Camping Strandpark Zeebad**** in Breskens Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.115 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Breskens > Camping Strandpark Zeebad****

Onderkomens
6,3
een huis op het park

Camping Strandpark Zeebad scoort een 7,6 uit 10, op basis van 150 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Strandpark Zeebad****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Strandpark Zeebad**** in Breskens, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Camping Strandpark Zeebad**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Strandpark Zeebad**** met andere accommodaties in Breskens.

124 beoordelingen over Strandpark Zeebad****

met jonge kinderen, 2011
Mooie camping
T. Driessen
14-11-2011 Prima onderhouden, schone camping op een enorm groot terrein. Ondanks de schaalgrootte een hele rustige camping, wellicht te rustig voor sommige mensen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het sanitair is goed, schoon en heeft ruim voldoende capaciteit, dit wordt dagelijks goed gereinigd evenals het gehele terrein. De camping supermarkt heeft beperkte openingstijden. Dat is geen probleem want de C1000 (niet ver van de camping) is dagelijks geopend en kent ruime openingstijden. Het overdekte zwembad ziet er leuk uit echter is klein en de temperatuur van het water mag een graadje hoger zijn.

Minpunt: Voor kinderen ouder dan 12 valt er niets te beleven.
Pluspunten: Perfecte ligging pal achter de duinen bij strandhut de halve maan (aanrader), op loopafstand van de veerhaven en Breskens.

We komen zeker een keer terug!

Nnooit meer
familie Dewever
27-8-2011 Luxe huisje.. Sorry hoor echt oudbollig en vies! Stank onvriendelijk nooit meer roompot .

Mooi huisje, dicht bij het strand
Familie Egge
21-9-2011 We zaten met 2 kleine kinderen in een huisje dat verhuurd werd door Roompot. Geen klagen over het schone huis, erg grote tuin met speelweide, auto aan de deur, heerlijk ruim strand. Enige nadeel is dat hondenbezitters de honden op het strand hun behoefte laten doen...

Geweldige camping!
Fam. Passier
21-8-2011 Zeebad is een hele schone en nette camping, personeel is vriendelijk (vooral de dame in de winkel helemaal toppie!! om op zo'n vriendelijke en gezellige manier elke dag weer de winkel te runnen!). Vind alleen een minpuntje en dat is het sanitair bij de receptie, deze is echt aan vervanging toe. Verder hebben we wederom een super gezellige vakantie gehad op Zeebad.

Ideale strandvakantie aan de Zeeuwse kust
Carlo & Anoek
24-7-2011 Een rustige omgeving, zeer dichtbij het strand. Ideaal voor een strandvakantie met kinderen. De huisjes zijn zeer ruim, voorzien van alle gemakken, die een relaxte vakantie compleet maken. De bedden en het sanitair zijn schoon en goed onderhouden. Het huisje heeft een ruime tuin, aan het water, om te spelen en met voldoende privacy.
Voor de kinderen is er elke dag voldoende te doen. En zelfs met slecht weer hoeven ze zich niet te vervelen. Er is een leuk (beetje gedateerd) zwembad. Het strand is slechts 10min. lopen. Ondanks dat het weer in onze periode tegenzat, hebben wij een hele fijne vakantie gehad.
In Breskens zelf valt niet erg veel te beleven. Maar in de omgeving is voldoende te beleven. De struisvogelboerderij in Sluis is bijvoorbeeld heel erg leuk. Dankzij het draadloze Internet in het huisje konden we zoeken naar uitstapjes in de omgeving als het weer even tegenzat.

Schitterende camping !!!!!!!
Fam. Louwers
22-7-2011 Camping Zeebad is een mooie en goed onderhouden camping , de werknemers zijn heel vriendelijk.
We hebben 2 schitterende weken gehad met onze kinderen , ondanks dat het weer soms niet mee zat.
Fam. Louwers

Gezellig en knus familiepark dicht bij het strand
Anni en familie
8-7-2011 We zijn net terug van dit leuke park. We hebben het geboekt via internet, dus we wisten niet precies hoe het er was. We hadden een prachtig huisje (PLEV 56). Het was prima schoongemaakt en mooi ingericht. Na 1 dag was de douchekop kapot en nadat we dit door hadden gegeven en naar het strand gingen, was bij thuiskomst de douche al gemaakt! Voor de kleinkinderen was er een ruime tuin, waar ze zich prima konden vermaken. Ook was Koos Konijn natuurlijk de favoriet!
We hebben een prima week gehad, ook omdat het weer mooi was. Zeker voor herhaling vatbaar!

Prima camping
Fam de Laat
6-6-2011 afgelopen week (begin juni) een heerlijke week gehad op camping zeebad.
We hadden een staanplaats met privé sanitair.
Mooie plaats,verzorgde camping, prima uitvalsbasis voor fietstochten, dichtbij belgië, dichtbij het strand, supermarkt op een paar honderd meter, en het dorp breskens op korte afstand.

Mooie ligging, nette camping
campre
1-7-2011 Tent gehuurd, is goed bevallen. Goede service van TO.
Schone toiletten heel de dag door (voorseizoen). Leuke strandtent in de buurt.
Gaan we zeker nog eens naar toe.

met partner, Mei 2011
Prima camping, mooie ligging
jolandadelaat
6-6-2011 net terug van een heerlijke week op camping zeebad
prachtige staanplaats met privé sanitair.
camping mooi verzorgd, prima ligging bij het strand en dichtbij dorp breskens.
prima uitvalsbasis voor fietstochten, dichtbij belgië

Activiteiten
6,1