Bungalow Villahof Tessel***** in Texel Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover

Bungalow Villahof Tessel***** Texel

Beoordelingen Bungalow Villahof Tessel*****

Kamperfoelieweg 103, 1796 MZ, Texel
Bungalow Villahof Tessel scoort een 9,2 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Villahof Tessel*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Villahof Tessel***** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Bungalow Villahof Tessel***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Bungalow Villahof Tessel***** met andere accommodaties in Texel.

15 beoordelingen over Villahof Tessel*****

met partner, Feb. 2012
"Mooie ligging/erg rustig"
R.Franken
15-4-2012 Het huis waar wij in zaten was erg schoon en zeer goed onderhouden

met jonge kinderen, 2011
"Mooie bungalows"
Roeland
29-6-2011 Zeer goed uitgeruste bungalow, schoon en netjes, vriendelijke eigenaar!
Hier gaan we zeker weer naar toe!
Texel zelf was ook zeer de moeite waard, genoeg te doen voor iedereen.

met vrienden, Nov. 2010
"Geweldige plek aan bos , zee en bij de Koog"
Texelgangers
28-11-2010 lekker familie weekend gehad op Villahof Texel, mooi weer gehad lekkere strandwandeling gemaakt. Meermalen geboekt via Villa en Bungalowverhuur Zoer.
(vanaf 2010 de nieuwe beheerders)
Gebruik van de sauna gemaakt, komen zeker weer terug, volgen de keer met de kinderen.

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Villahof Tessel***** bij...

met partner, Nov. 2010
"Voor herhaling vatbaar."
M.Nouwen
26-11-2010 Prima huis van alle gemakken voorzien.Vriendelijke ontvangst.Vanwege familieomstandigheden vakantie moeten onderbreken na drie dagen. Mochten de week in november afmaken.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Maakt verwachtingen niet waar"
Objectief
6-11-2010 Villahof Texel presenteert zich als een van de beste alternatieven op het eiland. Dit is zeker niet het geval. De huisjes zijn weliswaar confortabel, maar overall service is niet geweldig. Bedden zijn niet opgemaakt, huisje is niet helemaal schoon. Met meer passie vanuit de eigenaren is hier duidelijk meer van te maken. Jammer! Wij komen hier niet terug. Prijs vs Kwaliteit is niet in balans.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Toppie!!"
dmva1977
10-10-2010 Erg luxe bungalows op een mooi, kindvriendelijk en kleinnschalig park.
De Koog op loopafstand evenals het strand.

"Super"
Cora en Kees
15-11-2009 Een super klein vakantiepark.
Mooie huisjes met alles er op en er aan. Geweldig gelegen. Zeer rustig en toch over al vlak bij. Wij gaan zeker nog een keer terug naar dit park. Joke en Pim bedankt voor de gastvrijheid.

"Het was enig"
nanda
24-12-2008 wat een gezellig park, vriendelijke mensen het was top.

Familie, Nov. 2008
"Aardig park dichtbij De Koog"
Y. Egels
8-11-2008 Prima ligging, inrichting compleet en redelijk comfortabel, met sauna, wasmachine en droger, twee badkamers. Lamellen voor ramen zijn lelijk, onhandig en deels stuk. Speeltuintje op park is een beetje gevaarlijk met gietijzeren putdeksel in het midden!
De gastvrijheid viel ons tegen. Wij komen hier niet terug.

hetty van der linde...
29-4-2007 een geweldig verblijf prachtig huis, joke en pim zijn zeer gastvrij. we vonden het eiland erg leuk. leuke winkeltjes veel eettentjes. we hebben het erg naar ons zin gehad. volgende keer gaan we echt wat langer.