Badhotel De Wielingen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Badhotel De Wielingen**** met andere accommodaties in Cadzand.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

65 beoordelingen over Badhotel De Wielingen****

met partner, 2012
"Zeer aangenaam hotel"
Mestdagh Roger
12-5-2012 Wij zijn pas terug van hotel Wielingen en wij zijn zeer tevreden over alles,
zowel de bediening als de kamer en het eten,kortom zekler voor herhaling vatbaar.

"Uiteindelijk erg tevreden"
Elise
3-9-2011 Wij hadden een uitwaaiarrangement geboekt. De kamer zag er redelijk uit, geen zeezicht en gedateerd en de badkamer was erg klein daarom een 5 gegeven. Na 4x de receptie gebeld te hebben voor klachten, uiteindelijk voor dezelfde prijs een suite gekregen,die geweldig mooi was. Verder was het eten en de rest erg goed.

met vrienden, Aug. 2011
"Goed hotel met uitstekende faciliteiten"
henk evers
2-2-2012 Wij waren er in 2011 voor de eerste keer met vrienden, die hier al jaren komen. Onze boordeling is wat aan de late kant!
Het hotel is ons goed bevallen. Wij hadden een standaar kamer met landzicht. Hier was niets mis mee. Het ontbijt was uitstekend te noemen!
Bij slecht weer liggen de mogelijkheden in Cadzand niet direct voor het oprapen. Men kan in de omgeving, ook bij minder weer, geweldige fietstochten maken (zijn in de buurt te huur). Via de auto kan man
Sluis, Knokke, Brugge en Gent bezoeken. Kortom, wij gaan zeker terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Badhotel De Wielingen**** b...

"Heerlijk hotel direct aan het strand"
Fam. Janssen
30-7-2011 Heerlijk hotel met goede kamers met een eigen balkon.
Hotel ligt direct aan het strand. Je loopt het hotel uit, naar beneden en je bent er.
Ruim gesorteerd ontbijt, allemaal erg verzorgd. Hotel beschikt ook over een zwembad en een heerlijk terras met een speelplaatsje voor de kinderen.

In Cadzand is verder niet echt iets te beleven, wij gebruikten het hotel als uitvalsbasis voor trips naar Sluis, Knokke en Brugge wat allemaal op zo'n 10 minuten afstand ligt, Brugge iets verder.

Hotel is zeker een aanrader en we zijn vast van plan nog eens terug te gaan!

met partner, Feb. 2011
"Een aanrader!"
Tineke Honoré
15-2-2011 Wij hebben geweldig genoten van ons verblijf. Smaakvolle inrichting, zowel de kamers als de rest van het hotel. Hartelijke ontvangst, maaltijden perfect verzorgd. Gemoedelijk, maar met stijl. Geweldige ligging, in de duinen direct aan het strand. Wij komen zeker terug!

met partner, Okt. 2010
"Mooie ligging."
guy
17-10-2010 Badhotel "De Wielingen" **** is zeer mooi gelegen vlakbij zee en Cadzand-Bad.
Onze kamer was ruim en proper met zijdelings zeezicht. Ontbijt was goed en uitgebreid. Het diner vonden we lekker, maar niet speciaal voor de te betalen prijs.
Vriendelijk personeel maar toch onpersoonlijk (typisch voor een viersterrenhotel ?).
Bij prijsvergelijkingen met andere nabijgelegen hotels is dit hotel het duurst.

met partner, Sept. 2010
"Fantastische driedaagse doorgebracht"
Liliane en Rik
23-9-2010 Zopas terug van Badhotel de Wielingen. We hebben genoten van ons verblijf in dit hotel. Het ontbijt was dik in orde en dinner was ook heel lekker. We hadden een standaardkamer met zijdelings zeezicht en waren daar zeer tevreden mee; betrekkelijk ruim, zeer helder en mooi zicht op zee. Onze kamer lag op de eerste verdieping maar naar mijn bescheiden mening is een kamer op 2e verdiep nog beter. Verder hebben we veel lof voor het personeel, iedereen is vriendelijk en bereidwillig; super dus ! We zullen dit hotel zeker aanraden aan vrienden en kennissen.

met een groep, 2010
"Geweldig hotel!!"
vd endt
30-8-2010 net weer een paar dagen geleden teruggekomen uit dit prachtige hotel..
wij zijn hier nu al voor de 3e keer achter elkaar en zijn nog steeds erg tevreden. wij snap pen niet dat sommige mensen zoveel negatieve dingen zeggen..
wij werden ten eerste al hartelijk ontvangen, verder een hele goede service, en altijd nog een mooi appartement en gehad..
ook het eten en het ontbijt was heerlijk..
wij bevelen dit hotel zeker aan en zullen ook zeker nog teruggaan.

met partner, 2010
"Nooit meer"
jop
24-8-2010 Wij zijn er vele malen geweest, maar nu toch echt de laatste keer, de kamer was niet schoon en erg uitgeleefd, meubels stuk, stucwerk stuk , schimmel op de ramen, rotzooi van vorige gast in de slaapkamer.eerste dag moeten vragen of ze de kamer nog kwamen poetsen, het was al bijna 4 uur!Zeer onvriendelijk ontvangst door Ryan, hij weet alles beter en maakt overal een probleem van...en heeft geen vriendelijk woord voor iemand over. Het personeel werkt er duidelijk niet graag, op enkele na allemaal erg onvriendelijk.Zelfs de eigenaar begroet zijn gasten niet! Waar o waar is Jacqeline gebleven, de dame die altijd leven in de brouwerij bracht en voor iedereen een vriendelijk woord had? Zij werkt er ogenschijnlijk niet meer, erg jammer….Wij gaan volgend jaar zeker weer naar Cadzand, maar niet meer in dit hotel!!!!

"Comfortabel hotel met goede ligging."
Sandra
9-5-2010 Wij verbleven in een familiesuite aan de landzijde. Deze bestaat uit een woonkamer met bedbank, tafel met 4 stoelen, flatscreen tv, minibar, twee aparte slaapkamers met prima bedden, apart toilet en kleine badkamer met heerlijke douche. Er is een klein terras met 2 stoelen. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en uitstekend van kwaliteit. Vanuit de eetzaal heb je bovendien een fantastisch uitzicht op zee. Het personeel is erg vriendelijk, vooral de mevrouw in de ontbijtruimte was heel aardig en behulpzaam. Kortom, dit hotel is zeker voor herhaling vatbaar.

1 2 3 4 5 6 7 volgende