Texelse Bierbrouwerij Texel Nederland. Informatie & Beoordelingen Texelse Bierbrouwerij ~ Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.108 bezoekers online
Home > Nederland > Waddeneilanden > Texel > Texelse Bierbrouwerij

Schilderweg 214

Texel
+31 (0)222313229

De Koperen brouwketels van de Texelse bierbrouwerij

Wil je weten wat anderen vonden van Texelse Bierbrouwerij in Texel? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Texelse Bierbrouwerij.
Wil je weten wat anderen vonden van Texelse Bierbrouwerij in Texel? Op deze pagina lees je beoordelingen van Texelse Bierbrouwerij. Je kunt 9 vakantiefoto's van Texelse Bierbrouwerij bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Texelse Bierbrouwerij in Texel.

7 beoordelingen over Texelse Bierbrouwerij

met partner, Nov. 2011
Texels trots
Koen
28-12-2011 De hele week aan het Texels bier, de Tripel en de Herfstboh zijn absoluut de moeite waard. Leuke rondleiding met personeel wat trots is op hun werk. De proeverij is ook goed van opzet. Wordt jammer genoeg maar begrijpelijk steeds commercieler.

met partner, Nov. 2011
Verrassend
Maarten en Lisette
16-11-2011 Leuk om het Texels trots van dichtbij te mogen zien!

met partner, Feb. 2011
Gezellig!
pjkolijn
27-2-2011 Vanaf het moment dat je binnenkomt proef je de sfeer van een kleine brouwerij. Het personeel is trots op haar produkten en stralen dit dan ook uit. Je bent meteen welkom. Natuurlijk zit er een klein economisch doel achter, maar dat is begrijpelijk en zeker niet storend. Neem de rondleiding inclusief de proeverij. Gegarandeerd genieten en ontspannen!

met een groep, Sept. 2010
Niet doen
George
17-9-2010 Voor € 7 hadden wij een promotiefilm van 7,5 minuut waarna we naar de brouwketels gingen. Helaas ze werden op dat moment niet gebruikt. Wel kregen we te horen welke bieren er allemaal worden gemaakt. Toen naar de gistingsafdeling. Daar staan 8 roestvrijstalen vaten te staan en wordt er een verhaal over boven en ondergisting vertelt. Dan naar de vulafdeling. Weer pech want deze stond stil om schoongemaakt te worden. In het proeflokaal krijg je dan 4 kleine glaasjes bier. Ieder zijn plezier maar meer dan €1 bier krijg je niet. Ga naar het proeflokaal, en koop voor je € 7 twee biertjes aan de bar en sla de rondleiding maar over.

met een groep
Helma
7-10-2009 Super wat een leuke nog echte ambachtelijke brouwerij en zelfs voor
niet bierdrinkers maken ze een heerlijk Skuumkoppe bier.
Top rondleiding gehad, echte aanrader van het eiland.

leon
16-8-2008 Voor 6.50 hebben wij wel een rondleiding in het fabriek gehad.
Het was zeer geslaagd.
Leuke eigenaar.

Verduijn
1-4-2008 Voor EUR 6,50 krijg je een promotiefilm en -praatje over de brouwerij. De brouwerij zelf mag je niet in werking zien, alleen via de film. Lijkt me erg makkelijk geld verdienen voor de heren van de brouwerij. Het bier zelf is wel erg lekker en het proeflokaal is gezellig. Mijn advies: alleen het bier proeven en geen rondleiding.

met een groep (2)