20-6-2011
Dit is een mooie plek om te kamperen mooi terrein en een mooie omgeving
Toen wij aankwamen op zondag 12 juni waren de toiletten keurig schoon,en op maandag werd er ook goed schoongemaakt.
Maar daar kwam snel een einde aan! Na het pinkster weekend vanaf dinsdag tot en met zondag 19 (vertrekdag) is er niet meer schoongemaakt er werd allen s'morgens een trekker over de vloeren gehaald.
Wij zijn op woensdag naar de receptie gegaan om te informeren hoe het mogelijk was dat er niet werd gereinigd,waarop wij als reactie kregen als u het niet goed vind dan moet u maar een klacht indienen en wij zullen het doorgeven.
Maar ook dit leverde geen resultaat op, het bleef een grote smeerboel.
Bij uitchecken nog eens gevraagd waarom er niet op de klacht is gereageerd?
Dan krijg je het bekende antwoord (kweet niet)
Erg jammer van zo'n mooie kampeerplek
9-7-2011
Geweldige plek en de camping heeft ook met 'de Bolder' een unieke recreatieve locatie
4-4-2011
Camping Stortemelk op Vlieland is de ideale camping voor elke vakantie, heeft een prachtige ligging in de duinen, erg kindvriendelijk en heel erg gezellig, men kan er van alles doen, met een leuk recreatie-team dat leuke activiteiten organiseert voor met name kinderen en de Bolder is erg gezellig, bijna elke avond muziek of iets dergelijks, en het dorp is op korte afstand, en erg gezellig. Topeiland dus.