Camping Ardoer Camping Westhove***** in Aagtekerke Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Ardoer Camping Westhove*****

Camping Ardoer Camping Westhove***** Aagtekerke

Beoordelingen Camping Ardoer Camping Westhove*****

Zuiverseweg 2, 4363 RJ, Aagtekerke
Camping Ardoer Camping Westhove scoort een 8,6 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Ardoer Camping Westhove*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Ardoer Camping Westhove***** in Aagtekerke, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Camping Ardoer Camping Westhove***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Ardoer Camping Westhove***** met andere accommodaties in Aagtekerke.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

64 beoordelingen over Ardoer Camping Westhove*****

"Aanrader!"
verstraate
30-8-2011 Vriendelijk en gastvrije ontvangst aan de receptie, hier zijn ze nog niet "seizoenmoe". Wij hebben hier slechts 3 nachten gekampeerd met onze kleinkinderen van 6 en 5 jaar, Wij vonden het super ondanks het slechte weer. Ze vonden het geweldig in Zwierlantijntje ( binnenspeeltuin) en het zwembad, alles bij de prijs inbegrepen. Ondanks dat de scholen in Zeeland al begonnen zijn , was het animatieteam nog hele dagen aanwezig. Supermarkt en restaurant waren ook nog elke dag geopend, niets van gemerkt dat het seizoen al op z'n retour is. Daarentegen stonden we wel voor een laagseizoen prijs.
Voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Bijzonder mooie camping"
Garand
20-8-2011 Zeer moderne camping met schitterend sanitair en zwembad in het hoofdgebouw. Goed uitgeruste campingwinkel van de Spar. Kinder animatie voor de wat oudere kinderen rond 10 jaar en ouder was teleurstellend. Parkeerplaatsen voor de autos niet verhard. Dus bij een stevige bui grote modderpoelen bij het wegrijden. Een keer het restaurant bezocht, uiterst sfeervol restaurant met een uitstekende keuken voor een redelijke prijs.
Zeker aan te bevelen voor gezinnen met kleinere kinderen.

"Nette camping vlak bij leuke plaats domburg"
schreppers
22-8-2011 Prima camping alles is prima geregeld. De gehele dag wordt alles schoongemaakt, gras gemaaid etc.. Alles is prima verzorgd.. MAAR ik heb een minpuntje... Debochtjes op de camping zijn erg krap voor een auto met caravan zeker de bocht de camping af waar je ook nog een slagboom moet passeren.. Dit had echt wel wat beter kunnen worden aangelegd..

"Prima ligging, maar te belabberde trekkersplaatsen"
Salters
28-8-2011 Deze camping bezocht omdat we graag naar Domburg wilden voor 1 week en omdat we de trekkersplaatsen elderd te duur vonden (47 euro per nacht voor 1 tent zonder stroom!). Konden niet reserveren voor een trekkersplaats, want deze waren gewoon vrij. Vriendelijk geholpen door de vrouw van middelbare leeftijd achter de receptie.

Eenmaal op de trekkersplaats aangekomen bleek dit nogal een teleurstelling te zijn. We stonden op een stuk grasveld van 3 meter breed tussen een heg en de parkeerplaats. Aan de rechterzijde van ons helemaal ingebouwd door een caravan en aan de voorkant helemaal vol met auto’s. Ik heb veel gekampeerd in mijn leven, maar heb zo’n belabberde trekkersplaats nog nooit gezien.

We hadden niet om stroom gevraagd, maar ze hadden ons toch op z’n minst voor een zachte prijs op het veld kunnen zetten voor tenten die wel stroom nodig hebben. Je kunt er immers vanuit gaan dat als iemand geen stroom nodig heeft, dat degene dan ook geen apparaten meeneemt die aangesloten

"Gezellige kleine veldjes"
Anja
14-8-2011 Heel erg leuke vakantie gehad op deze camping. Voor de kinderen was het helemaal top. Op het 'oudere' gedeelte zijn er erg gezellige kleinere veldjes waar je bijv. met zijn zessen op staat.

Kinderanimatie was goed, leuk zwembad met genoeg ruimte, was nooit te druk binnen.

"Super gezellige camping."
Martin
8-8-2011 De camping Westhove is echt een aanrader voor mensen met kleine kinderen!!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Mooie plek voor een weekje naar de kust"
MijnGezin
6-5-2011 Wij hadden een mooie caravan op Westhove, alles erop en eraan.
Wat heel hinderlijk is zijn de gordijnen, ze laten zoveel licht door dat je om 5:30 wakker bent als je net als wij rolluiken voor je raam gewend bent.
Bij de buren zagen we dat ze vuilniszakken voor het raam geplakt hadden. Neem dus een rol vuilniszakken en tape mee om lekker door te slapen.

De camping heeft een klein zwembad en onze jongste van 9 vond het ook erg leuk om in de Zwierelantijn te spelen. De oudste van 12 vond het al iets minder.
Verder liggen er tussen de caravans diverse speeltoestellen.

De Spar op het terrein heeft vanalles en is niet echt duur (behalve WC papier).

Het leuke van deze camping is dat je vlak bij Domburg zit (altijd leuk om even in de avond langs te fietsen) en vlak bij het strand. Ga naar het strand doro richting het kasteel te fietsen als je erg rustig wilt zitten en ga een klein stukje naar links op de hoofdweg naar Domburg als je bij een een strandtent uit wilt komen

met jonge kinderen, Mei 2011
"Prima camping!"
Steven
5-6-2011 Mooie nette camping met schitterend badhuis onder t overdekte binnenzwembad.
Het mooiste badhuis wat wij ooit op een camping gezien hebben (zolang andere gasten t netjes achter laten)! Andere toiletgebouwen, minder luxe, maar voldoen. Het binnenbad niet echt bijzonder maar voldoet bij de minder mooie dagen, ook de binnen speeltuin leuk voor de wat kleinere kinderen.
Algemene indruk, een nette verzorgde camping!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Geweldige camping bij goed en slecht weer!"
Robert Bakker
4-5-2011 Het mooie zwembad in combinatie met de binnenspeeltuin maken Westhove voor ons gezin met kinderen van 6 en 8 ideaal voor het voorseizoen.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"ALLES TOPPIE!!!"
Mathijs,Fenne en Li...
28-4-2011 Super Paas week-end gehad!
Lekker gegeten in het restaurant met hele vlotte bediening en een gastvrij onthaal.
Ga zo door team van camping Westhove.
Volgend jaar weer.

1 2 3 4 5 6 7 volgende