Hotel De Milliano**** in Breskens Nederland beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.127 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Breskens > Hotel De Milliano****

Beoordelingen Hotel De Milliano****

30 januari 2012

6,7
En het stinkt ook nog

Hotel De Milliano scoort een 6,9 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Milliano****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Milliano**** in Breskens, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel De Milliano**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel De Milliano**** met andere accommodaties in Breskens.

36 beoordelingen over De Milliano****

met jonge kinderen, 2011
Genoten!
jason blaauw
4-10-2011 goede service, mooie plek

met vrienden, 2011
Geweldig genoten!
Torben Everaert
4-10-2011 Ik heb een topweek gehad, mijn complimenten voor de service. echt een aanrader.

Heerlijke vakantie
Melissa
9-8-2011 Ik heb hier een heerlijke vakantie gehad! We hebben lekker kunnen wandelen, we zijn goed verzorgd en het personeel is erg vriendelijk!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Milliano**** bij:

Heerlijk weekendje weg
de jong
8-8-2011 Een heerlijk hotel waar je tot rust kan komen voor een weekendje weg. De staf is erg vriendelijk en behulpzaam. De prijs kwaliteit verhouding goed. Een aanrader voor iedereen die een weekendje weg aan zee wil.

alleenreizend, 2011
Heerlijk genoten!
eileen
7-8-2011 Goede service, mooie plek, lekker geslapen, echt een aanrader!

Heerlijk genoten
Sanne
6-8-2011 Hotel de Milliano ligt uitstekend! We hebben heerlijke uitstapjes kunnen maken en genoten van het eten. Zeker een aanrader.

Fantastisch hotel
Laura
5-8-2011 Ik heb in dit hotel een heerlijk weekend gehad. We konden genieten van een prachtig uitzicht, fijne kamers, en alles was heel netjes verzorgd. We hebben in de buurt heerlijk kunnen wandelen, en zijn helemaal tot rust gekomen. Al met al zeker een aanrader!

met vrienden, Juli 2011
Het was heerlijk
Astrid
6-8-2011 Heerlijke vakantie gehad hier. Aardig personeel en goede service. Verder waren de kamers prima in orde.

met vrienden, Juli 2011
Wij zijn fantastisch verzorgd!
Iris
5-8-2011 Heerlijke weekend gehad met mijn zusje. Geweldige omgeving om de sleur van alledag achter je te laten. Zeker nog een bezoekje waard!

met vrienden, Juni 2011
Een heerlijke week
N. van Doorn
24-8-2011 Zomer 2011 boekte ik enkele kamers en verbleef ik met een internationaal gezelschap een week lang in Hotel de Milliano in Breskens wat resulteerde in een bijzonder aangenaam verblijf. Het is een eigenzinnig hotel met een rijk verleden. Fris ogend zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De eigenaresse heeft haar eigen stempel op het hotel gedrukt en verhaalt er graag over.
De eigenaresse spreekt vloeiend 4 talen plus een vleugje Italiaans wat in mijn voordeel was met mijn internationaal gezelschap.
De vaste gasten waaronder kunstenaars en schrijvers laten steeds vaker mooie boeken achter van eigen signature en inmiddels is in de lobby een bibliotheek ingericht.
De kamers zijn ruim bemeten met aan weerszijden uitzicht: aan de ene kant op de Westerschelde waarover altijd wel iets voorbij vaart en de andere kant biedt uitzicht op de rustieke daken van het dorp Breskens.
Het hotel is rustig gelegen wat ikzelf en mijn gezelschap waardeerde.

6,7
6,6