Filmpje pakken? In Den Burg zit een goede bioscoop.
Meld misbruik
Als je er van houd om op stap te gaan de boel te verkennen en te genieten van plekken dan is texel daar ideaal voor!
Meld misbruik
Als je van lopen en/of fietsen houdt is dit de plek voor een uitwaai weekend.
Meld misbruik
van 26 t/m 28 augustus 2011 is het Tropical Sea & Street Festival in De Koog.
overdag o.a. optredens van straatartiesten en tropische bands met salsa danseressen.
's avonds live muziek in de café. www.texel.net
verder mag je paal 17 niet missen. Hier valt altijd wat te beleven.
www.paal17.com
Meld misbruik
Waar je gezellig een dagje uit kan met het hele gezin is zondag 1 juli bij het gezellige fesitfal op de Eagles Ranch westerboersweg 8 1793 ER de waal- Texel Van alles te doen leuke kramen en veel gezelligheid, streek produkten.
Zeker de moeite waard om heen te gaan. Is al verschillende jaren een aanrader!!!!
Misschien kom je mij tegen. Ik sta er ook met een kraam met geitenmelkzeep heeeerlijk zacht voor je huid.
groet leontien en Ada
BODY&Brein Festival Texel Strand Paal17 6 t/m 8 augustus 2010
Er is weer genoeg te doen;
Watersporten, Martial Arts, Wellness, Loopsporten, Klimsport, Slacklinen..................
En wat je zeker niet mag missen zaterdag 7 augustus 17.00uur de Wereldrecordpoging PootjeBaden ten bate van de Hersenstichting
www.bodyenbreintexel.nl
Meld misbruik
Ik heb op het zoover-weblog een kort reisverslag geschreven van mijn weekendje naar texel: http://weblog.zoover.nl/vakantieverhalen/weekendje-texel/
Meld misbruik
Beachcafé de Buren organiseert jaarlijks 'Island Samba', het grootste dance-event op Texel. Met landelijke top DJ’s als Eric E,
Roog en Victor Coral.
Dit jaar op zaterdag 10 juli!!!
Meld misbruik
Ieder jaar is er een geweldige wandeltocht van 2 dagen rondom Texel (1x 32 km en 1x 28km), zie www.omteiland.nl
Op tijd inschrijven, want er mogen maar 300 personen meedoen.
Je ziet vrijwel alles van het eiland, dijken en platteland in het oosten, en bos, duinen en strand in het westen, met tussendoor kleine dorpjes en gehuchten. Echt een aanrader als je van wandelen houdt. Overnachting, overtocht, ontbijt, lunch en avondeten is inclusief. In 2010 was de prijs 35,- per persoon!
Jaarlijks (in juni) 's werelds grootste catamaran race om het eiland Texel
de ronde om Texel is leuk om te bekijken.
www.roundtexel.com