Beoordelingen Hotel Tesselhof Texel (De Koog)***

Tesselhof Texel (De Koog)***
Beoordelingen Hotel Tesselhof Texel (De Koog)***
Kaapstraat 39, 1796 AE, Texel
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tesselhof Texel (De Koog)*** in Texel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tesselhof Texel (De Koog)*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Tesselhof Texel (De Koog) scoort een 7,9 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tesselhof Texel (De Koog)*** in Texel, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tesselhof Texel (De Koog)***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Tesselhof Texel (De Koog)*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel Tesselhof Texel (De Koog)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Hotel Tesselhof Texel (De Koog)*** met andere accommodaties in Texel.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Tesselhof Texel (De Koog)***

met oudere kinderen, Mei 2013
"Prima hotel"
Osman
10-5-2013 De bedden liggen erg lekker en lekker ontbijt. Er is wel een duidelijk verschil tussen beneden ("lobby") en de kamers. De lobby is erg leuk ingericht. De kamers zien we helaas een beetje ouderwets uit. Daarintegen liggen de bedden erg lekker, en is het ontbijt prima verzorgd. Dit alles maakt een hoop goed! Een leuke 'speelkamer voor de kinderen'(inclusief piano en pingpongtafel). Erg vriendelijk personeel! :)

"Zeer goed bevallen"
Kuijpers
25-4-2013 Goed hotel op perfecte locatie met goed eten en prima service.

"Super short break"
Gert Scheepers
27-4-2013 Hotel ligt in het centrum van De Koog wat een rustig en super leuk dorpje is. Je vind hier alles wat je nodig hebt en in het dorp is alles op loopafstand. Het hotel en de kamers zijn erg schoon en de medewerkers erg gastvrij, het restaurant hebben wij s,avonds niet gebruikt maar het zal elke avond helemaal vol, een teken van kwaliteit lijkt me. Het ontbreekt je aan niets en wij hadden zelfs een sauna op de kamer welke je voor 10 euro bij kan boeken. De kamers zijn voorzien van ales wat je nodig hebt maar niet overdreven. Het ontbijt was zeer uitgebreid en zelfs warme zaken zoals omelet of poffertjes. Kortom een zeer prettige omgeving om te verblijven en heel Texel is echt de moeite waard. Wij gaan dit zeker nog eens doen.

met een groep, Apr. 2013
"Onze ontdekking op texel"
a. van zanden
8-4-2013 uniek hotel, aardig personeel, schone, grote mooie kamers, zelf met sauna !
Direct in het centrum,en ja wij komen weer eens terug....absoluut!

met partner, Apr. 2013
"Perfect ligging en gemoedelijke sfeer!"
JEM
7-4-2013 Hotel Tesselhof heeft een perfecte locatie, dichtbij de winkels en het strand, midden in het dorp De Koog. Het personeel is uiterst vriendelijk, de kamers zijn keurig ingericht en super schoon en het eten is erg goed. Wij raden dit hotel zeker aan en komen er graag nog een keer terug!

met partner, Feb. 2013
"Een heerlijk Hotel op een prachtige plek!"
Familie Evertse
18-2-2013 Prima hotel. Geweldige kamers, heel schoon en vriendelijk personeel. Het ontbijt was ook prima! Wij komen zeker terug!
Prijs kwaliteitsverhouding heel goed! Prima locatie! Fijn dat de auto voor het hotel (gratis) geparkeerd kan worden.

met partner, Sept. 2012
"Weekendje Texel"
Roger
2-10-2012 Hotel ligt in het centrum van de Koog, en dichtbij het strand. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Ontbijt was netjes verzorgd en bood voldoende keuze. De kamers zijn ruim en bieden voldoende faciliteiten.
Echter: Wij vonden de bedden veel te zacht, waardoor we de kamers minder beoordelen. De tegelvloer die door het gehele hotel ligt, maakt het ook erg gehorig.
Dit is ontzettend jammer, want daardoor valt de algemene beoordeling veel lager uit dan het hotel eigenlijk verdiend.

met partner, Sept. 2012
"Verblijf van 2 nachten"
jayo
18-9-2012 Hotel Tesselhof is ons zeer goed bevallen zijn hier 2 nachten geweest.
Kamer is een soort sudio met apparte zithoek en Keuken. hond mocht overal mee (zelfs in de ontbijtzaal).
Dicht bij winkelstraat en strand ze hebben een eigen parkeer gedeelte voor de gasten (gratis).

met jonge kinderen, Juli 2012
"Tesselhof Ideaal hotel in Texel"
natalie
3-8-2012 Wij zijn 2 nachten in dit hotel verbleven. Ideaal hotel met honden en dicht bij het strand en ligt in het gezellige centrum. In het hotel kun je prima eten en prijs/kwaliteit is ook prima. Vriendelijk personeel. Niks is te veel daar. Zeker een aanrader!

alleenreizend, Juli 2012
"Saai hotel"
Ton van de Biezen
19-7-2012 Kamer prima,personeel bij het ontbijt zegt niet goedemorgen als je binnenkomt.Totaal geen contact .Voor mij straalt het hotel geen warmte uit
Heb het beter meegemaakt op Texel!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?