Appartement 't Koogerhuys** in Texel Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement 't Koogerhuys**

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement 't Koogerhuys**

Dorpsstraat 112-138, 1796 CE, Texel
Appartement 't Koogerhuys scoort een 8,8 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement 't Koogerhuys**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement 't Koogerhuys** in Texel, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Vergelijk Appartement 't Koogerhuys** met andere accommodaties in Texel.

3 beoordelingen over 't Koogerhuys**

Familie
Hop-van den Hout
2-1-2008 Wij hebben de week van kerstmis doorgebracht in het Koogerhuys, wij hebben echt een hele leuke vakantie gehad.
Het was een gezellig en knus appartement, lekkere bedden en vooral een super leuke locatie, midden in de dorpsstraat.
Wij vinden het ook heel jammer dat deze mensen ermee stoppen anders hadden wij zeker een keer teruggegaan.

Jeanette en Charles...
10-9-2006 Wij zij van 4 t/m 8 september naar Texel geweest appartementen het Koogerhuys.Aangezien dat we op het laaste moment hebben geboekt,hebben we ons maar laten verassen er staat op de site alleen een foto van de buitenkant.
Het appartement ziet er netjes groot en schoon uit.Persoonlijk zou ik er niet met meer dan 4 pers verblijven. 1 kamer met 2 1 pers bedden+stapelbed,en slaapbank in kamer dat je s,avonds even moet opbouwen,het balkon is inderdaad een beetje krap, om met 4 pers op te zitten.Verder is er een garage waar je je fietsen kunt plaatsen goed geregeld.In het hoogseizoen heb je wel van ( geluidsoverlast)van cafe,s e.d met name als je aan de voorzijde zit.
Als ik weer naar texel zou gaan dan wel weer naar de Koog en in het centrum, gezellig toeristisch en alles kort bij.Strand winkels etc.al met al hebben we het prima naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug. Fam van Aken

monique
30-1-2005 Ligt perfect midden in het centrum (wandelgebied van de Koog) . Wel een super klein balkon. Interieur: keuken is voorjaar 2005 vernieuwd. Rest is oud. Bedden zijn goed, het is een groot appartement. Je bent verzekerd van muziek snachts, maar dat weet je als je midden in het uitgangsgebied ligt. Wij vonden het gezellig. Altijd levendigheid. Lekker dicht bij het strand en winkels. Je hebt aan de achterzijde een eigen parkeerplaats, en een afsluitbare garage voor fietsen e.d. Tegen een zeer redelijk bedrag kun je de wasmachine gebruiken van de beheerster. Wordt weinig gebruik van gemaakt wat ik niet snap. Wij hebben er een HEEEEERLIJKE tijd gehad. We moeten wel zeggen dat we het weer ook mee hadden.