De wellness is erg plezierig, super massages en leuke schoonheidsspecialiste.
Meld misbruik
Wij zijn naar Kaap Skil geweest een museum in oudeschild. Heel leuk voor de kids en erg informatie over texel.
Klimpark Texel, Ecomare, Fietsen
Meld misbruik
Wij hebben met de kinderen de bonte belevenis bezocht wat echt ontzettend leuk was, zeepjes maken en lekker rond banjeren.
Meld misbruik
De slufter is een echte aanrader om tot rust te komen. Wij zijn ook bij de ijsboerderij geweest waar ze super lekker ijs hebben, dat moet je proeven!
Meld misbruik
Het hotel is landelijk gelegen en heeft een eigen wandel route, ook zijn er fietsen te huur en kun je ook met het openbaar vervoer vrijwel overal komen. er is een grote parkeerplaats een auto op het eiland is wel fijn voor de afstanden.
Meld misbruik
Het hotel is landelijk gelegen en heeft een eigen wandel route naar de duinen en het strand. Ook zijn er fietsen bij het hotel aanwezig, alles is goed bereikbaar zowel met fiets ov of met de auto.
Meld misbruik
Neem ook eens de moeite om uit eten te gaan in Restaurant "Het Bikkelement" in de Cocksdorp; onbeperkt spareribs eten een absolute aanrader (en dat voor euro 12,50!). In de overige restaurants van de Cocksdorp kon je een kanon afschieten (nauwelijks bezoekers); Het Bikkelement zat "bommetjevol" zegt iets over de kwaliteit/prijsverhouding/service!
Combikaart 3 x museum (Lichttoren/Ecomare/juttersmuseum) een aanrader; je bespaard al gauw euro 12,50.