Beoordelingen Hotel De Veerman**

De Veerman**
Beoordelingen Hotel De Veerman**
Dorpsstraat 173, 8899 AG, Vlieland
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Veerman** in Vlieland, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Veerman** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel De Veerman scoort een 9,3 uit 10, op basis van 73 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Veerman** in Vlieland, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Veerman**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel De Veerman** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Hotel De Veerman** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel De Veerman** met andere accommodaties in Vlieland.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over De Veerman**

alleenreizend, Apr. 2013
"Thuiskomen"
Sander
23-4-2013 Hotelletje De Veerman was een geweldig fijne ervaring. Alsof ik thuis kwam! In de zeer goede relaxte zin van de uitdrukking. Wat een fijne plek, fijne mensen, goed ontbijt elke dag, met hart en liefde daar!

met oudere kinderen, 2013
"Mooiste plekje van heel Vlieland!"
carolyn van de wijn...
4-4-2013 Schoon hotel met heerlijk ontbijt en persoonlijke, lieve mensen.
het is heel dicht bij een dijkje waar je fijn over kunt wandelen.
en ligt aan het einde van de hoofdstraat met leuke winkels.
Ik ben er al een paar keer heen geweest en blijft een heerlijke vakantie.

Het hotelletje is zeker aan te raden!

met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Echt genieten!"
Vd Meulen
26-4-2013 We hebben het paasweekend hier doorgebracht en wat een heerlijke plek! Hartelijke ontvangst, brandschone kamer (wij hadden de familiekamer), rustige en toch centrale ligging en overheerlijk ontbijt. Onze dochter (8) lag prinsheerlijk op haar stapelbed en ook wij hebben lekker geslapen. Vanuit onze kamer hadden links uitzicht op het wad en rechts op de vuurtoren.
Absoluut een aanrader en we komen zeker nog eens terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Veerman** bij:

met vrienden, Dec. 2012
"Aanrader"
J.G.S. Smit
4-1-2013 Hotel de Veerman is echt een aanrader, schoon, fijne ligging, je bent er echt gast en je wordt verwend met een heerlijk uitgebreid ontbijt.
Vriendelijk en knus hotel, met een prachtige ligging.

met partner, 2012
"Deze accomodatie is voor iedereen aan te raden"
Johan van Oosterhou...
28-12-2012 service en klantvriendelijkheid voeren hier de boventoon
het ontbijt dat men hier serveert, krijgt men nergens anders

met partner, Dec. 2012
"Mooie plek aan het wad"
Harry
9-12-2012 Bij eb heb je een prachtig zicht op het wad en het begin van de natuur. Uitgebreid ontbijt, gastvrij. De gastheer kan vele verhalen vertellen over de geschiedenis van Vlieland. Top douche, ruim balkon, aan het eind van de hooftstraat gelegen vanwaar je zo de natuur in loopt. Huiselijke sfeer

met vrienden, Sept. 2012
"Heerlijke plek"
Frans
8-10-2012 Van 16 tot 23 september gelogeerd in Hotel de Veerman. Het ligt direct aan de waddenzee, schitterend uitzicht op het wad. Je kunt heerlijk fietsen en wandelen op Vlieland. Het hotel was zeer goed, een heel uitgebreid ontbijt. Komen hier graag nogeens terug.

met een groep, 2012
"Tot volgende jaar!!"
Mennema
12-9-2012 Zaten in dit hotel tijdens Into the Great Wide Open. Wat een super hotel en lieve mensen! We hadden een lichte en zeer nette hotel kamer met groot balkon. En ondanks dat de kamer 4 jaar oud is zag het er uit alsof het net nieuw was. Elke ochtend een fantastisch ontbijt met veel variatie, en na het ontbijt was alles weer schoongemaakt en lagen er weer schone handdoeken klaar. We hadden fietsen gehuurd maar ook lopend is het allemaal prima te doen.
Het is een hotel met top service en een gemoedelijke sfeer. We hopen dan ook volgende jaar weer kaartjes te kunnen krijgen voor ITGWO want dan gaan we zeker weer een kamer huren!

met partner, Aug. 2012
"Echt relaxed"
peter verschuren
23-8-2012 super hotelletje met coole kamers, ruime bedden, harde straal onder de douche en een mega ontbijt. Als ik zelf een hotel zou beginnen dan zou ik het ook zo doen.

met vrienden, Aug. 2012
"Een echte aanrader!"
Trudy Blook
19-8-2012 Een ontzettend leuk hotel met zeer vriendelijk personeel. Men heeft altijd een persoonlijk woord. Het ontbijt was boven verwachting en ook onze kamer was uitstekend met een fijn uitzicht op de Waddenzee.
Kortom: een plek om terug te komen want we zijn nog lang niet uitgekeken op Vlleland!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?