Vakantie Beoordelingen Breskens Zeeland vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.978 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Breskens

Beoordelingen Breskens

-3  °C

10 februari 2012

6,1
Oud kustlicht op het Spuiplein

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Breskens. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Breskens. Ben je zelf op vakantie geweest naar Breskens? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Breskens scoort een 8,0 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Bed and Breakfast, 2 Campings, 8 Vakantiehuizen, 3 Vakantieparken en 4 Hotels in Breskens. Op Zoover vind je bovendien 181 vakantiefoto's van Breskens. Je kunt 1 video van Breskens bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Breskens. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland.

28 beoordelingen over Breskens

met vrienden, Dec. 2011
Buiten de zomer een beetje een dooie boel!
Tommy
Sfeer
5-1-2012 In de zomer zal het er vast een doorlopend feest zijn, maar in december is het ronduit uitgestorven! Nog geen oliebollenkraam te vinden!

met jonge kinderen, Dec. 2011
Mooie stranden!
Jessica
Sfeer
3-1-2012 Weinig vertier in de winter maar zeer mooie stranden!

met partner, Okt. 2011
Voor herhaling vatbaar.
Chantal Oude Tijdho...
Sfeer
29-10-2011 Je kunt in Breskens lekker uit eten, mooie wandelingen maken over het strand en door de duinen. De gastvrijheid in de restaurants en strandtenten is erg netjes. Leuk om nog een keer terug te gaan.

Heerlijke vakantie plaats
Fam Rupke
Sfeer
13-6-2011 Heerlijke plaats kom al vanaf mijn 3 de jaar in Zeeland op vakantie.Ben nu 57 jr.
Voorheen met de kinderen als vakantie nu met honden en kleinzoon als extra vakantie soms 2 keer per jaar als we niet naar het buitneland gaan.

Breskens al enkele malen geweest nu op Schoneveld voor de 2 de keer geweldige bungalow met tuin voor onze honden.
Strand ideaal leuke uigaans mogelijk heden

Vriendelijke mensen en hond vriendelijk.

met vrienden, Mei 2011
Fijn vakantiehuisje Stern
gerry
Sfeer
21-6-2011 Wat een heerlijk vakantiehuis in strandpark Breskens! Zes slaapplaatsten dus we zijnt fijn met vrienden gegaan en we hebben de kosten gedeeld. Als je een B&B neemt ben je duurder uit.
We hadden een huisje Stern, met een flinke tuin waar we vrij zaten en amper inkijk hadden. We konden BBQ-en en we hadden de hele dag zon in de tuin.
De stranden zijn top en er zijn richting Cadzand heel leuke strandpaviljoens.

met oudere kinderen, Okt. 2010
Rustig strand
e11en
Sfeer
5-1-2011 Heerlijk strand als je van rust houdt. Wij komen er al jaren. Verder is er ook niks. Alles is vroeg dicht. Zelfs bij de visafslag, waar het wel gezellig is gaan de eetgelegenheden gewoon om 19.00 dicht. In de herfstvakantie nog vroeger. Dat de mensen vakantie hebben en niet om 18.00 gegeten willen hebben, begrijpen ze in Breskens nog steeds niet. Een ijsje eten kan na 21.00 uur zeker niet meer. Jammer het zou best een leuke toeristische plaats kunnen zijn, maar sinds het veerpont weg is, is Breskens dood. Je kunt wel met de fiets of te voet met de pont naar Vlissingen. Er zijn mooie fietspaden in de omgeving.

met vrienden, Okt. 2010
Volgend jaar weer
nicolette
Sfeer
12-10-2010 Voor de 3e keer in Breskens, Weer leuker geworden .Zalig eten bij de Haven en op het Spuiplein . Wederom prachtig weer . leuk winkeltje op het Spuiplein er bij , dus veel leuke spulletjes gekocht. Bruin geworden in oktober !!Dus volgend jaar zeker weer terug.

met jonge kinderen
Goede rustige omgeving en toch voldoende te doen
Ibo
Sfeer
8-9-2010 Bresekens (en daarmee Zeeuws Vlaanderen) heeft niet de drukte van Walcheren. Vanuit Breskens kan je overal naartoe en zijn de omliggende dorpen ook leuk om te bezoeken. Voldoende bezienswaardigheden. Een mooi strand en mooie natuur.

met partner, Aug. 2010
Zou nog wat aantrekkelijker kunnen
Maurits
Sfeer
16-8-2011 Breskens heeft het net nog niet. Er zijn aan de westkant van het dorpje talrijke recreatieparken ontwikkeld en je zou zeggen, dat daarme het dorp zelf ook een flinke stimulans krijgt. Maar wij vinden dat er nog een schepje bovenop zou kunnen. Breskens ligt schitterend aan de monding van de Westerschelde en het is een genoegen om hier wat rond te wandelen en rond te kijken. Maar voor een vakantie geven wij de voorkeur aan Cadzand of een andere badplaats op Walcheren of Schouwen-Duiveland.

met oudere kinderen
Effe weg
Hunting
Omgeving
2-11-2009 Heerlijk er even tussen uit, een herfstvakantie aan zee, met het hele gezin en hond natuurlijk. Heerlijk gewandeld, niets moet alles kan, effe geen moeten, en lekker gegeten. Breskens het vissers-plaatsje, lekker om hier uit te waaien.

6,1