Hotel Texel*** in Texel Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

het hotel

Beoordelingen Hotel Texel***

Postweg 134, 1795 JS, Texel
Hotel Texel scoort een 8,8 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Texel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Texel*** in Texel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Texel*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Texel*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Texel*** met andere accommodaties in Texel.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Texel***

met jonge kinderen, Mei 2012
""Heerlijk""
Peter84
29-5-2012 Een enorm gezellig hotel om met de kinderen te verblijven. Mooi gelegen bij de duinen en op goede fiets afstand van de dorpen. Een uitgebreid ontbijt en een fantastische keuken voor jong en oud. Vriendelijke mensen die echt de tijd nemen voor hun gasten. Er is een heerlijk zwembad en een ook de sauna is prima verzorgd. Wij hadden een familie kamer welke ook zeer goed is bevallen. Een super verblijf om zeker nog eens over te doen!

met partner, Mei 2012
"Fantastisch, genieten in de wol!"
R. Heerwaarden
17-5-2012 Midden op het eiland gelegen een fantastische plek. In Mei even een midweekje weg. Het weer was grauw echter het ontvangst was warm en hartelijk. Er werden ons tips over het eiland gegeven en er werd verteld over de nieuwe faciliteit van het hotel "Woolness". een echte aanrader. Na het zwembad en de sauna werden we door een charmante dame opgehaald die ons in de 'Woolness boet" inwikkelde in zuivere schapen wol, het vet uit de wol trekt in de huid en zorgt voor een baby zacht huidje, een unieke ervaring!
De kamer was perfect, gezellig ingericht en zeer schoon.het ontbijt was iedere dag weer uitgebreid en vers. `S avonds kun je uitstekend dineren in het hotel. Er wordt heel veel liefde in de producten en service gestoken dat kun je aan alles merken. Na het diner kun je in de lounge bij de haard gezellig zitten of een wandeling maken over de wandelroute van het hotel naar de duinen en het strand. Wij komen hier zeker terug en dan met kinderen en vrienden echte aanrader op het eiland!

met partner, Mrt. 2012
"Genieten!"
wfrytag@gmail.com
21-5-2012 Het is inmiddels al weer even terug... maar nog steeds droom ik weg bij de gedachte aan ons midweekje Texel. Wij verbleven in Hotel Texel een sfeervol hotel met fantastische service. Een heel gast vrij en entousiast team! Een perfecte uitvals basis voor een midweek op Texel. De kamers zijn proper en voorzien van alle gemakken. Een gezellige lounge met openhaard en natuurlijk Skuumkoppe! Het ontbijt was uitgebreid en lekker vers. In het restaurant kun je echt heel lekker eten. Iedere dag een verrassend keuze menu wat met verse groenten en aardappelen van de boerderij wordt opgediend. Na het diner kun je nog lekker in de sauna en het zwembad of nog een wandeling maken door de duinen, op en top ontspannen. Het eiland is fantastisch, de mensen zijn ontzettend gastvrij en op Texel hebben ze er twee fans bij!

met een groep, Feb. 2012
"Heerlijk ontspannen in een prima omgeving"
van der Meulen
23-2-2012 Hotel Texel is zeer klantvriendelijk; 3 gangen menu is een aanrader (voor een vaste prijs); na het diner zitten bij de open haard, heerlijk relaxen en alle dagelijkse beslommeringen even vergeten! Zelfs verse zalm geserveerd bij het ontbijt, waar vind je dat nog?
Kamer eenvoudig, niet al te groot, sanitair prima. geen lift, dus sjouwen met de koffer!
Zwembad en sauna niet uitgeprobeerd (geen tijd ervoor genomen). (Helaas geen rokerskamers)

met partner, Okt. 2011
"Zeker een aanrader!"
hilleyrudolf
28-11-2011 Wij zijn van 17/10 tot 22/10 geweest. Zijn erg tevreden over dit hotel. Mooie kamer, nette badkamer, diner en ontbijt waren perfect. Heerlijk uitwaaien in de Slufter! Prijs kwaliteit verhouding prima (voor een hotel met deze faciliteiten). Hotel ligt naast het vliegveld, maar daar heb je geen last van. Wat mij betreft is dit hotel een aanrader. We komen zeker terug.

met partner, Okt. 2011
"Goed 3 sterren hotel"
JAN PIETER
21-10-2011 Verwacht geen overdreven luxe.
Fatsoenlijk eten, mooie kamer met redelijke bedden.
Erg mooie lounche!!!!!
Leuk zwembad voor in de zomer. (nu bestwel koud)

"Goede uitvalsbasis met huiseijke charme"
chanthals
14-8-2011 prima hotel, wel warme kamer met redelijke bedden. Lekker zwembadje. Zeer vriendelijk personeel. 1 avond was het eten voortreffelijk, een andere avond liepen er wat dingetjes fout. Ligt centraal op t eiland, maar niet dichtbij een winkel, auto of fiets noodzakelijk. Ligt langs de hoofdroute op t eiland, geen last van gehad ook niet van het naastgelegen vliegveld. Ontbijt was heerlijk: vers, veel keuze. Lekker terras. Lieve mensen die zonder morren het potje opwarmde voor onze kleine meid die niet tot 19u kon wachten voor t diner. 's Ochtends ontbijt vanaf 8u30.

met partner, 2011
"Trap er niet in!! "
An en Peter
7-8-2011 Een aantal dagen geboekt hier en we kregen een mega kleine kamer, met een kleine douche.
De bedden liggen door, dus voor mensen met rugklachten zeker niet aan te bevelen.
De kamer zat vol spinnewebben en we werden leeggeprikt door de muggen!
Veel herrie van andere mensen! Smijten met deuren, renndende kinderen over de gangen.
Half pension geboekt; Je kunt alleen eten om 19.00 uur en over 3 gangen doe je meer dan twee en half uur, wat ons echt te lang is!
Het diner was niet echt lekker, erg zout en sober. Het ontbijt niet echt uitgebreid.
Absoluut geen aanrader!!

"Toppertje!"
Hans
20-8-2011 Prima prijs kwaliteit verhouding voor het arrangement wat wij geboekt hadden. Erg veel (gratis) opties die je tegenwoordig niet meer zo gauw ziet bij een 3* hotel. Lekkere sauna, zwembad, maïsdoolhof!, gezellige lounge, noem maar op. Wij zijn erg enthousiast over dit hotel en komen zeker weer eens terug!

met partner, Mei 2011
"Super Hotel"
Ben en Wil
9-5-2011 Ter gelegenheid van iets speciaals is dit Hotel geboekt. Bij aankomst is dat verteld en voor wij het wisten stonden er twee mooi ingepakte wijnglazen met het logo van "Hotel Texel"erop.Wij hebben vier fantastiche dagen gehad, het personeel zeer vriendelijk het diner was elke avond om door een ringetje te halen "Verrukkelijk" en het ontbijt zeer uitgebreid.De kamer was prima, er werd zelfs een betere stoel voor mij neer gezet, Een Hotel om niet gauw te vergeten en komen zeker een keer terug al is het alleen maar voor de gezelligheid en natuurlijk het fietsen, wat wij vier dagen hebben gedaan.

1 2 3 4 5 6 volgende