Hotel WestCord Seeduyn(Vh. Golden Tulip)**** in Vlieland Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel WestCord Seeduyn(Vh. Golden Tulip)****

31 mei 2012

hotel

Beoordelingen Hotel WestCord Seeduyn(Vh. Golden Tulip)****

Badweg 3, 8899 BV, Vlieland
Hotel WestCord Seeduyn(Vh. Golden Tulip) scoort een 7,7 uit 10, op basis van 132 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel WestCord Seeduyn(Vh. Golden Tulip)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel WestCord Seeduyn(Vh. Golden Tulip)**** in Vlieland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel WestCord Seeduyn(Vh. Golden Tulip)**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel WestCord Seeduyn(Vh. Golden Tulip)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel WestCord Seeduyn(Vh. Golden Tulip)**** met andere accommodaties in Vlieland.

134 beoordelingen over WestCord Seeduyn(Vh. Golden Tulip)****

met jonge kinderen, mei 2012
"Gastvrijheid beneden peil"
Mirjam
31-5-2012 Mooi gelegen hotel, prima kamer maar geen enkel gevoel voor gastvrijheidsprincipes. Bij ontvangst wordt 0 uitleg gegeven over faciliteiten e.d.. Je moet zelf met je bagage (+2 kinderen) naar je kamer sjouwen. Het was onze huwelijksreis wat ook gemeld was, maar een flesje wijn van een paar euro op de kamer kon er nog niet vanaf. Verder nog uiterst onvriendelijk weggestuurd van het terras vd strandtent: "u kunt hier niet zitten hoor!". Wij waren er klaar mee.

met partner, mei 2012
"De mensen achter de bali wisten niet veel,"
wilma
31-5-2012 hotel seeduin in Vlieland, ik miste dat je op de kamer zelf thee/koffie kan zetten, wij reizen over de hele wereld, en overal staan waterkokers zelf in Tibet, dus dat viel erg tegen de thee/koffie. erg duur, gemiddeld 2,50 per kopje koffie/thee. uitzicht was waardeloos, keken tegen een grote duinwand aan, dus geen zon. en ik had een Libelle arregement, tot 3x moest ik alles vragen, by inchecken waren ze het al vergeten, en daarna moetst ik alles vragen, slechte service, hier gaan we niet meer naar toe.

met partner, Mei 2012
"Hier word je nog als koning gezien"
Jan Piek
28-5-2012 Zeer goed Hotel met zeer vriendelijk personeel, en een voortreffelijk ontbijt.
De kamer was zeer luxe ingericht.
Met flatscreen TV en kluisje etc.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Weinig voor veel geld"
info@lalan.nl
13-5-2012 Veel te duur voor de waarde die we er voor kregen. Moest daarnaast voor bijna alles betalen.

met een groep, Mei 2012
"Fraai hotel op een schitterende locatie"
jaap_peter
13-5-2012 Voor een persooneelsfeest zijn wij in dit schitterende hotel geweest. Wij hadden een kamer met een geweldig uitzicht op zee. Diner was super geregeld. Het ontbijt had wat uitgebreider gekund. Niet heel veel keus en verse sinaasappelsap had ook wel lekker geweest.

Al met al hebben wij erg genoten.

met partner, 2012
"Mooi hotel, geweldige ligging!"
Wilmy Pijpers-Coene...
28-4-2012 Wij hebben fijne dagen gehad in dit hotel.Werden erg vriendelijk geholpen. Kregen een zeezicht kamer, terwijl we die niet hadden geboekt. Mooie grote kamer en het uitzicht was werkelijk fantastisch. Goede service betreffende de bagage.Lekker eten en drinken in het badhuis.

met vrienden, Apr. 2012
"Prima hotel"
famke
11-5-2012 Keurig net maar groot hotel.
mij iets te groot.
vriendelijkheid bij de receptie hangt af van de persoon. wij voelden ons bij aan komst niet echt welkom, kregen ook niet de spullen die bij ons arangement hoorden.(was ook om 2100 uur mischien was ze moe) De volgende ochtend zeer vriendlijk geholpen door een Blonde dame.En de spullen gekregen die bij het arrangement hoorden. Omdat het slecht weer was kregen we ook nog een poncho van haar.In de bediening zeer vriendelijk personeel. In de bar ook zeer gezellig. De vuurtoren lounge is een geweldige plek met zeer mooi uitzicht.
De meesten vinden zeezicht mooi maar de landzijde vind IK veel mooier. Vooral als savonds de lichtjes in de huisjes aan gaan en de vuurtoren brand, Prachtig! Kamer was zeer ruim en mooi.
wij hebben geen gebruik van zwembad en welness gemaakt maar wel f om het hoekje gekeken en dat ziet er prachtig uit.

met partner, 2012
"Service & gastvrijheid ondermaats"
brinkgreve
7-4-2012 Ligging in de duinen is uniek. Service en gastvriendelijheid zijn beneden maats. Al vanaf boeking tot en met uitchecken mist het enige kwalieteit v info en afhandeling. Diverse prijs samenstellingen afhankelijk wie je aan de telefoon krijgt - bevestiging is niet conform telefonisch besproken, bij aankomst andere kamer. Tijdens huwelijk onaangekondigd hoofdgerecht geweizigd; niet benutte consumpties op eindafrekening, etcetera.
Prijs / kwaliteit is dan incorrect. Relatie en waardering richting gasten is een groot gemiste kans.
General Manager Rob Riper General Manager, 17-4-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer en mevrouw Brinkgreve, Heel vervelend dat u uw verblijf bij ons zo hebt ervaren.We willen natuurlijk de gast een welkom gevoel en een plezierig verblijf geven. Mocht u een persoonlijke reactie willen hebben, wat ik hoop, dan wil ik graag met u in contact komen.

met een groep, Mrt. 2012
"Heerlijk weekend op een top locatie"
Evelien van Mourik
19-3-2012 Wederom was het goed toeven in dit heerlijke hotel op toplocatie! Het wellness center is een echte aanwinst en hebben wij van genoten. Ook de kamers zijn lekker ruim en schoon. Het ontbijt was als altijd ook weer heerlijk. Het personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk. Ons zien ze zeker weer terug, Vlieland is ons eiland en Seeduyn de plek om lekker te vertoeven!

met partner, Mrt. 2012
"Genoten"
Hans van Amerongen
18-3-2012 Voor de tweede keer dit hotel bezocht en opnieuw was het helemaal top! Nieuwe wellness is erg mooi geworden en een echte aanwinst voor het hotel. Service is prima. Zeer uitgebreid ontbijt en goede kaart voor diner in stijlvol restaurant. We hadden een mooie grote kamer met uitzicht op strand en zee. De gemoedelijke sfeer die bij het eiland past vind je ook terug in het hotel. We gaan zeker nog eens.